@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

بانک شیر، ناجی زندگی نوزادان

-site-0(2)(3)(4).jpg')">
جستجو
۱۴۰۴/۴/۲۹ يكشنبه
(0)
(0)
بانک شیر، ناجی زندگی نوزادان
بانک شیر، ناجی زندگی نوزادان

بانک شیر، ناجی زندگی نوزادان

 
 
 
 
 
در تور رسانه‌ای بیمارستان ام‌البنین عنوان شد: با اهدای شیر مازاد مادران و نگهداری در بانک شیر که در کل کشور ۱۱ واحد وجود دارد، می‌توان زندگی نوزادنی که نارس هستند یا مادر آنها فوت کرده یا به دلایلی امکان شیردهی ندارند را نجات و از عفونت روده‌ای جلوگیری نمود.
 
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ دکتر ناهید صاحبدل‌فر، ریاست بیمارستان تخصصی ام‌البنین در نشست خبری تور خبری اصحاب رسانه گفت: بیمارستان تخصصی ام‌البنین در سال ۵۶ بصورت یک درمانگاه خیریه شروع به فعالیت کرد. در سال ۸۶ به عنوان بیمارستان تخصصی زنان به دانشگاه علوم پزشکی مشهد واگذار شد و اکنون بصورت بیمارستان دولتی فعال است.
 
وی افزود: بیمارستان دارای ۳۹۹ پرسنل است و ۳۵ پزشک با بیمارستان همکاری می‌کنند که از این میان فقط ۱۶ پزشک را بصورت تمام وقت در اختیار داریم. در بخش نوزادان ۴۰ تخت داریم. در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان تجهیزات کلیدی وجود دارد که فقط این مرکز در سطح مشهد داراست. بقای نوزادان نارس در بیمارستان ۸۷ درصد و در کشور ۵۰ درصد است لذا از میانگین کشوری بالاتر هستیم. همچنین میانگین بستری کودکان نارس ۱۱ هفته بوده است.
 
ریاست بیمارستان ام البنین اظهار کرد: یکی از بخش‌های مهم بیمارستان،، بانک شیر است. در کل کشور ۱۱ بانک شیر وجود دارد. بانک شیر بیمارستان در سال ۹۸ افتتاح شد. ۴۳۳ مادر اهدا کننده شیر داشتیم و بیش از ۳ هزار نوزاد از این شیرها استفاده کرده‌اند. اهمیت این بخش در این است که نوزادی که متولد می‌شود بهتر است شیر مادر ۳۰ هفته را مصرف کند. بعد از تاسیس بانک شیر، شاهد کاهش عفونت روده‌ای در نوزادان و مرگ نوزادان نارس بوده‌ایم.
 
دکتر صاحبدل‌فر با اشاره به اینکه ۴۰ درصد زایمان‌ها در بیمارستان، در اتباع انجام می‌دهند و حدود ۶۰ زایمان‌ها، زایمان طبیعی و ۴۰ درصد سزارین است، عنوان کرد: اقدامات توسعه‌ای بیمارستان در سال‌های اخیر، افتتاح بانک شیر، افزایش تخت کودکان نارس، عبور از زایشگاه سنتی به زایشگاه LDR بود که تخت‌های لیزری، ریکاوری و بعد انتقال به بخش در این روش صورت می‌گیرد.
 
وی اعلام کرد: با توجه به اعتبارات محدود دولتی، واحد مشارکت های مردمی و خیرین اهمیت دارد، که باید خیرین به اهمیت آن آگاه گردند. واحد مشارکت‌های مردمی بیمارستان تخصصی ام‌البنین در سال ۹۵ شروع به فعالیت کرد و تاکنون بیش از ۳ میلیارد تومان به بیمارستان کمک شده و دستگاه‌های حیاتی خریداری گردیده است.
 
ریاست بیمارستان تخصصی ام‌البنین تاکید است: آنچه مهم است در این بیمارستان بخش ICU وجود ندارد و اگر مادر بیماری قلبی داشته باشد حدالامکان پذیرش نمی‌کنیم. این بیمارستان چون تک تخصصی است، تمام تخصص‌ها را در کنار مادر نمی‌تواند داشته باشد. امیدواریم در طرح جابجایی بیمارستان به این نقص توجه شود.
 
شاعرمقدم، کارشناس مسئول بانک شیر بیمارستان ام‌البنین نیز در حاشیه بازدید از این واحد گفت: این کار خیرخواهانه، عام المنفعه و بدون سودرسانی مالی است. مادرانی که شیرشان مازاد هست، شیرشان را به ما اهدا می‌کنند.. نیازی به حضور مادر به بیمارستان نیست، راننده اختصاصی، ظرف به درب منزل مادر می‌برد و شیر مازاد مادر را که قطره قطره آن طلا است، جمع آوری می‌کنیم. در واحد بانک شیر، شیر چند مادر با هم ترکیب، آزمایش استریل، پاستوریزه و در فریزر‌های صنعتی ذخیره سازی می‌شود.
 
وی افزود: ما با کمک موسسه خیریه راه سلامتی، که همه وسایل و هزینه ها تامین می‌کند، این کار را انجام می‌دهیم. شیر در فریزر تا ۶ ماه تو فریزر صنعتی می‌تواند نگهداری شود. تمام بیمارستان های مشهد، حدود ۲۲ بیمارستان، از این شیرها برای نوزادان نارس، کودکانی که مادر آنها سر زایمان فوت کرده‌اند و مادرانی که به دلایلی امکان شیردهی ندارند استفاده می‌شود.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
طراحی توسط سایت ساز خبری یوتاب