خراسان رضوی قطب تولیدات دامی کشور؛ صدرنشینی در تولید گوشت قرمز
مدیرکل جهاد کشاورزی خراسان رضوی، با تشریح آخرین وضعیت تولیدات دامی استان، از نقش برجسته خراسان رضوی در تامین محصولات دامی کشور خبر داد.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد به نقل از روابط عمومی اداره کل جهاد کشاورزی خراسان رضوی؛ مجید جعفری گفت: این استان با برخورداری از حدود ۱۴.۶ میلیون واحد دامی، ۱۰ درصد فرآوردههای دامی کشور را تولید میکند.
وی افزود: خراسان رضوی رتبه نخست تولید گوشت قرمز در کشور را به خود اختصاص داده و در تولید شیر جایگاه سوم و در تولید تخممرغ رتبه پنجم کشور را دارد.
مدیرکل جهادکشاورزی خراسان رضوی با اشاره به ظرفیت آبزیپروری استان گفت: وجود هزار و ۶۰۰ مرکز تولید آبزیان، زمینه تولید انواع ماهیان سردآبی را فراهم کرده و این بخش نیز روندی رو به رشد دارد.
جعفری مجموع تولید فرآوردههای دامی استان را ۱ میلیون و ۵۷۵ هزار تن اعلام کرد و افزود: استان از این نظر رتبه سوم کشور را داراست و سهم مهمی در تامین امنیت غذایی کشور ایفا میکند.