@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

تنوع بخشی سبد مصرف با فرآوری محصولات گوشتی

-site-0(2)(3)(4).jpg')">
جستجو
۱۴۰۴/۸/۱۳ سه شنبه
(1)
(0)
تنوع بخشی سبد مصرف با فرآوری محصولات گوشتی
تنوع بخشی سبد مصرف با فرآوری محصولات گوشتی

تنوع بخشی سبد مصرف با فرآوری محصولات گوشتی 

 
 
 
 
به همت اداره کل دامپزشکی استان خراسان، رضوی اصحاب رسانه در قالب تور رسانه‌ای از مراحل تولید و فرآوری محصولات گوشتی در یک واحد صنعتی بازید کردند.
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ دکتر رضا افشاری، مسئول اداره نظارت اداره‌ کل دامپزشکی خراسان رضوی در تور رسانه‌ای بازید از واحد فرآورده‌های گوشتی در شهرک صنعتی توس مشهد، گفت: امروز یکی از حلقه‌های تولید تا مصرف مراکز بسته‌ بندی فرآورده‌های گوشت و مرغ هستند. دو موضوع کلیدی در این امر، تضمین سلامت و امنیت غذایی و افزایش بهره‌وری غدایی است. 
 
وی افزود: مشکلاتی که در مصرف گوشت قرمز قبلا داشتیم با این مراکز به فراموشی سپرده می‌شود. فرآوری باعث تنوع بخشی می‌شود. به یمن شرکت‌های فرآورده‌های در استان، سبد غذایی استان متنوع گردیده است. رعایت بهداشت، حفظ کیفیت، کاهش ضایعات، اشتغال پایدار و ارتقاء ارزش افزوده، از مزایای بسته بندی و فرآوری است. 
 
دکتر افشاری، با اشاره به هفته پدافند غیرعامل اظهار کرد: مراقبت سریع از بیماری‌ها، کنترل و مراقب سازی صنایع غذایی، مدیریت بحران، اطلاع رسانی به آحاد مردم و حفاظت از سرمایه دامی و اقتصادی تولیدکنندگان، مد نظر بوده و بر آنجام آنها تاکید می‌گردد. در مراکز و شرکت‌های تولیدی نیز تمام عملیات بهداشتی توسط ناظر بهداشتی که کارشناس و دکتر دامپزشک است تحت نظارت و کنترل دقیق خواهد بود. همچنین کنترل در مراکزی که فرآوری تحت حرارت انجام می‌شود، ناظر سازمان غذا و دارو کنترل سلامتی محصول را بر عهده دارد.  
 
مجید اعتمادی، مدیرعامل شرکت فرآورده‌های گوشتی نیز عنوان کرد: شرکت " ماکیان ماه رادین شرق " با برند " ماکیماه " از سال ۸۶ شروع به کار کرد. این سومین کارخانه‌ای است که فعالیت می‌کند و هر کدام به روزرسانی شده کارخانه قبل است. از مدرن‌ترین ماشین آلات روز اروپا و از بهترین کارخانجات ماشین سازی اروپا در شرکت استفاده می‌شود. 
 
وی افزود: ۲۰۰ نوع فرآورده گوشتی تولید می‌کنیم و اکثر شرکت‌های تولید فرآورده‌های گوشتی از فرمولاسیون ما استفاده می‌نمایند. وجه تمایز ما با سایر برندها، استفاده از تکنولوژی روز اروپا، حضور دائمی تکنیسین آلمانی شرکت آقای" ورنر بالزر"، استفاده از مرغوب ترین و با کیفیت ترین گوشتهای موجود در بازار، استفاده از مواد نگهدارنده به میزان کمتر از نصف حد مجاز، استفاده از ادویه ها و افزودنی های " میکس اتریشی شرکت آلمی " با کیفیت یکنواخت و کاملا بهداشتی است.
 
​​​​​​مدیرعامل شرکت تصریح کرد: با توجه به نیاز مبرم صنایع غذایی بر آموزش نیروهای متخصص، بر آن شدیم با اخذ مجوز از سازمان فنی حرفه ای، احداث آموزشگاه و راه اندازی رشته های سوسیس،  کالباس و مسئولین فنی کارخانه ها، این نیاز روز جامعه را بر طرف کرده و در راستای اشاعه علم و تکنولوژی قدم برداریم. همچنین برای بروزرسانی آموزش افرادی که در این صنعت فعال هستند، دوره‌های ۴ روزه و سمینار اموزشی برگزار می‌نمائیم.
 
اعتمادی با بیان اینکه؛ سال ۸۶ که شرکت شروع به فعالیت کرد، سرانه مصرف فرآورده‌های گوشتی ۷/۲ کیلوگرم بود و اکنون به ۸ کیلوگرم رسیده است،  عنوان کرد: بواسطه حضور دائمی تکنسین آلمانی و تجربیات ۳۵ کشور دنیا، تمام محصولاتی که در اروپا می‌بینیم در شرکت فرآورده‌های گوشتی ماکیماه نیز تولید می‌شود. یکی از مهمترین اهداف ما این است که صنعت را متحول می‌کنیم. 
 
 
شایان ذکر است؛ در این تور رسانه‌ای، خبرنگاران و اصحاب رسانه خراسان رضوی از مراحل تولید فرآورده‌های گوشتی بازدید و دکتر نیما فرهادی فر، ناظر بهداشتی و کیفیت کارخانه، توضیحات لازم را ارائه نمودند.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
سایت ساز و فروشگاه ساز یوتاب