@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

" من اطلاعاتی بودم" رونمایی شد

-site-0(2)(3)(4).jpg')">
جستجو
۱۴۰۳/۱۰/۳۰ یکشنبه
(0)
(0)
" من اطلاعاتی بودم" رونمایی شد

" من اطلاعاتی بودم" رونمایی شد

 
 
 
 
 
مراسم رونمایی از کتاب دو جلدی " من اطلاعاتی بودم "، خاطرات یک افسر اطلاعاتی از دوران تعقیب و مراقبت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تا مسئولیت میز انجمن حجتیه و معاونت حراست مجلس شورای اسلامی، با حضور، حجت‌الاسلام احمد سالک، نماینده ادوار مجلس، حجت‌الاسلام احمد خزایی، رئیس موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی، مصاحبه‌گر و پژوهشگر کتاب و نویسنده کتاب، در مجتمع رفاهی- اقامتی آفتاب ولایت، برگزار شد.
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ حجت‌الاسلام احمد سالک در آئین رونمایی کتاب در جمع اصحاب رسانه گفت: حفظ نظام جمهوری ایران اوجب واجبات است. این نکته‌ای است که امام خمینی(ره) بيان و بر آن تاکید نمودند. اگر این کلام رهبر کبیر انقلاب واکاوی و باز شود، اهمیت انتشار و رونمایی از این کتاب جایگاه ویژه‌ای پیدا می‌کند.
 
وی افزود: حفظ نظام جمهوری اسلامی، عوامل مختلفی دارد. اولین نکته خودمان است که چقدر از مبانی نظام اطلاع داریم. حفظ نظام در مبانی دینی ما جای دارد. نکته بعدی، مخاطبین در داخل و خارج کشور هستند. نسل جوان امروز ما با گذشته خود گسست دارد. جسم جوان ما در اختیار خانواده و فکر و اندیشه او در اختیار بیگانگان است. حفظ این نسل، حفظ بنای نظام است. خواص جامعه نیز نقش آفرین در انحراف و مسیر مسقیم‌اند. اگر آنها مریض نشوند نیز نظام حفظ می‌گردد.
 
عضو جامعه روحانیت مبارز به حفظ بصیرت، توجه به شبکه نفوذ و جریانات ساخته شده توسط سازمان‌های سیا و موساد و شناخت دقیق داخل و خارج کشور، از عوامل دیگر حفظ نظام جمهوری اسلامی اشاره کرد و اظهار داشت: شبکه نفوذ چند لایحه دارد و با ابزارهای مختلف کار می‌کند. این شبکه سراغ مراکز تصمیم‌گیری و تصمیم سازی می‌رود.
 
نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: رسالت ما این است تاریخ و حقایق انقلاب را تا زنده هستیم برای جامعه بازگو نمائیم. مسئولیت پذیری کار سختی است. سکوت، بی تفاوتی و عقب نشینی ممنوع است. جهان در حال تغییر قدرت است و این تغییر با گرایش دینی خواهد بود.
 
حجت‌الاسلام احمد خزایی، مدیر موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی نیز در این مراسم گفت: کار تاریخ‌نگار و گذشته پژوه، نبش قبر است و نمایاندن واقعیت، ماموریت اصلی اوست. تاریخ‌نگاری به مانند بنایی است که بالای داربست منتظر مصالح است که باید پائین برای او تامین نماید.
 
وی افزود: مقام معظم رهبری پنج سال است در مورد روایتگری تاکید دارند. ایشان در جهاد تبیین فرمودند، باید حوادث بعد از انقلاب را روایت کنیم و خودمان بنویسیم. از مسئولین کشور می‌خواهیم که پیام مقام معظم رهبری را بشنوند و درک کنند.
 
خزایی با بیان اینکه؛ در تاریخ‌نگاری، تاریخ شفاهی جایگاه ویژه‌ای دارد. این کتاب که به همت آقای اکبری نوشته شده است، تاریخ شفاهی بسیار تاثیرگذاری دارد، ادامه داد: موسسه ما، موسسه سند پژوهی است. در سال آینده دو کتاب در مورد انجمن حجتیه به جامعه حقیقت طلب ارائه خواهیم کرد.
 
مدیر موسسه مطالعات و پژوهش‌های سیاسی اظهار کرد: راوی این کتاب، یک فردی است که پس پرده بوده و اکنون بیرون آمده و وقایعی را روایت می‌کند که واقع شده و نمی‌توانیم ببینیم را آشنایمان کند. جامعه فوق‌العاده برای شنیدن آنها تشنه است. خوشبختانه قفل از اسرار جنگ برداشته شده است و امیدواریم دستگاه‌های امنیتی نیز این قفل باز نمایند. پرده‌برداری از گذشته و مظلومیت انقلاب و کشور برداشته شود تا جامعه با حقایق آشنا شوند که اگر ما روایت نکنیم غرب آنگونه که دوست دارد روایت خواهد کرد.
 
وی بیان کرد: وزارت اطلاعات یک دهه با انجمن حجتیه درگیر بود که برخی در این کتاب آمده است و برخی بخاطر مسائل اخلاقی و امنیتی نمی‌توانسته بازگو شود. این انجمن چالش‌های بزرگی با انقلاب، نظام و رهبری داشتند و خیانت‌هایی را به نظام وارد کردند. افکار منحط این انجمن باعث مشکلاتی در کشور گردید و مخالف حقایق اسلام و دین است که مدعی آن هستند. اینها حقایقی است که امیدواریم با این کتاب می‌تواند بازگو شود. این کتاب پایه تحقیقات بیشتر است.
 
حجت‌الاسلام رضا اکبری آهنگر، مصاحبه‌گر و پژوهشگر کتاب "من اطلاعاتی بودم" نیز در این آئین رونمایی عنوان کرد: این کتاب خاطرات شفاهی یکی از افسران اطلاعاتی ایران و شامل روایت‌هایی درخصوص زندگی و کار پر تنش این مامور در سالهای ۵۸ تا ۹۲ است که ابتدا در واحد تعقیب و مراقبت سپاه فعالیت می‌کرده و سپس بعد تشکیل وزارت اطلاعات در سال ۶۳ وارد وزارت اطلاعات می‌شود. 
 
وی افزود: ایشان پس از ورود به سازمان اطلاعات، در خصوص فعالیت های انجمن حجتیه مشکوک بوده گزارشاتی را بدست می‌آورد که باعث می‌شود واحدی اختصاصی برای پیگیری این پرونده تشکیل وخود این فرد نیز مسئول میز انجمن حجتیه در وزارت اطلاعات می‌شود. 
 

اکبری با اشاره به اینکه؛ این کتاب فراجناحی است، اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین پیام این کتاب، این است که نظام جمهوری اسلامی ایران با چه بحران‌های مواجه بوده و با زحمات چه شخصیت‌های گمنامی از این بحران‌ها عبور کرده است. نگارش کتاب تاریخ شفاهی و خاطرات، خیلی کار شده است، اما اغلب آنها شخصیت‌های بودند که شناخته شده بودند و اقدامات آنها مشخص بوده است.

 

وی ادامه داد: اما افرادی بودند که زحمات فوق‌العاده مهمی کشیده‌اند که از دست هر کس برنمی‌آید. خاطرات این افراد را هر کسی نمی‌نویسد و به واقع سرباز گمنام امام زمان (عج) هستند. هر کس این کتاب را بخواند، متوجه زحمات این افراد برای حفظ نظام و انقلاب می‌شود که از آن بی‌خبر بوده است.

 

پژوهشگر کتاب " من اطلاعاتی بودم " تاکید کرد: چند نکته در خصوص این کتاب باید مدنظر داشت. این کتاب یک کتاب پژوهشی نیست، یک کتاب خاطرات به میزان اطلاعات آن فرد است. مباحث این کتاب، یک بخش خاطراتی است که او با آن روبرو بوده و بخشی دیگر، تحلیل او از موقعیت بوده که لزوما درست یا غلط نبوده است.

 

راضیه ولدبیگی، نویسنده کتاب نیز اظهار کرد: من در حال شروع کتاب رمان جدیدم بودم که از طرف آقای خلیلی مسئول نشر شهید کاظمی با من تماس گرفته شد که یک سری خاطرات شفاهی است و قصد دارند، نوشته و منتشر شود. من دوست داشتم به نوع جدید و نوآورانه نوشته شود، پس سولات رو حذف کردم و به سبک روایتگری چند صفحه نوشتم که مورد قبول قرار گرفت و نوشتن کتاب شروع شد.

 

وی افزود: دوست داشتم خود این مامور اطلاعاتی را ببینم و روایت گفتار را در متن نیز ثبت کنم که حضوری ممکن نشد، اما تماس تلفنی داشتم که کمک زیادی به خلق این رمان شد. همچنین در نگارش کتاب سعی کردم تا سیر روایت از کودکی و نوجوانی آغاز شود تا با رشد سیر داستانی با تجربیات این افسر امنیتی همراه باشد و مخاطبین نیز پا به پای راوی با پشت پرده‌ها آشنا شوند.

 

ولد بیگی در مقدمه کتاب اشاره می‌کند: "تمام تلاش من در نگارش کتاب این بود که علاوه بر حفظ مستندات تاریخی، روایت خوش‌خوانی بنویسم که ارباب نویسنده، خواننده است و صدالبته بی‌پرده و بی‌واسطه‌ی قلم فرسایی‌ها و ادبی‌نویسی‌های پیچیده و الفاظ دهن پُرکن پرطمطراق، ساده نوشتم. تا با درد دل‌ها و سختی‌ها و افق نگاه جوانانی آشنا شوید، که برای پا گرفتن انقلاب، شب و روز زجر کشیدند و تهمت‌ها و نامردی‌ها را چشیدند و همیشه سعی کرده‌اند حتی اگر دیگران را خوش نمی‌آید، حداقل اطراف خودشان را با شمعی از حقیقت روشن نگه دارند.

 

وی ادامه داده است: سعی کردم پا جای ایشان بگذارم و فکر کنم تمام این اتفاقات برای خودم افتاده است، اما کلمات با تمام قدرتی که دارند گاهی برای نشان دادن حس واقعی درمانده و بی‌فایده بی‌نظر می‌رسند. طبیعتاً بخشی هم مخفی مانده تا خواننده باهوش و سمج از لابه‌لای حرف‌های گفته شده؛ تمام حس‌های ندیدنی را برای ذهن خودش دیدنی کند.

 

 

شایان ذکر است؛ کتاب "من اطلاعاتی بودم" یک اثر دو جلدی است که در جلد یک، به حوادث اول انقلاب و در جلد دوم به ناگفته‌های آقای علی مهدوی، این افسر اطلاعاتی، درباره انجمن حجتیه در سالهایی که مسئولیت بررسی این پرونده بر عهده داشته است، می‌پردازد. کتاب در ۶۲۱ صفحه، قطع رقعی، با شمارگان هزار نسخه توسط نشر شهید کاظمی منتشر شده است.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر