گردهمایی نوجوانان رسانهای مشهد
میدان پژوهش و کارخانه نوآوری مشهد میزبان همایش خلاقانه و بدیع بود که دختران نوجوان این شهر را با دنیای رسانه و فضای مجازی به شیوهای هدفمند و شاکله دار آشنا میساخت.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد؛ رویدادی که از بطن آن استعدادهای درخشان حوزه رسانه و فضای مجازی برای ورود به بازار کار و کسب درآمد، شناسایی شده و با برگزاری ورکشاپ های هدفمند و محتوایی در راستای بینش افزایی و مهارت دهی به این قشر، تلاش میشود.
حضور خانم دکتر عاطفه میرسیدی خبرنگار پیشکسوت صدا و سیما به عنوان سخنران این رویداد فضای این برنامه را به سمت توجه دادن مخاطبین به امر مهارت افزایی رسانهای برد؛ چرا که این بانوی فعال در حوزه رسانه با پرداختن به پیشینه تحصیلی و فعالیتی خود در عرصه پزشکی و رسانهای، دختران نوجوان را بر اهمیت بینشافزایی و تسلط بر ابزار رسانه تذکر داد و گویش صمیمانه و بدور از حاشیه وی از روند سوابق کاری، دختران را بر پیگیری اهداف تا حصول نتیجه دلخواه رر حوزه کاری و تحصیلی ترغیب کرد.
در این همایش که بیش از ۳۰۰ نفر از دختران نوجوان حضوری فعال و مشتاقانه را رقم زدند، پنج کارگاه هدفمند و موضوع محور در حوزه رسانه شامل ورکشاپ طراحی گرافیکی، خبرنگاری، عکاسی، پادکست و تدوین موبایلی به علاقمندان هر رشته با حضور اساتید مجرب، محتوا دهی کردند.
دختران حاضر در این کارگاههای آموزشی در زمان حضور در کلاسها با مفاهیم لازم در حوزه علاقمندی رسانه ای خود آشنا شده و به تولید محتوای متناسب با موارد آموزشی پرداختند.
از نقاط قوت این همایش بر این است تولیدات ارزنده نوجوانان حاضر در این همایش و در ورکشاپ ها در ایام مناسب با استفاده از ظرفیت شهری شهرداری مشهد در المانها و مکانهای برای مردم به نمایش گذاشته خواهد شد.
سیدعلی قربانی، مدیر باشگاه رایانو؛ در حاشیه برگزاری گردهمائی نوجوانان رسانهای مشهد با بیان اینکه این رویداد، دومین همایش از کارویژههای این باشگاه است، اظهار داشت: این گردهمایی ویژه دختران با موضوعیت هفته مشهد در پنج رشتهی تدوین کلیپ، پادکست صوتی، خبرنگاری، طراح گرافیکی و عکاسی موبایلی برگزار شد.
وی با بیان اینکه در همایش امروز ۳۰۰ نفر از دختران علاقمند به حوزه رسانه در رده سنی چهارده تا هجده سال حضور داشتند، گفت: قرار بر این است که در حین کارگاههای آموزشی امروز کارهای تولید شده در هفته مشهد مورد بهرهبرداری و اکران قرار بگیرند.
قربانی با بیان اینکه در راستای آماده سازی فضای ذهنی این قشر پکهای موضوع محور متناسب با رویداد ۱۰ دی مشهد توزیع شده، تصریح کرد: علاوه بر این شرکتکنندگان در کلاسهای آموزشی مورد علاقه خود نیز حضور یافتند.
به گفته قادری، در حاشیه برگزاری این همایش، محفل روایتگری و خاطره گویی ًکسانی که در واقعه دهم دی ماه مشهد حضور داشتند نیز برگزار شد که از جمله افراد شاخص این برنامه نویسنده کتاب یکشنبه خونین مشهد و نوه شهدای این واقعه و شاهدان عینی آن، بوده است.
مدیر باشگاه رایانو با بیان اینکه امیدوارم در برنامه های بعدی این باشگاه رویدادهای باکیفیت تر و بهتری برای مخاطبین تدارک دیده شود، خاطرنشان کرد: در همایش مربوط به پسران ۳۶۰ اثر رسانه ای در بحث جبهه مقاومت تولید شد که در بحث اکران های شهری مورد استفاده قرار گرفت.
عاطفه میرسیدی، خبرنگار پیشکسوت و فعال حوزه رسانه؛ در گفتگو با خبرنگار ما اظهار داشت: قبل از حضور در این همایش تصورم بر این بود که این برنامه شبیه یه کارگاه آموزشی کودکان یا نوجوانان است که بیشتر جنبه فانتزی و نمادین دارد؛ اما با حضور در این فضا منوجه شدم این برنامه بسیار وسیع تر و عمیق تر از حد تصور من و بلکه بسیار هدفمند و قابل دفاع است.
وی افزود: با حضور در بین نوجوانان حاضر در این همایش حس کردم با یک سری آدم بزرگ مواجه هستم که برای ورود به بازار کار درست و اصولی آماده و در راستای رسیدن به اهداف خود در فضای رسانه در حال تلاشند که بیشک آینده درخشانی نیز در. انتظار این قشر است.
این خبرنگار پیشکسوت صدا و سیما تصریح کرد: این رویداد در راستای استعدادیابی و مهارت افزایی نوجوانان گام ارزشمندی برداشته است تا این قشر مهم در جامعه را توانمند کرده و برای ورود به بازار کار با استفاده از ابزار رسانه مطلع شوند.
وی با بیان اینکه در عرصه رسانه همیشه احساس کمبودهای مختلفی را طی سال های کاری در حوزه آموزشی و از نظر سواد رسانه ای حس میکردم، ابراز داشت: این خلا به ویژه در حوزه نوجوانان بیشتر حس میشد اما رویداد امروز به این خلأها بیشتر پرداخته شده که ارزشمند است.
به زعم میرسیدی این حرکت ارزشی که آغاز شده اتفاق خوبی است که باید مستمر بوده و توسعه و گسترش پیدا کند چرا که امروزه جای فضای مجازی و واقعی عوض شده و ما با حقایقی مواجه هستیم که مجازیاند پس باید ابعاد این فضا را بشناسیم و به نوجوان نیز بشناسانیم و مهارت دهی کنیم.
وی ادامه داد: مهارت افزایی و بینش دهی پيرامون فضای مجازی نه تنها از بزرگسال و نوجوانان بلکه باید محدوده سنی پایین تر نظیر کودکان را تیز شامل بشود تا به این واسطه این آموزشها در خانواده و گروههای مختلف جامعه تسری پیدا کند.
خبرنگار پیشکسوت صدا و سیما با بیان اینکه این برنامه حرکتی رو به رشد است که اطلاعات خوبی به جامعه هدف میدهد، گفت: بازخورد خوب و ارزشمند این رویداد باعث خواهد شد تا دیگر ارگانها و سایر استانها نیز از این برنامه، الگوبرداری کنند.
وی با بیان اینکه در دها هفتاد عنوان میشد اگر کسی کار با کامپیوتر را نداند بیسواد است، تصریح کرد: امروز مهارت کار با فضای مجازی است که میزان سواد هر شخص را مشخص میکند لذا ارائه این آموزشها به نوجوانان بسیار مهم و ارزشمند است.
به گفته میرسیدی ابراز داشت: در جامعه امروز هر کس با هر سلیقهای باید با ابزار رسانه آشنا باشد تا بتواند در حیطه فعالیتی خود درست عمل کرده و حتی درآمدزایی بیشتری نیز داشته و به پیشرفت کشور نیز کمک رسان باشند.
وی در پایان سخنانش با بیان اینکه از حضور در این برنامه لذت بسیاری بردم، گفت: به عنوان یک عضو کوچکی از جامعه رسانه ایران فکر میکنم اگه در حیطه پزشکی صرف فعالیت داشته و با رسانه نا آشنا بودم نمیتوانستم فعالیت مناسب مردم محوری را رقم بزنم پس اشراف به رسانه برای هر کس در هر مقام و حیطهای باید به ابزار رسانه واقف بوده و به آن اشراف داشته باشد.
گفتنی است در حاشیه این همایش، محفل روایتگری و خاطره گویی ویژه و شاخصی با حضور شاهدان عینی واقعه نهم و دهم دی ماه مشهد و بازماندگان شهدای این واقعه برای دختران نوجوان برگزار شد.
گردهمایی نوجوانان رسانهای مشهد
گردهمایی نوجوانان رسانهای مشهد
گردهمایی نوجوانان رسانهای مشهد
گردهمایی نوجوانان رسانهای مشهد
گردهمایی نوجوانان رسانهای مشهد
گردهمایی نوجوانان رسانهای مشهد
گردهمایی نوجوانان رسانهای مشهد
گردهمایی نوجوانان رسانهای مشهد
گردهمایی نوجوانان رسانهای مشهد