@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

مدیر آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی خبر داد:  پوشش ۹۹/۵ درصد نوآموزان در سنجش بدو ورود به دبستان

-site-0(2)(3)(4).jpg')">
جستجو
۱۴۰۳/۹/۱۱ یکشنبه
(0)
(0)
مدیر آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی خبر داد:  پوشش ۹۹/۵ درصد نوآموزان در سنجش بدو ورود به دبستان
مدیر آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی خبر داد:  پوشش ۹۹/۵ درصد نوآموزان در سنجش بدو ورود به دبستان

مدیر آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی خبر داد:

پوشش ۹۹/۵ درصد نوآموزان در سنجش بدو ورود به دبستان

 
 
 
 
 
مدیراموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی گفت: آموزش و پرورش استثنایی متولی سنجش و آمادگی جسمانی در دبستان و پیش دبستانی است. قبلا سنجش در تابستان انجام می‌شد، اما اکنون در طول سال انجام می‌شود، که خراسان رضوی با ۹۹/۵ درصد، بیشترین تحت پوشش را داشته است. بیش از ۲۵۰ مراکز سنجش استان تا پایان اسفند، آمادگی پذیرش کودکان ۵ ساله پیش دبستانی و غیر پیش دبستانی جهت سنجش بدو ورود به دبستان را دارند.
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ جواد روحانی در نشست خبری اقدامات و دستاوردهای اداره آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی که در آستانه روز جهانی معلولین در محل مجتمع امام رضا(ع) برگزار شد، گفت: سوم دسامبر مصادف با ۱۳ آذر روز جهانی معلولین است. شعار امسال " تربیت رهبری افراد دارای معلولیت برای آینده فراگیر و پایدار " است.
 
وی افزود: طبق استانداردهای جهانی ۱۰ تا ۱۵ درصد در دنیا دارای معلولیت هستند. بین ۲ تا ۳ درصد در سن مدرسه و در حال تحصیل هستند. هفت گروه، معلولیت ذهنی، چند معلولیتی، معلولیت جسمی حرکتی، آسیب‌ شنوایی، آسیب بینایی، اختلالات رفتاری و مشکلات یادگیری، تحت پوشش آموزش و پرورش استثنایی قرار می‌گیرند. همچنین دانش‌آموزان دیرآموز نیز هستند که در مدارس عادی خدمات داده می‌شود.
 
مدیرآموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی اظهار کرد: در کل کشور، ۸۷ هزار دانش‌آموز در مدارس ویژه آموزش و پرورش استثنایی تحصیل می‌کنند. در استان خراسان رضوی ۹ هزار و ۴۲ نفر، معادل ۱۱ درصد کشور، دانش‌آموز داریم که در ۲۵۵ فضای آموزشی، ۴۷ ناحیه، منطقه و شهرستان مشغول تحصیل هستند. همچنین ۱۰ هزار دانش‌آموز از خدمات آموزش و پرورش استثنایی، بصورت غیر مستقیم بهره‌ می‌برند.
 
روحانی با اشاره به اینکه؛ ۷ هزار نفر در مراکز جامع سنجش از خدمات مداخله در مشکلات یادگیری، استفاده می‌کنند، بیان داشت: ما به دو شیوه آموزش داریم. برخی‌ در گروه‌های هفت‌گانه معلولیت، در مدارس ویژه و استثنایی تحصیل می‌کنند و گروهی دیگر با دانش‌آموزان عادی در مدارس عادی که ۲ هزار و ۴۰۰ دانش‌آموز، مراکز جسمی و حرکتی، آسیب شنوایی و آسیب بینائی که در درجه خفیف و متوسط هستند، در مدارس عادی بصورت تلفیقی از آموزش و تحصیل بهره‌مند هستند.
 
وی با بیان اینکه تفاهم‌نامه‌های مختلف با ارگان‌ها و خیرین داشتیم، گفت: ۸۰ درصد مدارس توسط خیرین با مشارکت سازمان نوسازی، بهسازی و تجهیز مدارس به بهره‌برداری رسیده است. در سه سال اخیر حدود ۱۴ مرکز و فضای آموزشی که باعث شد ۲۵ هزار متر مربع به سرانه آموزشی استان اضافه شود، افتتاح گردید.
 
مدیر آموزش و پرورش خراسان رضوی خبر داد: تعداد بازماندگان از تحصیل مدارس استثنایی استان بر اساس آنچه از وزارت به ما اعلام شده تعداد ۹۰۰ نفر است اما با پیگیری انجام گرفته، خیلی از این افراد در سنجش‌ها، آموزش پذیر تشخیص داده نشده‌اند. بازماندگان از تحصیل واقعی استان عددی دو رقمی است.
 
وی تصریح کرد: ۲ هزار و ۷۰۰ نفر در آموزش و پرورش استان در سمت‌های مختلف مشغول خدمت هستند. ۱۸۶ نفر از کادر ما خود دارای معلولیت هستند که این تعداد بیشتر از ۳ درصد استخدام قانونی ادارات دولتی است. مهمترین چالش ما کمبود نیرو بخصوص در حوزه خدمات داریم که امیدواریم با تدابیر وزارت آموزش و پرورش این کمبود برطرف شود. 
 
روحانی با بیان اینکه؛ آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی پیشگام در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و سنجش در کشور است، اظهار کرد: رتبه اول ارزیابی سالانه آموزش و پرورش استثنایی کشور، رتبه برتر دستگاه‌های اجرایی، تالیف کتاب مهارت صنایع چوب، برگزاری ۱۲ کارگاه فرزندآوری و پیشگیری از معلولیت با همکاری مرکز مشاوره و بنیاد ژنتیک خراسان رضوی، اجرای طرح همراه با تولید، توسعه ۱۰ رشته کاردانش، برگزاری دوره‌ای توانمندسازی معلمان و دانش‌آموزان، راهیابی ۲۱ نفر به جشنواره خوارزمی و مقام آوری ۲۴۸ نفر در مسابقات فرهنگی، هنری و ورزشی، برخی از اقدامات آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی بوده است.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر