@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در مسیر تحول و تعالی

جستجو
۱۴۰۳/۷/۳ سه شنبه
(0)
(0)
دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در مسیر تحول و تعالی
دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در مسیر تحول و تعالی

دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در مسیر تحول و تعالی

 
 
 
 
 
ریاست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی گفت: بر اساس تدوین سند تحول و تعالی، رویکرد دانشگاه به سمت رویکرد اجتماعی پیش می‌رود. در راستای مزیت محوری، نیاز محوری و آینده نگری، در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی تحول در دانشکده‌ها، تحول در شیوه فرستادن استاد به کلاس و تحول در ساماندهی رشته‌ها صورت گرفته است.
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ دکتر محسن مرادی در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت بازگشایی دانشگاه‌ها در محل مجتمع رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد برگزار شد، گفت: قوه عاقله جوامع، دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی هستند و آنچه در مسیر و راهبرد اموزشی، رهنمود جوامع شده در تاریخ دستاوردهای بی نظیری است.
 
وی افزود: یکی از قطب‌های آموزش‌های عالی کشور، دانشگاه آزاد اسلامی است که بیش از ۴۰ سال از تاسیس این نهال ارزشمند می‌گذرد. دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی بازوی پرتوان دانشگاه در شرق کشور است. بزرگترین مجموعه که جمعیت ۷۸ هزار تفری را در ۱۷ واحد و مرکز را در خود جا داده است. همچنین یک واحد علوم پزشکی که بصورت مستقل از سال ۹۹ فعالیت می‌کند. ساختار این مرکز که ۳ هزار دانشجو دارد بصورت مستقل در سه دانشکده پزشکی، پیراپزشکی و پرستاری و مامایی انجام می‌گیرد و از سال آینده دانشکده دندانپزشکی نیز به آن افزوده می‌گردد.
 
ریاست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی اظهار داشت: بزرگترین مرکز دانشگاهی استان در مشهد است که دومین واحد دانشگاه آزاد اسلامی در کشور بوده که ۳۸ هزار دانشجو در رشته‌ها و مقاطع تحصیلی متفاوت از کاردانی تا دکترا مشغول به تحصیل هستند. در حوزه بین‌الملل نیز قریب به ۳ هزار دانشجو از ۸ ملیت در استان و مشهد مشغول تحصیل هستند و در سطح آموزشی، دانشگاه برتر حوزه بین‌المللی هستیم.
 
مرادی عنوان کرد: تغییر مدیریت در دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۹۷ منجر به تدوین "سند تحول و تعالی" دانشگاه شد که در مهر ۱۴۰۰ رونمایی گردید. بر اساس این سند رویکرد دانشگاه به سمت رویکرد اجتماعی شد. براساس طرح آمایش ۱۸ ماهه که در راستای نیاز محوری، مزیت محوری و آینده نگری بود، منجر به چهار راهبرد شد. در راهبرد اول بیش از ۳۰ رشته جدید ایجاد شد. راهبرد دیگر، جابجایی رشته های بود که با آمایش شهرستان مطابقت نداشت.
 
وی ادامه داد: راهبرد سوم، محل تشکیل بود. برخی رشته‌ها متعلق به یک واحد است اما کلاس در واحد دیگری تشکیل می‌شود. این راهبرد باعث شد که افزایش ۶ هزار نفری دانشجو داشته باشیم. راهبرد چهارم، ایجاد پردیس بود. در حال حاضر دو پردیس گلبهار و شاندیز راه‌اندازی شده است و مصوبه دو پردیس خلیل آباد و دوغارون اخذ شده است.
 
دکتر مرادی اعلام کرد: در ۵ واحد دانشگاهی دفاتر تغریب مذاهب تشکیل گردید که دانشجویان اهل تسنن و سایر ادیان مشغول تحصیل هستند. رویکرد دیگر، تشکیل مدارس معارف است که در کشور ۱۵۰ هزار نفر و در استان ۱۴ هزار نفر در ۵۸ مدرسه با عنوان "مدارس سعادت" تحصیل می‌نمایند.
 
وی ادامه داد: دانشکده‌های موضوعی در دستور کار قرار گرفته است که رویکرد و دید آن متن جامعه است. بخشی از توان ما، کمک به حل مشکلات اجتماعی و نهادها می‌شود. ما نظام تشکیل موضوعات و سامانه پایش را راه‌اندازی کردیم که بخشی از مشکلات کشور را حل نماید. ۵۵ برنامه در این سامانه تعریف شده است و هر برنامه، زیر برنامه دارد که مبتنی بر موضوعات پایان‌نامه ارشد و دکترا قرار می‌گیرد.
 
ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، با بیان اینکه ۱۲۵ هزار پایان‌نامه از سامانه پایش با هدف حل مشکلات اجتماعی و سازمان‌ها در کل کشور نوشته شده است، اعلام کرد: سه برنامه صنایع گاز، حاشیه نشینی و چالش سازمان‌های بزرگ مقیاس، با مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی مشهد اداره می‌گردد.
 
مرادی تصریح کرد: امروز اولویت ما اشتغال است. با کارخانجات تفاهم‌نامه بستیم و برای این شرکت‌ها دانشجو فرستادیم. برنامه ریزی کردیم تا در ایام خارج از کار، واحدهای درسی را بگذرانند.‌ اولویت ما این است همزمان با تحصیل مهارت آموزی و اشتغال داشته باشند.
 
وی با اشاره به حضور ۳ هزار استاد تمام وقت و هزار عضو هیات علمی گفت: از سال گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی، طرح دستیاران آموزشی شکل گرفت. دانشجویان دکترا را فراخوان کردیم تا در آموزش کمک کنند. در استان، دانشجوی همیار داریم که در کارهای اموزشی، پرورشی و فعالیت‌های فرهنگی کمک می‌کنند. همچنین طبق آئین‌نامه دانشجویانی که در دوران تحصیل ازدواج کنند، در آن نیمسال از ۱۰۰ درصد شهریه معاف هستند.
 
ریاست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با اعلام خبر تاسیس کارخانه تولید پلاستیک زیست تخریب پذیر در آینده نزدیک با سرمایه ۳۰ میلیارد تومان، اظهار کرد: بیش از ۵ هزار کارگاه تولید و ساخت راه‌اندازی کردیم که در ساخت قطعات به کارخانجات بزرگ کشور کمک می‌کنند.

دکتر علی اصغر یساقی، معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: رویکرد و ریل گذاری در سال ۱۴۰۰ انجام شد، تغییراتی در حوزه‌های مختلف ایجاد نمود. این دانشگاه در جهت پاسخ به نیازها، معضلات و مشکلات جامعه برنامه ریزی شده است. دانشگاه با دانشکده‌های قبل خداحافظی کرده و داشکده‌های جدید با توجه به پاسخ‌ به نیازها شکل گرفته است.

وی ادامه داد: در حوزه فنی و مهندسی و علوم، ۶ دانشکده، هوش مصنوعی، کشاورزی -غذا و فراسودمند، علوم و فناوری همگرا، نفت- معدن و انرژی، ساخت و تولید قطعات صنعتی و دانشکده صنعت ساختمان و معماری تشکیل می‌گردد. در حوزه علوم انسانی در راستای ماموریت گرایی، دانشکده‌های بازار کسب و کار، تمدن و مطالعات جهان، فرهنگ و زندگی، دانشکده دولت و نظام اداری و دانشکده رسانه و علوم ارتباطات را خواهیم داشت.

معاون دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی عنوان کرد: در جهت ارتباط با مدارس سماء، دانشکده تعلیم و تربیت اسلامی و بر اساس نیاز جامعه، دانشکده مهارت و کارآفرینی شکل می‌گیرد.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر