@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

به همت انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد؛ اینجا هیچ بیماری تنها نیست

جستجو
۱۴۰۳/۵/۱۳ شنبه
(0)
(0)
به همت انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد؛ اینجا هیچ بیماری تنها نیست
به همت انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد؛ اینجا هیچ بیماری تنها نیست

به همت انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد؛

اینجا هیچ بیماری تنها نیست

 
 
 
 
تور خبری بازدید اصحاب رسانه از مرکز انکولوژی رضا و بیمارستان ناظران که تحت نظارت انجمن خیریه حمایت از بیمارستان سرطانی مشهد هستند، عنوان شد: بر اساس سیاست انجمن، هیچ بیماری بخاطر عدم تمکن مالی نباید از درمان دور بماند. در این مرکز برای تمام افراد بیمار با هر نوع جنس، ملیت و نژاد درمان انجام می‌گیرد.
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ اصغر افراسیابی، مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد، در حاشیه تور بازدید از بیمارستان ناظران و مرکز انکولوژی رضا گفت: بیمارستان ناظران مشهد با ۳۰ هزار مترمربع زیربنا، توسط خیران و در عرض چهار سال و نیم احداث و تجهیز شده است. خیرین از جان و مال خود و بدون استفاده از منابع دولتی سرمایه‌گذاری می‌کنند. اما ما که نماینده آنها هستیم، در پروسه کارهای اداری و کاغذبازی‌ چنان غرق می‌شویم که واقعا اگر علاقه به کار و گره‌گشایی از کار مردم مطرح نباشد، خسته شده و از تلاش دست برمی‌داریم.
 
وی افزود: دو سال و نیم پیش تصمیم گرفتیم بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان ناظران را با تجهیزات مدرن راه‌اندازی کنیم. دستگاه اسپکت سی‌تی را از آلمان خریدیم. این دستگاه در تابستان سال ۱۴۰۲ به گمرک رسید و در مهرماه ۱۴۰۲ از گمرک ترخیص و در محل پروژه یعنی بیمارستان ناظران قرار گرفت.
 
مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی اظهار کرد: نصب این دستگاه سه ماه و نیم طول کشید و چون این دستگاه‌ها، سیستم‌های انرژی‌زا و پرتوزا هستند، از طریق سازمان انرژی اتمی و وزارت بهداشت باید تست‌های مختلف دستگاه انجام و دستگاه تایید شود. از دی ماه ما گزارش تحویل را به سازمان انرژی اتمی دادیم و از همان زمان کارهای اداری و کاغذبازی مربوط به بهره‌برداری آن شروع شد. بعد از ۸ ماه این دستگاه با ارزش ۸۰ میلیارد تومان و مورد نیاز بیماران، منتظر مجوز بهره‌برداری است و خاک می‌خورد.
 
افراسیابی با بیان اینکه باید تفکر جامعه دولتی ما درست شود، تصریح کرد: باید از خیرین حمایت شود. ارزش این بیمارستان ۲ هزار میلیارد تومان است که مردم درست کرده‌اند و باید در اختیار مردم قرار بگیرد و استفاده شود، اما این بخش مهم در گیر بوروکراسی اداری است و خاک می‌خورد و گارانتی دستگاه نیز در حال اتمام است.
 
دکتر مهدیه دیانی، ریاست مرکز انکولوژی رضا نیز بیان کرد: ما امکانات زیادی در مرکز داریم و شرایط را فراهم می‌کنیم که خدمات خوبی بیماران دریافت نمایند و لازم است به مردم اطلاع رسانی شود. خیلی موارد را بیماران اطلاع ندارند و آموزش ندیده‌اند. علاوه بر درمان، آموزش عموم در حوزه سرطان داریم و با چند اداره و سازمان همکاری می‌کنیم. ضعف آموزش در جامعه باعث شده حتی قشر تحصیل کرده نیز اطلاعات ناقص داشته باشند.
 
وی با اشاره به اینکه خیلی از سرطان‌ها قابل پیشگیری و درمان هستند، افزود: ما بهترین تکنولوژی پرتودرمانی را با کمترین هزینه به بیماران می‌دهیم، اما عدم آشنایی و اطلاع رسانی درست باعث می‌شود در روند درمان با مشکلات مواجه شود.
 
مرضیه ابراهیمیان، مدیریت مرکز انکولوژی رضا نیز در این تور خبری با بیان اینکه؛ روند پذیرش در مرکز ما با دیگر بیمارستان‌ها بیمارستان‌ها متفاوت است، اظهار کرد: این مرکز در سال ۸۶ افتتاح شد، که واحدهای درمانی، شیمی درمانی با ۴۶ تخت، رادیوتراپی با ۵ دستگاه شتاب‌دهنده، رادیوتراپی درون حفره‌ای و بخش تصویربرداری و واحدهای پشتیبانی، مددکاری و مشارکت‌ها با آسایشگاه مجهز به ۴۰ تخت، خدمت رسانی می‌کند.
 
وی با اشاره به روند پذیرش و درمان در مرکز بیان داشت: اگر بیمار تمکن مالی نداشته باشد به واحد مددکاری ارجاع داده می‌شود. در این واحد بازدید دوره‌ای و صحت سنجی می‌گردد. هر پنجشنبه، با هر اتفاقی جلسه مددکاری حتما تشکیل می‌شود تا هزینه بیماران توسط خیرین تامین شود. گروه‌های مختلفی کمک می‌کنند که برخی گروه‌ها ثابت و برخی هفته‌ای خواهند بود. ماهانه ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در گروه مددکاری کمک می‌شود.
 
دکتر ابراهیمیان تاکید کرد: از سال ۸۶ که مجموعه تاسیس شد تا سال ۱۴۰۰، با اینکه مجموعه خیریه بود و می‌توانستیم پول دریافت کنیم اما با تعرفه دولتی فعالیت نمودیم. اما از سال ۱۴۰۰ دیگر ارز نیمایی به ما تخصیص پیدا نکرد. ۶ ماه تحمل کردیم و پولی از بیماران گرفته نشد. روزی که تعرفه خیریه را اجرایی کردیم، روز تلخ مجموعه بود.
 
مدیریت مرکز رضا توضیح داد: ما یک سری مشکلات خاص دادیم. اگر یک دستگاه شتاب‌دهنده خراب شود، تعمیر قطعه برای ما دشوار است، هم هزینه‌ آن بالاست و هم در ایران پیدا نمی‌شود. مشکل بعدی ما عدم تخصیص ارز نیمایی است و مشکل مهم دیگر که دست به گریبان هستیم، بیمه تکمیلی اکثر بیماران وقتی به ما می‌رسد تمام شده و قابل استناد نیست، چون ما در آخر حلقه درمان قرار گرفته‌ایم.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر