برگزیدگان ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت معرفی شدند
مراسم اختتامیه ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت، با حضور مسئولین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کشور، مسئولین استانی خراسان رضوی، فعالان بسیجی فضای مجازی و شرکت کنندگان برتر از ۳۱ استان کشور برگزار و برگزیدگان معرفی و تقدیر شدند.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد؛ سردار بهمن کارگر، رئیس حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کشور در پیامی به ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت که در توسط سردار سر تیپ دوم پاسدار حسینعلی یوسفعلیزاده قرائت شد، گفت: دفاع مقدس فصلی نورانی، بیتکرار و تابلو افتخار و عزت ملت ایران است. حماسه ۸ سال دفاع مقدس نماد ایثار و فداکاری، ولایتمداری و دینداری، دشمنستیزی و دشمنشناسی ملتی است که به رهبری امام عظیمالشأن خمینی کبیر، در قامت فرماندهی بصیر، شجاع و مقتدر در برابر هجمه تمامعیار دشمن بعثی، نظام سلطه و استکبار جهانی با اقتدا به اباعبداللهالحسین (ع) ایستاد و مهر ابطال بر شناسنامه متجاوز، حامیان و امران نشاند.
وی افزوده اند: امروز پس از گذشت ۳۶ سال از پایان آن حماسه بزرگ و الهامبخش، ملت بزرگ ایران یاد و خاطره ایثارگری فرزندان رشید، به ویژه شهیدان عزیز خود را با افتخار و با صدای رساتری فریاد میزند. آنان که سربلندی، اقتدار، عزت و امنیت پایدار را به ملت ایران هدیه و با الهامبخشی، تکثیر و انتشار فرهنگ مقاومت و ایستادگی، در دورانی که نظام جهانی سلطه از هیچ ظلم و ستمی فروگذار نیست و با همه قوا در برابر جبهه حق صفآرایی کرده، فروپاشی، اضمحلال و شکست ظالمان و دیوصفتان را به مسلمانان، مستضعفان و آزادگان جهان نوید دادهاند.
رئیس بنیاد حفط آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نگاشته بود: اینک بر ماست که با بهرهگیری از تمامی ظرفیتهای فرهنگی، هنری و رسانهای به ویژه فرصت بیبدیل و ظرفیت پرقدرت فضای مجازی و فناوریهای نوین، نگذاریم نام و راه شهیدان و ایثارگران دفاع مقدس و جبهه مقاومت بهویژه فریاد مردم مظلوم اما مقتدر و حماسهساز غزه در هیاهوی امپراتوری رسانهای جبهه کفر و ظلم و فعالیتهای گسترده باند جنایتکار، قاتل و تروریست آمریکا و اسرائیل به فراموشی سپرده شود. چراکه صدای آنان صلای عزت و افتخار، فلاح و رستگاری دنیا و آخرت ماست.
سردار کارگر عنوان نموده بود: خوشبختانه تولید و انتشار روزافزون آثار پرمفهوم، جذاب و اثربخش مرتبط با دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی و حضور گسترده و امیدآفرین جوانان متعهد و انقلابی در این عرصه نشان از آن دارد که بهرغم برخی غفلتها و عقبماندگیها، عشق و علاقه جوانان عزیز بهویژه صاحبان قلم، اندیشه و رسانه به حفظ و نشر ارزشهای متعالی دفاع مقدس و مقاومت فزونی یافته و جلوههای ایثار و فداکاری، ظلمستیزی و حقطلبی در شبکههای اجتماعی و سکوهای انتشار در فضای مجازی متجلی و موجآفرین است.
وی بیان کرد: البته نباید فراموش کرد در زمانهای که بشریت با سرعت و پیشرفت خارقالعاده فناوریهای نوین و انفجار اطلاعات مواجه است، ضرورت بهرهگیری از این فرصت بینظیر برای حضور فعال، مستمر، اثربخش و بهرهگیری هوشمندانه و همهجانبه برای انتقال معارف، ارزشها و دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت، بهویژه سبک زندگی ایرانی اسلامی برآمده از آن به آحاد مخاطبین داخلی و خارجی، خصوصا نسل جوان و نوجوان یک ضرورت و جهاد بزرگ و پراهمیت است.
در پیام سردار کارگر آمده بود: از این فرصت بهره جسته و از تلاش و همت والای فعالان مردمی دفاع مقدس و مقاومت، تشکر کرده و انتظار دارد با توجه به مطالبه فرماندهی معظم کل قوا حضرت امام خامنهای، مبنی بر صد برابری فعالیتهای مرتبط با دفاع مقدس و مقاومت شاهد نهضتی عظیم در خلق، تولید و انتشار گسترده آثار باکیفیت، ارزشمند و اثرگذار برای مخاطبان پرشمار و مشتاق گفتمان انقلاب اسلامی در فضای مجازی باشیم.
سردار سرتیپ دوم پاسدار حسینعلی یوسفعلیزاده، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی، نیز ضمن ابراز تسلیت شهادت اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس، گفت: کتاب و دفتر شهادت باز باز است و این دانشگاه همیشه شاگرد پذیرفته و خواهد پذیرفت. جهاد مقدس در حال حاضر، جهاد تبیین است و حوزه نشر ارزشهای دفاع مقدس در فضای مجازی باید روز به روز تقویت گردد.
وی با اشاره به پیام سردار کارگر گفت: برای اینکه این فرامین تحقق و عملیاتی شود باید چند نکته، مد نظر قرار بگیرد. دانش و سواد رسانهای خود و آحاد مخاطبین را باید ارتقاء ببخشیم. تبیین و معرفت، دینی و سیاسی خود را تقویت کنیم. باید از تکنولوژی و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری بهره برده و به این ظرفیت مسلح شویم و زیرساختها را تامین کنیم. کسب مهارت و رقابت فعالین، در مقایسه با جهان افزایش و به ظرفیت بی نظیر علمی و عملی نیروی خلاق داخلی بیش از پیش توجه شود. تعامل و همگرایی در همه جاهای کشور باید باشد و جزیره منفرد از دیگران نباشیم.
علیرضا محمدعلیزاده، نماینده مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم بیان داشت: یکی از وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حمایت از تولید محتوا و نشر فرهنگ ناب در فضای مجازی است. یکی از فرهنگهای ناب، فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت است، که ریشه دیرینه در تاریخ کشورمان دارد و اوج آن دفاع مقدس و درخشش آن ایجاد محور مقاومت است.
وی ادامه داد: در شش دوره جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی وزارت ارشاد همکاری داشته است. امسال تصمیم گرفتیم برای پذیرش آثار و مسابقات سامانه پلتزار که بصورت حرفهای است در اختیار بنیاد قرار دهیم. یکی از طرفیتهای این سامانه نگهداری آثار است که هر زمان نیاز باشد بتوان از آنها استفاده و منتشر کرد.
محمد علیزاده تصریح کرد: در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از این رویدادها حمایت مادی و معنوی میشود. ما آمادگی داریم آثار برتر را در فضای مجازی، با بازدید میلیونی اکران نمائیم. همچنین آمادگی همکاری برای دوره هفتم جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی را با بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، داریم.
سرهنگ پاسدار احسان راستی، رئیس سازمان توسعه فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی و ماهوارهای بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس نیز عنوان کرد: در سنوات گذشته و پنج دوره قبل جشنواره بصورت متمرکز در تهران و ستاد مرکزی برنامه ریزی و برگزار میشد، اما در دوره ششم جشنواره دو مرحلهای شد و ادارات کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس درگیر جشنواره شدند.
وی افزود: میزان آثار امسال بیش از ۳ برابر سال قبل بود و به ۶ هزار و ۵۱۶ اثر ارتقاء پیدا کرد. جشنواره امسال در دو بخش عمومی و دانش آموزی و پنج محور، پویانمایی، پیام رسان، نرم افزار کاربردی، صوتی و تصویری و پایگاه خبری برگزار شد. دو هدف کلی در این جشنواره داریم که ادارات کل حفظ آثار دیده شوند و شناسایی عناصر مردمی علاقهمند به دفاع مقدس و بهرهمندی از تولیدات این افراد است. به این منظور از امروز دبیرخانه دائمی جشنواره تشکیل و مسئول دبیرخانه منصوب میشوند تا اقدامات، مستمر و دائمی باشند.
سرهنگ راستی اظهار کرد: یک کاری که امسال برای اولین بار انجام شد، در چند بخش، از چند منظوره ادارات کل استانها ارزیابی شدند که در حوزههای، بیشترین آثار منتخب، رشد نسبت به سال گذشته، حضور در عملیات فضای مجازی، پیشگامی در بهرهوری از فناوریهای نوین و برترین مسئولین فضای مجازی، مورد بررسی قرار گرفتند و در اختتامیه معرفی و از آنها تقدیر میگردد.
شایان ذکر است؛ در اختتامیه ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت برگزیدگان در بخشهای مختلف معرفی و با اهدای تندیس جشنواره، لوح تقدیر و جوایز نقدی مورد تجلیل قرار گرفتند. در بخش پویانمایی عمومی؛ علی جنتی از استان خراسان شمالی ( مقام اول) فرزام رستمی از کردستان ( دوم) هانیه ابراهیمی از سمنان و محمد هادی رادان از اصفهان ( مشترک سوم ) را کسب کردند.
در بخش پویانمایی دانش آموزی؛ مهیا اصفهانی از خراسان رضوی، علی تاکی و میثم زالی از اصفهان، در بخش پیامرسان عمومی؛ مجید غفوری فرد از خراسان شمالی، محمد تقی معینی از گیلان، سمیه منظری توکلی از کرمان، در بخش پیام رسان دانشآموزی؛ مریم زارعی و زهرا داراب زاده از استان فارس، رتبههای برتر را کسب کردند.
معین دهشیری از کرمان، مهدی بابا محمدی از سمنان، سید محمد محمودی از خراسان رضوی، مهدی شمس الدینی در بخش نرم افزار عمومی و علیرلاهوتیان از استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش نرم افزار دانشآموزی، سید جواد هادی اصل از کهگیلویه و بویراحمد، سید آبتین حسینی از مازندران، مجتبی سلیمانی فرد از کهگیلویه و بویراحمد در بخش صوتی و تصویری عمومی، همچنین مصطفی گلستانی فرد و مهرسانا مسیحی از کهگیلویه و بویراحمد، مریم رازقی از مازندران در بخش صوتی و تصویری دانشآموزی، حائز رتبههای برتر شدند.
رتبههای برتر بخش پایگاه اطلاع رسانی عمومی را علی موجودی از خوزستان، حامد کیهانی از همدان، فرهزاد جهانگیری از لرستان، حسین کاووسی از خوزستان و بخش نرم افزار بازی بخش عمومی را، محمد امین حسنلو از زنجان، وهاب کشوری از لرستان، مهرداد پارسایی از سیستان و بلوچستان را به خود اختصاص دادند و علی عباسزاده از خراسان رضوی مقام سوم نرم افزار بازی بخش دانشآموزی شد.