برگزیدگان فعالان مجازی دفاع مقدس و مقاومت خراسان رضوی تجلیل شدند
آیین تجلیل از برگزیدگان مرحله استانی ششمین جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی استان خراسان رضوی با حضور سردار حسینعلی یوسفعلیزاده، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی، مسئول استانی، داوران جشنواره و منتخبین استانی این جشنواره در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس خراسان رضوی برگزار شد.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد، سردار سرتیپ دوم پاسدار حسینعلی یوسفعلیزاده، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی، در مراسم اختتامیه استانی ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی خراسان رضوی که در مرکز فرهنگی و موزه دفاع مقدس خراسان رضوی برگزار شد، گفت: مأموریت حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت بیانگر آن است که از دوران دفاع مقدس تا هر زمان که ایستادگی در برابر ظلم و ظالم ادامه پیدا کند حفظ آثار و نشر ارزشهای این مقاومت مردانه تداوم دارد. دامنه مأموریت حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت، گسترده و در بستر زمان جاری است.
وی افزود: مدیریت حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت با صد زبان دنبال شود که یکی از این زبانهای انتخابی فضای مجازی است. دعوت میشود به صف جهادگران تبلیغی رفت و وارد فضای مجازی شد، از اکنون برای سال آینده تولید اثر کرد که میتواند دستمایه تمام فضاها شوند و این حرکت تا اعماق جهان گسترش پیدا کند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی اظهار کرد: به همان میزان که رزمندگان مقاومت در خط مقدم جانفشانی میکنند باید با تمام وجود در پشت خط مقدم از مقاومت بی نظیر صحبت و آن را تبیین کرد. این جشنواره با هدف انسجامبخشی، هدفمند کردن تلاشها و شناسایی مجاهدان و رزمندگان این عرصه برگزار میشود.
سردار یوسفعلیزاده با اشاره به اینکه؛ عرصه فضای مجازی میدان مهمی است و باید با به میدان آوردن همه ظرفیتها و حضور در وسط میدان، در این عرصه نقشآفرینی کرد، عنوان کرد: مقام معظم رهبری نیز بر این امر تاکید داشته اند و فرمودهاند؛ فضای مجازی یک دنیا فرصت و بینهایت تهدید است. این ما هستیم که با استفاده از یک دنیا فرصت میتوانیم بینهایت تهدید را خنثی و از طرفی مقابله به مثل کنیم.
وی متذکر شدند: مقام معظم رهبری بر تلفیق رزمندگان دیروز و رزمندگان امروز سفارش کردند که فعالان فضای مجازی در این امر میتوانند تاثیرگذار هستند. ما در استان خراسان رضوی ۱۰۰ هزار پیشکسوت و فعالان فرهنگ و هنر دفاع مقدس را هدف گداری کردهایم که از روستاها تا مرکز استان این موضوع گسترش و عمق پیدا خواهد کرد.
عبدالله امینیفر، مسئول فضای مجازی سپاه امام رضا(ع) نیز در سخنانی با تاکید بر اثرگذاری فضای مجازی بر فکر و اندیشه نسل جوان، آن را یک تهدید و فرصت دانست و بر استفاده از آن بهعنوان یک فرصت برای آگاهیبخشی به جامعه در خصوص دستاوردهای دفاع مقدس و مقاومت ضروری دانست.
همچنین حجتالاسلام علیرضا دهقان، مدیر ترویج فرهنگ دفاع مقدس در فضای مجازی اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی، عنوان کرد: در این دوره از جشنواره فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی ۳۳۷ اثر در دو بخش عمومی و دانشآموزی به دبیرخانه استانی این جشنواره ارسال شد که بعد از داوری ۱۰ اثر حائز دریافت جایزه، لوح تقدیر و تندیس و ۱۰ اثر شایسته تقدیر ویژه شدند. از بین ۳۳۷ اثر ۴۷ اثر برای ادامه رقابت به دبیرخانه ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی ارسال شد که از استان خراسان رضوی سه اثر حائز مقام شدند. امسال ما میزبان اختتامیه ششمین جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت در فضای مجازی هستیم که این مراسم چهارشنبه دهم مرداد ماه در هتل نخل مشهد برگزار میگردد.
در پایان این مراسم از «علی علیپور»، «مهدی زندهدل»، «حسن مولایی»، «حمیدرضا معشوقی»، «محمد فرزین»، «علیرضا کتابدار»، «مهدی میرزایی»، «علی معظمی»، «جلال شبانی» و «امید نوریان» به عنوان برگزیدگان و «احمد ترابزاده»، «لیلاسادات احمدپناه»، «علیرضا دلبریان»، «محمدحسین خانی جاغرق»، «محمدامین نجفیپور»، «محمدرضا نصیری»، «صحامی»، «محمد امیری»، «سید شهاب ابراهیمی»، «ملیحه غیور» و «حسین علیزاده» بهعنوان شایستگان تقدیر ویژه تجلیل شد