مسئول بسیج سازندگی کشور تاکید کرد:
اقتصاد باید به مردم واگذار شود
مسئول بسبج سازندگی کشور عنوان کرد: در اقتصاد هنوز نپذیرفتهایم که باید کار را به مردم بسپاریم. اقتصاد از جنگ بالاتر نیست! مگر ممکن است در اقتصاد مشارکت نکنند. همچنین مردم را نتوانستیم قانع کنیم که اقتصاد وظیفه شماست. باید بانکها، دولت و نهادهای مرتبط مسیر را هموار و مشارکت مردم را باور داشته باشند.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد؛ سردار محمد زهرایی، مسئول بسیج سازندگی کشور در نشست خبری هفته جهاد خدمت رسانی با اصحاب رسانه گفت: باید بپذیریم که انقلاب اسلامی بدون اعتقاد واقعی، اراده و بدون مشارکت مردم کار به سامان نمیرسد. دیوان سالاری در همه جا هست، اما مزیت برای هیچ کشوری نیست. آنچه مهم است عملکردی است که نتایج را داراست. ما مامور به انجام تکلیف و وظیفه هستیم، نتایج را خدا میدهد. اگر نگاه انتفاعی، سیاسی و شخصی باشد، خدا در آن دیده نشد، نتایج مثبت بدست نمیآید.
وی افزود: در اقتصاد هنوز نپذیرفتهایم که کار را به مردم بسپاریم. اقتصاد از جنگ بالاتر نیست. در جنگ مردم جان و خون خود را در اختیار انقلاب قرار دادند، مگر ممکن است در اقتصاد مشارکت نکنند. مردم را نتوانستیم قانع کنیم که اقتصاد وظیفه شماست. باید بانکها، دولت و نهادهای مرتبط مسیر را هموار و مشارکت مردم را باور داشته باشند.
زهرایی با بیان اینکه؛ بچههای جهادی باید خالصانه در اقتصاد احساس مسئولیت کنند، همانگونه که در سیل و زلزله، مینمایند، عنوان کرد: مردم باید باور کنند ۶ مولفه اقتصاد مقاومتی برای آنها است، باور کنند و وارد این مسیر شوند. مدیریت خود کنترلی، کمک به کارآفرینان و نوآوران در اقتصاد، فرهنگ قرضالحسنه و.... از وظایف و راهکارهای مشارکت مردمی در اقتصاد است.
مسئول بسیج سازندگی کشور اظهار کرد: یکی از وظایف بسیج مشارکت مردمی است این ابر سازمان ۱۶۴ هزار رده مستقیم دارد. بهرهبرداری از این شبکه مردمی و داوطلبانه میتواند کار راحتی انجام دهد اما اراده باید باشد. بسبج سازندگی در دو عرصه اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی فعالیت میکند. با دولت مسئله محوری کردیم و در آب شرب روستایی، از آبخیز تا جالیز، مسکن محرومین و جاده بین مزارع ورود کردیم.
سردار محمد زهرایی ادامه داد: ۲۹ هزار قنات احتیاج به احیا و مرمت دارد. بیش از ۷ هزار آب شرب روستایی را قرارداد کردیم در بخش از آبخیز تا جالیز با وزیر جهاد کشاورزی وارد قرار شدیم که ۷۰۰ پروژه در ۵ ماهه تمام شده است. در بخش مسکن محرومین در سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۳ هزار مسکن و سال گذشته ۱۲ هزار مسکن را تمام کرد که بسبج خراسان رضوی با ۲ هزار و ۲۰۰ مسکن پیشرو است که هزار و ۱۰۰ مسکن به بهرهبرداری رسید.
وی گفت: در عرصه اقتصاد مقاومتی نیز در سامانه رصد وزارت کار ۱۲۲ هزار شغل ثبت کردیم که عملکرد بسیج سازندگی بالای ۹۱ درصد است. از تبصره ۱۶ و ۱۸ تسهیلات ۸ همتی داشتیم که کارهای خوبی شکل گرفت و تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۳ بانکها اجازه پرداخت دارند. برای سال ۱۴۰۳ نیز از تبصره ۲ اشتعال ۳/۲ همتی به بسیج سازندگی و بخشی در اختیار استانداران است که در اشتغال اقداماتی انجام گیرد.
مسئول بسبج سازندگی کشور تصریح کرد: طرح ملی " جهش تولید با مشارکت مردم" که یک طرح ۵ ساله است را برای ارائه به مجلس در حال تهیه هستیم. بر اساس این طرح در بخشهای گوشت قرمز، گوشت سفید، گوهر سنگ ها و .... کارهایی بسیاری با مشارکت عموم میتواند انجام داد. بسیج سازندگی در تمام کشور در بخشهای اقتصاد مقاومتی و بسبج سازندگی با تمام توان پای کار است و فعالیت مینماید.
محمد روحانی، مسئول بسیج سازندگی خراسان رضوی نیز در این نشست خبری گفت: حجم بالایی فعالیت در حوزه جهادی در استان انجام میگیرد و امید داریم این فعالیتها فرهنگ جهادی را ترقی دهد و تعداد بسیجیان و گروههای جهادی اضافه شود و با انعکاس آنها خیرین و بچههای جهادی کاری کنند که جشن فقر و محرومیت را در کشور داشته باشیم.
وی با بیان اینکه؛ ایران دارای مهربانترین ملت دنیا است و روحیه همراهی در همه مواقع در بین مردم کشورمان بوده است، افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۰ هزار نفر به اردوهای جهادی آمدند که ۵۳ هزار ویزیت رایگان در بخش درمانی، ۳۵۰ هزار خدمت دامپزشکی، ۱۲ هزار ساعت آموزش اشتعال و ۲ هزار و ۹۵۰ فعالیت عمرانی شکل گرفت.
روحانی با اشاره به هفته جهاد خدمت رسانی از ۱۳ تا ۲۱ اردیبهشت از اکران ۱۲ عملکرد سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی خراسان رضوی در سطح شهر مشهد خبر داد و عنوان کرد: دو پروژه آسفالت شهر شهر آباد بردسکن و مجتمع آبرسانی به ۱۵ روستای شهرآباد توسط سردار زهرایی، مسئول بسیج سازندگی کشور به بهرهبرداری میرسد.
همچنین افتتاحیه، هزار و ۱۰۲ پروژه احداث و تکمیل مسکن محرومین، ۱۳۲ احداث و تکمیل مراکز آموزشی، ۶۲ پروژه آسفالت راههای روستایی و بین مزارع، ۸۵ آبرسانی و توزیع آب، ۳۸ پروژه آب و خاک کشاورزی و هزار و ۵۳۰ پروزه مرمت و بهسازی مراکز فرهنگی، مذهبی، ورزشی و واحدهای مسکونی را داریم.