@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

بزرگداشت مقام معلم با شعار " همه مدیون توایم"

جستجو
۱۴۰۳/۲/۹ یکشنبه
(0)
(0)
بزرگداشت مقام معلم با شعار " همه مدیون توایم"
بزرگداشت مقام معلم با شعار

بزرگداشت مقام معلم با شعار " همه مدیون توایم "

 
 
 
 
 
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از برگزاری مراسمات بزرگداشت مقام معلم از ۱۱ تا ۱۸ اردیبهشت همزمان با هفته معلم با شعار " همه مدیون توایم" خبر داد.
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ سید امیر شوشتری در نشست خبری ستاد بزرگداشت مقام معلم که در مجتمع آموزشی حیات طیبه سردار سلیمانی برگزار شد، گفت: پیامبر اکرم در حدیثی از ترجیح قلم علما بر خون شهدا در قیامت نام می‌برند و مقام معظم رهبری نیز اصلاح و رفع مشکل دیگر حوزه های کشور در صورت بهبود وضعیت آموزش و پرورش را متذکر می‌شوند. اینها همه حکایت از تاثیر آموزش و پرورش و معلمان دارد.
 
وی با بیان اینکه؛ همه بزرگان و اندیشمندان معلمی و تعلیم و تربیت را کار خدایی می‌دانند. در این راستا توفیق دارین خادم معلمین در آموزش و پرورش خراسان رضوی باشیم، افزود: آموزش و پرورش خراسان رضوی به عنوان بزرگترین و گسترده‌ترین دستگاه دولتی سطح استان با یک میلیون و ۵۰۰ هزار دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار همکار فرهنگی در سال‌های اخیر افتخارات بزرگی را رقم زده است.
 
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: هفته بزرگداشت مقام معلم، با شعار " همه مدیون توایم " از ۱۱ اردیبهشت شروع و تا ۱۸ اردیبهشت ادامه خواهد داشت. برنامه این هفته قبل و بعد از آن برگزار خواهد شد. برنامه نواختن" زنگ سپاس" که سپاس از تمام همکاران فرهنگی و معلمین است. تجدید پیمان با امام شهدا، مراسم سراسری بزرگداشت مقام معلم و دیدار با مقام معظم رهبری، تقدیر از معلمین پیشکسوت، سخنرانی قبل از خطبه‌ها مدیرکل آموزش و پرورش استان، بزرگداشت معلمین فقید، تقدیر از خانواده معلمین، تقدیر معلمین نوآور، تقدیر از پژوهشگران و هنرمندان تعلیم و تربیت، بخشی از برنامه‌های این هفته خواهد بود.
 
شوشتری با اشاره به اینکه فرآیند انتخاب معلم نمونه امسال متفاوت از سال‌های قبل بود، عنوان کرد: تجلیل از معلمان نمونه امسال از مدارس و با رای دانش‌آموزان و همکاران شروع شد که بیش از ۸ هزار نفر معرفی به مناطق معرفی شدند. بعد از جشنواره تدریس در مناطق ۱۴۷ نفر به استان و در استان ۹ نفر انتخاب و به مرحله کشوری رسیدند. در مرحله کشوری بزرگترین جشنواره تدریس و آزمون گرفته شد که در نتیجه ۲۰ نفر به عنوان معلمین نمونه کشوری و ملی برای سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ انتخاب گشتند که یک همکار از شهرستان تربت جام در میان این افراد است.
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگاران بیان کرد: بیش از ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل در استان داریم. ۷۰ هزار اتباع در مدارس استان و ۲ هزار نفر در مدارس خودگردان افاغنه تحصیل می‌کنند. توانمندی سازی را بصورت گسترده داشته و داریم. در مدارس غیردولتی امسال ۶۰ هزار نفر در سه مرحله آموزش و توانمندسازی شده‌اند.
 
جاسم حسین‌پور، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: آموزش و پرورش در سال گذشته اقدامات ارزنده‌ای داشت. ۳۰۱ پروژه با هزار و ۵۰۰ کلاس درس که نسبت به سال قبل ۵۰ درصد افزایش داشت. عملیات اجرایی ۵ استخر سرپوشیده دانش آموزی به اتمام رسید. ۴ استخر مهر امسال آماده می‌شود و ۴ استخر سرپوشیده دانش‌آموزی نیز تامین اعتبار شده است و اجرایی خواهد شد.
 
وی افزود: سال گذشته اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی به عنوان قطب صنعتی سازی در کشور معرفی شد. سال گذشته در حوزه صنعتی سازی، استفاده از پنل کلاف شده کردیم که کیفیت و مدت زمان اجرایی را به یک سوم کاهش دادیم.
 
مدیرکل نوسازی مدارس خراسان رضوی تاکید کرد: مهمترین اقدام سال گذشته طرح مولدسازی بود. بسته رونق آموزش و پرورش خراسان رضوی در استان و هیات امنای کشور مصوب شد، که بستر ۵ هزار کلاس درس در استان، به ویژه حاشیه شهر مشهد فراهم شده و امسال عملیات اجرایی مولد سازی انجام می‌شود.
 
حسین پور با اشاره به طرح " سه شنبه‌های امید " که هر سه شنبه بک پروژه افتتاح می‌شود، تصریح کرد: مشارکت سایر نهادها را در مدرسه سازی داشتیم که ۱۰۵ کلاس توسط بنیاد علوی، ۷۷ کلاس بنیاد برکت، ۴۰ کلاس کمیساریای عالی، ۷۰ کلاس مسئولیت اجتماعی و خیرین ۵۰۰ کلاس مشارکت داشتند.
 
وی از آسفالت ۱۲۰ هزار متر مربع، ۴۰۰ هزار مترمربع ایزوگام، ۲۵۰ چشمه سرویس بهداشتی در مدارس مختلط، مرمت سرویس گرمایشی ۲۱۵ کلاس خبر داد و گفت: تمام مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر مستقل برچیده شد. در بخش گرمایش ۱۵۵ کلاس سرویس گرمایشی استاندارد سازی کردیم و تل مهرماه آینده ۴۵ کلاس استاندارد سازی می‌شود. همچنین در طرح عجمیان و شهید عرب مدارس بهسازی، مرمت و زیبا سازی شد.
 
حسین پور با بیان اینکه؛ امروز ۱۱ هزار میلیارد تومان در سطح کشور مشارکت خیرین را داشتیم، تصریح کرد: سرانه فضای آموزشی به ازای هر دانش‌آموز در کشور ۵/۲ متر مربع و در آموزش و پرورش خراسان رضوی به ازای هر دانش‌آموز ۴/۳ متر مربع است که میزان استاندارد آن به ازای هر دانش‌آموز ۸/۲ متر مربع خواهد بود. هر مقدار تعداد دانش‌آموز در استانی بیشتر باشد سرانه فضای آموزشی پائین‌تر خواهد بود.
 
حبیب‌الله تقی پور، مدیرکل پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی نیز عنوان کرد: دانشگاه فرهنگیان با ۹۸ پردیس و ۱۰۰ هزار دانشجو تنها دانشگاهی است که ریاست جمهور رئیس هیات امنای آن است. در استان ۴۵ هزار دانشجو را در شکل‌های مختلف تقویت می‌کنیم. سعی داریم ظرف ۴ سال آینده نیاز آموزش و پرورش را تامین کنیم.
 
وی با بیان اینکه؛ هر جا آموزش و پرورش کمبود داشته باشد، معلمین را به مدرسه می‌فرستیم و سال قبل ۲ هزار دانشجو معلم را به مدرسه فرستادیم، افزود: دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی به عنوان دومین دانشگاه کشور با ساختار علمی قوی، در استان بصورت مستقل پذیرش دانشجو می‌کند. به همت استاندار، شورای تامین استان و مدیرکل آموزش و پرورش پنج فضای جدید به فضای خوابگاهی اضافه کردیم و از ۱۶ به ۱۱ رساندیم.
 
مدیرکل پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان خراسان رضوی اظهار کرد: ۲۱ رشته آموزشی را زنده کردیم تا پاسخگوی نیاز دانشجویان باشیم و فقط در دو رشته دانشجویان به جای دیگر می‌روند. همچنین استان خراسان رضوی رتبه دو جذب نخبگان را دارد که می‌تواند معلمین نخبه در استان داشته باشیم.
 
 
 
شایان ذکر است؛ در حاشیه این نشست خبری اصحاب رسانه از مجتمع آموزشی زیبا و مدرن سردار سلیمانی که در ناحیه ۵ آموزش و پرورش مشهد واقع شده، بازدید کردند. مجتمع آموزشی حیات طیبه سردار سلیمانی توسط اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی در حاشیه شهر مشهد ساخته شده و در مقطع ابتدایی دخترانه از مهرماه امسال پذیرش دانش‌آموز دارد.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر