@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

دانشکده دندانپزشکی مشهد در مسیر بین‌المللی سازی

جستجو
۱۴۰۳/۱/۲۷ دوشنبه
(0)
(0)
دانشکده دندانپزشکی مشهد در مسیر بین‌المللی سازی
دانشکده دندانپزشکی مشهد در مسیر بین‌المللی سازی

دانشکده دندانپزشکی مشهد در مسیر بین‌المللی سازی

 
 
 
 
 
 
ریاست دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برای بین‌المللی سازی دانشکده مذاکراتی با کشورهای همسایه و حاشیه خلیج‌ فارس از یک سال پیش داشتیم، تفاهم‌نامه های صورت گرفته و در حال حاضر ۲۴ دانشجوی اتباع در بخش عمومی و ۹ دانشجو در بخش تخصصی داریم.
 
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ دکتر ناصر سرگلزایی، در نشست هفته دندانپزشکی که در مجتمع شهدای سلامت برگزار شد، گفت: دانشکده دندانپزشسرگلزاییکی ۵۰ سال قدمت دارد که ۳۱۵ یونیت فعال در ۱۶ بخش عمومی و تخصصی در تمام رشته‌های عمومی و دو رشته تخصصی خدمات رسانی می‌نماید. ۷۱۵ دانشجو در بخش عمومی و ۹۷ دستیار تخصصی داریم و ۱۱۵ عضو هیات علمی فعال هستند.
 
وی افزود: برای بین‌المللی سازی دانشکده مذاکراتی با کشورهای همسایه و حاشیه خلیج داشتیم. تفاهم‌نامه با دانشگاه عراق و برگزاری دوره‌های کوتاه مدت برای ۶ متخصص از کشور تاجیکستان از فعالیت‌های سال گذشته برای بین‌المللی سازی دانشکده است و در حال حاضر ۲۴ دانشجوی اتباع در بخش عمومی و ۹ دانشجو در بخش تخصصی داریم.
 
ریاست دانشکده دندانپزشکی با اشاره به اینکه دانشکده برای ۳۵ دانشجو تاسیس شد و حداکثر ۶۰ دانشجو می‌توانیم پذیرش کنیم، اظهار کرد: متاسفانه در دو سال اخیر افزایش ۳۰ درصدی پذیرش را داریم که معضلات زیادی ایجاد می‌کند. برای افزایش ظرفیت ابتدا باید زیر ساخت انجام گیرد و بعد پذیرش صورت گیرد که متاسفانه این امر صورت نپذیرفته است.
 
دکتر سرگلزایی به دو موفقیت نمایه شدن مجله مواد دندانی و برتر شدن مقاله درمان ریشه در آمریکا اشاره کرد و از تجهیز کامل مرکز تحت بیهوشی خبر داد، سپس عنوان نمود: با راه‌اندازی بخش دیجیتال و با استفاده از اسکن داخل دهانی از خروج ارز جلوگیری و باعث دفت کار و کنترل عفونت می‌شود.
 
وی با بیان اینکه هزینه هر دانشجو در هر ترم ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون است، ابراز کرد: یونیت دانشکده قدیمی و بسیاری برای سال ۵۳ بوده در حالی که عمر مفید آنها ۱۵ سال است. همچنین مهمترین مشکل تجهیزات و مواد مصرفی است که با بالارفتن ارز مشکل ایجاد می‌کند. وزارتخانه باید بصورت تجمیعی در اختیار قرار دهد.
 
دکتر صابر بابازاده، مدیر گروه دندانپزشکی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست گفت: دندانپزشکی در تمام دنیا گران است. این گرانی بخاطر تجهیزات، مواد مصرفی، تکنولوژی و تربیت نیروی انسانی است، اما با یک پیشگیری ساده می‌تواند به راحتی از هزینه‌های درمان جلوگیری شود.
 
وی ادامه داد: ۳۵ درصد جمعیت استان تحت پوشش ما هستند که مادران باردار، مادران شیرده و گروه‌های هدف کودکان را تحت حمایت داریم. ۱۲ دندانپزشک رسمی، ۱۰ دندانپزشک خصوصی طرف قرارداد، ۶۹ رزیدنت طرح، ۷ پزشک خانواده و ۷۰ مراقب سلامت در سطح استان داریم.
 
دکتر بابازاده در خصوص اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۲ نیز اظهار کرد: ارائه ۸۳۴ هزار و ۱۳۴ خدمات دندانپزشکی در مراکز جامع سلامت، انجام خدمات رایگان به روستائیان ساکن، انجام واریش فلوراید برای کودکان ۳ تا ۶ سال، برنامه آموزشی بصورت حضوری و غیر حضوری در مدارس و سامانه، برگزاری دوره آموزشی جهت گروه‌های هدف در مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت، واگذاری ۱۰ واحد دندانپزشکی به بخش خصوصی، برپایی کامیونت سیار دندانپزشکی در مناسبات مختلف، همکاری با سازمان‌های مردم نهاد، خرید حدود ۶۰ هزار مسواک و خمیر دندان برای دانش‌آموزان و خرید ۳۰ دستگاه اتوکلاو ( استریل کردن) جهت تجهیز مراکز، از جمله این اقدامات است.
 
مدیر گروه دندانپزشکی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: اجرای طرح تحول سلامت دهان و دندان، راه‌اندازی و تجهیز مراکز جدید در مناطق روستایی و کم برخوردار، فعال سازی ۳ مرکز تجمیعی در حاشیه شهر، اجرای طرح مسواک مدرسه و توزیع مسواک و خمیردندان و واگذاری مراکز برخوردار به بخش خصوصی، از اهداف گروه سلامت دهان و دندان در سال ۱۴۰۳ است.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر