@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

معاون استاندار خراسان رضوی:  مشهد بزرگترین کانون زائر خانواده محور شیعی است

جستجو
۱۴۰۳/۱/۲۰ دوشنبه
(0)
(0)
معاون استاندار خراسان رضوی:  مشهد بزرگترین کانون زائر خانواده محور شیعی است
معاون استاندار خراسان رضوی:  مشهد بزرگترین کانون زائر خانواده محور شیعی است

معاون استاندار خراسان رضوی:

مشهد بزرگترین کانون زائر خانواده محور شیعی است

 
 
 
 
 
 
 
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی با بیان اینکه، زیارت گنج حوزه معرفتی، فرهنگی و اجتماعی مکتب اسلام و آهل بیت است، گفت: ۷۰ درصد زائرین حضرت رضا (ع) خانواده‌ها هستند. مشهد بزرگترین کانون زائر خانواده محور شیعی است.
 
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ حجت‌الاسلام حجت گنابادی‌نژاد، در سومین نشست خبری قرارگاه مرکزی عملیاتی خدمات سفر خراسان رضوی که در سالن جلسات اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان خراسان رضوی برگزار شد، گفت: زیارت گنج حوزه معرفتی، فرهنگی و اجتماعی مکتب اسلام و اهل بیت است. این جاذبه بی بدیل که به مدد امام رضا(ع) در تمام سال حضور مردم را در این آستان داریم.
 
وی ادامه داد: به واسطه این جاذبه که اهل بیت و امام رضا(ع) دارند، مسئولیت ما را مشخص می‌کند. در حوزه زیارت و گسترده حضور فقط کمیت نیست، زنان و مردان، کودک و جوان، از کلان شهرها تا روستائیان و کشاورزان، نخبگان، ثروتمندان و فقرا، همه هستند. زیارت امام رضا(ع) کنگره دوم جهانی، جهان اسلام است. ما باید افتخار کنیم که در این جریان خادم هستیم.
 
معاون فرهنگی و زیارت استانداری خراسان رضوی، با اشاره به اینکه، امسال طولانی‌ترین دوره خدمات رسانی به زائرین را در مدت ۴۰ داشتیم و خدمات خوبی محقق شده است، اظهار داشت: از شروع دوره خدمت در ۱۵ اسفند تا ۱۸ فروردین ۱۱ میلیون و ۷۲۱ هزار و ۱۲۸ زائر وارد مشهد شده‌اند که وسیله نقلیه شخصی جاده‌ای با تعداد ۹ میلیون و ۲۸۰ هزار و ۱۷۱ نفر رتبه اول وسیله سفر را به خود اختصاص داده است.
 
گنابادی‌نژاد ادامه داد: طی ۳۳ روز دوره، ۳۸ درصد از ظرفیت اسکان بهره‌برداری شد که ۵۳ درصد ظرفیت اسکان رسمی، ۵۵ درصد اسکان موقت و ۲۱ درصد از ظرفیت اسکان اضطراری مورد استفاده قرار گرفت. همچنین از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۵ فروردین، ۲۴۲ میلیون لیتر سوخت مصرف شده است که بطور متوسط روزانه ۷/۸ میلیون لیتر مصرف سوخت داشتیم که نسبت به دوره مشابه سال قبل ۹ درصد افزایش را نشان می‌دهد.
 
وی عنوان کرد: در حوزه تنظیم بازار که جزء اولویت‌های قرارگاه بود فعالیت هایی خوبی انجام گرفت و تخلفات بررسی گردید که عمده تخلفات، عدم درج قیمت و نصب نرخ‌نامه با ۱۸ درصد، گرانفروشی با ۳۸ درصد و عدم صورتحساب معتبر با ۳۰ درصد بود. در گزارش‌های رسیده به مرکز ۱۲۴ نیز بیشترین گزارش‌ها را مواد خوراکی و غذایی و مواد پروتئینی با ۲۰ درصد، میوه و سبزیجات با ۱۰ درصد و نان، به خود اختصاص داده اند.
 
معاون استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه ۵ دانشگاه علوم پزشکی استان حجم وسیعی فعالیت در حوزه بهداشت و سلامت داشتند، اعلام کرد: در مجموع دانشگاه‌های علوم پزشکی سطح استان ۹۰ هزار و ۵۶۶ بازدید و کنترل از ۱۵ اسفند تا ۱۸ فروردین صورت گرفته و ۲۰ هزار و ۹۸۸ مورد اعمال قانون بوده که اخطار، پلمپ و معرفی به دستگاه قضایی انجام شد.
 
بخشعلی بیاتی قله زو، معاون بازرسی اداره کل صمت خراسان رضوی نیز در این نشست خبری گفت: از ۱۵ اسفند تا ۱۸ فروردین، ۹ هزار ۴۷۸ مورد گزارش تخلف دریافت کردیم که در بین کل استان‌ها بعد از تهران با ۳۲ درصد، خراسان رضوی ۱۱.۵ درصد ‌گزارش دریافت کرده است. درصد فراوانی در مواد خوراکی و غذایی ۲۰ درصد، مواد پروتئینی ۲۰ درصد، نان ۱۱ درصد، واحدهای خدماتی، پارکینگ و اقامتی ۱۱ درصد، میوه ۱۰ درصد، پوشاک ۹ درصد، غذای رستورانی ۹ درصد و سایر موارد ۱۰ درصد بوده است.
 
وی افزود: در این مدت ۱۲ هزار و ۶۰۵ مورد بازدید از حوزه واحدهای اقتصادی در همه بخش‌ها انجام دادیم که ۲ هزار و ۳۴۳ پرونده تشکیل شده و ارزش ریالی این پرونده‌ها هزار و ۹۱۵ میلیارد ریال بوده است. تعداد شکایات دریافتی در پایگاه‌های سطح شهر ۴۷۱ مورد و استرداد وجه یک میلیارد و ۶۵۵ میلیون تومان بوده و ۸۴ مورد پلمب داشتیم.
 
معاون بازرسی و حمایت از مصرف‌کنندگان اداره کل صمت خراسان رضوی ادامه داد: به لحاظ درصد تخلفات کشف شده عدم درج قیمت و نصب نرخنامه ۳۸/۷ درصد، گرانفروشی ۳۰/۷ درصد، عدم صدور صورت‌حساب ۱۳/۱ درصد، عدم ارائه فاکتور ۶/۳ درصد، عدم اجرای تکالیف واحدهای صنفی ۲/۶ درصد، حمل‌ونقل، نگهداری و عرضه کالای قاچاق ۱/۹ درصد، دستورالعمل‌های بهداشتی ۱/۷ درصد، تقلب ۱/۱ درصد، حراج غیر قانونی ۱ درصد و سایر تخلفات ۲/۹ درصد بوده است.
 
وی اضافه کرد: از نظر نوع کالاهای مورد تخلف منسوجات، پوشاک، کیف و کفش ۲۳/۶ درصد، مواد خوراکی و محصولات صنایع غذایی ۲۳/۴ درصد، اقلام آرایشی و بهداشتی ۴/۲ درصد، لوازم خانگی، مبلمان و اثاثیه ۳/۱ درصد، واحدهای اقامتی، هتل و مهمان‌پذیر ۲/۴ درصد، لوازم یدکی ۲/۱ درصد و سایر کالا و خدمات ۴۱/۲ درصد بوده است.
 
محمدرضا دبیری، معاون امنیتی و انتظامی استانداری خراسان رضوی نیز در این نشست مطبوعاتی گفت: ما امسال بهبود وضعیت امنیتی را در کل استان شاهد بودیم. در حوزه حوادث ترافیکی استان ما جزو ۵ استان اول نبوده و چهار رتبه اول کرمان، فارس، سیستان و بلوچستان و اصفهان بودند.
 
وی افزود: اقدامات پیشگیرانه استان نسبت به شناسایی محور‌های حادثه‌خیز و مراقبت‌ها در این دوره سفر‌ها موجب کاهش قابل ملاحظه حوادث و سوانح جاده‌ای شد که در تصادفات ۲۵ درصد، در تصادفات خسارتی ۴۱ درصد، در حوزه متوفیان ۱۲ درصد و در حوزه مجروحین ۱۲ درصد کاهش داشته است.
 
مدیر کل امنیتی انتظامی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: ۹۰ درصد رانندگانی که در سطح جاده‌ها تردد می‌کردند، رانندگی خوبی داشتند. در ارتباط با حوادث جاده‌ای خستگی و خواب‌آلودگی رتبه اول، سبقت و سرعت غیر مجاز رتبه دوم و انحراف به چپ خودرو‌ها رتبه سوم را در بروز سوانح دارند.
 
علی صبوری، معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی نیز گفت: جمعیت هلال احمر خراسان رضوی برای این ایام ۳۰ پایگاه ثابت، ۹ پایگاه موقت و ۲۸ ایستگاه سلامت داشت که توسط امداد و نجات گران و اعضای جوانان هلال خدمات امدادی و راهنمایی انجام می‌گرفت. در دوره خدمت رسانی حوادث امسال تا ۱۷ فروردین ۷۵ اعزام خدمات داشتیم که نسبت به سال قبل ۱۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد. همچنین در پویش " به رفت" ۳۶ هزار و ۶۴ شرکت کننده را داشتیم که تشویق به رعایت قانون در رانندگی و استراحت کوتاه از مبداء تا مقصد را برعهده داشتند.
 
سید جواد موسوی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی نیز عنوان کرد: در این ایام ۲۵۰ هزار نفر از موزه‌های سطح استان بازدید داشتند. ما ۵۹ غرفه صنایع دستی نیز داشتیم که ۴۰۰ هزار نفر بازدید کردند
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر