معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی تاکید کرد:
زائرین بلیط رفت و برگشت را از مبداء تهیه کنند
معاون فرهنگی اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی بیان کرد: یکی از موضوعات دیگر که اولویت دارد، جریان حمل و نقل برون شهری است. آنچه باید بصورت وسیع اقدام شود، تهیه بلیط از مبداء است. کسانی که از وسیله نقلیه عمومی استفاده میکنند تاکید میشود از مبداء حرکت بلیط رفت و برگشت را تهیه کنند، تا در برگشت از مشهد دچار مشکل نشوند.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد؛ حجةالاسلام حجت گنابادینژاد در نشست خبری قرارگاه عملیاتی سفر زائرین استان خراسان رضوی که در محل اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای برگزار شد، گفت: به دلیل تقارن ماه مبارک رمضان و ایام نوروز قرارگاه عملیاتی سفر خراسان رضوی از ۱۵ اسفند تا ۲۴ فروردین فعالیت خواهد کرد.
وی افزود: چهار دوره پر حضور زائرین به مشهد را خواهیم داشت. روزهای قبل از ماه مبارک رمضان که پشت سر گذاشتیم. شب سال تحویل، شبهای قدر و روزهای عید سعید فطر، دورههای پر حضور زائرین است. در قرارگاه عملیاتی سفر، ۱۰۰ شبکه مسائل شناسایی شده است که فصل الخطاب همین شبکه مسائل است و برخی از آنها اولویت بیشتری دارد.
معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی اظهار کرد: از ۱۵ تا ۲۷ اسفند ۲ میلیون و ۲۵۰ هزار و ۳۷۳ نفر ورودی به مشهد داشتیم. موضوع اسکان از اولویت ویژه برخوردار است. در حوزه اقامت از مجموعه ظرفیت سطح استان، ۲۸ درصد ظرفیت استفاده شده که ۳۶ درصد از ظرفیت اسکان رسمی است و تاکنون از ظرفیت اقامت اضطراری استفاده نشده است. سهم مشهد از اقامت ۳۷ درصد اقامت رسمی و ۳۲ درصد از اسکان موقت بوده که ۳۰ درصد ظرفیت اسکان استفاده شده است.
گنابادینژاد بیان کرد: یکی از موضوعات دیگر که اولویت دارد، جریان حمل و نقل برون شهری است. آنچه باید بصورت وسیع اقدام شود، تهیه بلیط از مبداء است. کسانی که از وسیله نقلیه عمومی استفاده میکنند تاکید میشود از مبداء حرکت بلیط رفت و برگشت را تهیه کنند.
معاونت استانداری خراسان رضوی خبر داد: در حوزه تامین، تخصیص و نظارت بازار، تامین اقلام پیش بینی خوبی شده است و امیدواریم نگرانی نداشته باشیم. از مصوبات قرارگاه عملیاتی سفر این است که تمام کالا و خدمات که بیشترین استفاده را از ناحیه زائرین دارند را تعیین و نرخ گذاری شویم. بجز کالا و خدمات که قیمت مصوب دارند ۹ گروه دیگر را نرخ اعلام کردهایم.
حجةالاسلام گنابادینژاد ادامه داد: از اولویتهای دیگر در حوزه زائرین و خدمات سفر، ایمنی جادهها، نمازخانهها و سرویس بهداشتی، حوزه سلامت و بهداشت و نظارت بر حوزه بازار است، که توجه ویژه به آن در قرارگاه عملیاتی سفر شده است.
جعفر شهامت، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان رضوی نیز در این نشست خبری گفت: حدود ۸۲ درصد زائرین از حمل و نقل شخصی جادهای، ۱۰ درصد از اتوبوس و ۱۰ درصد از حمل و نقل ریلی و هوایی استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه بهسازی جاده ها باید در دمای بالای ۱۰ درجه انجام شود، افزود: سال گذشته ۴ هزار کیلومتر از جادهها نیاز به بهسازی داشتند که در برنامه سه ساله تدوین شد. از شهریور سال گذشته تا روزهای اخیر هزار و ۵۶۰ کیلومتر بهسازی شد. در استان ۱۳ هزار کیلومتر راه داریم که نیاز به بازسازی و بهسازی سنگین دارد. اعتبارات هزینه سازی شده از تابستان گذشته تا کنون ۳ هزار میلیارد تومان است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای خراسان رضوی اعلام کرد: نقاط حادثه خیز استان ۳۰ نقطه بود که ۱۱ نقطه برطرف شد. بهسازی هر کیلومتر راه روستایی ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون آسفالت و یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ابنیه هزینه دارد. همچنین بزرگراه حفاظتی یک میلیارد و ۵۰۰ و بهسازی سنگین ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون هزینه بردار است.