توسعه و تقویت زیر ساخت های آب و فاضلاب تربت حیدریه با ۲ هزار و ۷۱۰ میلیارد ریال اعتبار
معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی اعلام کرد؛ دوهزار و ۷۱۰ میلیارد ریال برای تقویت و توسعه بخش های آب و فاضلاب شهرستان تربت حیدریه در دست اجرا و یا در آستانه بهره برداری قرار دارد.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد به نقل از روابط عمومی آبفای خراسان رضوی؛ مهدی جهان طلب به اتفاق مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب تبصره دو تربت حیدریه در گفتگو با خبرنگاران این شهرستان افزود: هزارو ۶۱۰ میلیارد ریال ازاين رقم برای تامین ،انتقال و توزیع آب و هزار میلیارد ریال برای افزایش ظرفیت توان تصفیه فاضلاب شهرستان هزینه و ۱۰۰ میلیارد ریال هم افتتاح پروژه های دهه فجر را شامل میشود.
وی با بیان اینکه برنامه تامین آب شرب این شهر تا سال ۱۴۲۰ تدوین شده است از تربت حیدریه به عنوان یکی از شهرهایپ دارای چالش آب شرب در استان نام برد و با هشدار نسبت به کاهش نزولات آسمانی و افزایش عمق چاه های منطقه هشدار داد و افزود:آب یک محصول استراتژیک است که بر خلاف گاز و برق امکان انتقال از دیگر نقاط را ندارد و بایستی در مناطقی که مشترکان ساکن هستند تامین شود لذا مدیریت و رعایت الگوی مصرف توسط شهروندان و روستائیان و مدیریت توقعات و تقاضا یک ضرورت اجتنابناپذیر است.
جهان طلب خاطرنشان کرد؛ آبفا استان برای هر شهروند روستایی در برخی مقاطع از سال ۳۰۱ لیتر و شهری ۲۷۶ لیتر آب تولید کرده است در حالیکه الگوی مصرف در حوزه شهر ۲۰۰ و روستا ۱۷۰ لیتر است.
معاون توسعه و بهرهبرداری آبفای خراسان رضوی، از جمله اهداف آبفا را هوشمندسازی شبکه و نصب کنتورهای هوشمند اعلام و تاکید کرد : برای رفع مشکل آب شرب و عدم تکرار تجربه های تلخ گذشته لازم است همه سازمان ها و اقشار مختلف مردم وارد میدان شوند.
مدیر عامل شرکت آبفا تبصره دو تربت حیدریه هم از پیشرفت ۹۵درصدی طرح ملی آبرسانی به این شهر شامل حفر ۴ حلقه چاه و اجرای ۱۳ هزار متر خط انتقال خبر داد.
علیرضا عباسی افزود: در اجرای طرح آبرسانی تربت حیدریه؛ دو هزار و ۵۰۰ متر خط انتقال ۶۰۰ چدن اجرا و هزار و ۵۰۰ متر لوله دیگر به محل اجرای طرح حمل و تخلیه شده است.
وی اظهار داشت: این لولهها از تبریز خریداری شده و اقدامات فنی آنها (اپوکسی داخلی و عایق بندی خارجی) در محل کارخانه انجام شده است. اعتبارات تقویت زیر ساخت های آب و فاضلاب به جز ارقام سرمایه گذاری است که توسط بخش غیر دولتی در حوزه فاضلاب در حال انجام است.
به گفته وی تصفیه خانه های فاضلاب شهرک ولیعصر تربت حیدیه و شهر نسر توسط آبفا و افزایش ظرفیت تصفیه خانه اول شهر تربت حیدریه با سرمایه بخش خصوصی در دست اقدام قرار دارد.
وی با اشاره به بهره برداری از دوحلقه چاه طرح آبرسانی شهر تربت حیدریه اعلام کرد: با بهره برداری کامل از ۴ حلقه چاه طرح آبرسانی تا قبل از تابستان ۱۴۰۳ توان تولید آب شهر تربت حیدریه ۱۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش مییابد.
عباسی از هوشمند سازی و زون بندی شبکه آب، تحویل گیری ۶ روستای بالای ۲۰ خانوار، توسعه تله متری و کنترل از راه دور تاسیسات و همچنین تسریع در اجرای شبکه فاضلاب تربت حیدریه به عنوان برنامه های آبفا در این شهرستان نام برد و گفت: شهروندان تربت حیدریه با اجرای پروژه های هوشمند سازی و زون بندی شبکه از آب شرب با فشار مناسب برخوردار میشوند.