@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

مدیرعامل آبفای خراسان رضوی خبر داد: در ۱۸ شهرستان خراسان رضوی تنش آبی داریم

جستجو
۱۴۰۲/۱۱/۹ دوشنبه
(0)
(0)
مدیرعامل آبفای خراسان رضوی خبر داد: در ۱۸ شهرستان خراسان رضوی تنش آبی داریم
مدیرعامل آبفای خراسان رضوی خبر داد: در ۱۸ شهرستان خراسان رضوی تنش آبی داریم

مدیرعامل آبفای خراسان رضوی خبر داد:

در ۱۸ شهرستان خراسان رضوی تنش آبی داریم

 
 
 
 
 
 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی در ۱۸ شهرستان استان خراسان رضوی تنش آبی داریم. برنامه‌های برای رفع این مشکل مانند حفر چاه پیش بینی شده و در حال انجام است. تمام تلاش خود را داریم که نه سهمیه بندی و نه جیره بندی آب داشته باشیم. مهمترین فعالیت، همکاری مردم کل استان در صرفه جویی است تا از آب مطمئن و پایدار بهره‌مند شوند.
 
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ حسین امامی در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت دهه مبارک فجر در سالن شهید بر گزار شد، گفت: شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی در استان، بجز شهرستان مشهد، وظیفه تامین آب با کیفیت شرب در شهرهای و روستاها و فاضلاب در شهرهایی که مشکل فاضلاب دارند، را دارد تا اسباب توسعه و رفاه هم استانی‌ها را فراهم نماید.
 
وی ادامه داد: ما به مناسبت‌های مختلف پروژه‌هایی را افتتاح می‌کنیم. در دهه فجر امسال ۴۶ پروژه در سطح استان کلنگ زنی یا به بهره‌برداری خواهد رسید که زمینه برخورداری بالغ بر ۱۶۸ هزار نفر از آب پایدار و سالم را فراهم می‌نماید. این پروزه‌ها شامل حفر ۷ حلقه چاه، ساخت ۲۵ مخزن ذخیره آب، احداث ۹ ایستگاه پمپاژ، اجرای ۱۴۰ کیلومتر خط انتقال، ۵۱ مورد اصلاح شبکه و یک مورد تصفیه خانه آب خواهد بود که مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
 
مدیرعامل آبفای خراسان رضوی، با بیان اینکه در بخش فاضلاب در برنامه توسعه هفتم سعی داریم در بخش شهری ارتقای بهره‌مندی را دو برابر کنیم و از ۳۳ درصد به ۶۵ درصد برسانیم اظهار داشت: برنامه اقدام ملی و پروژه‌های آبرسانی استان نیاز به ۳ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری دارد که بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان انجام داده‌ایم تا مردم همزمان با سکونت از خدمات آب شرب استفاده نمایند.
 
امامی تاکید کرد: استان ما پائیز کم بارشی را پشت سر گذاشت. در چهار ماهه بارش آبی بشدت پائین بود و چشم انداز بارش ۸ تا ۱۰ میلی لیتر کاهشی است، لذا برای تابستان پیش بینی هایی داریم و برنامه جامع برای تمام شهرستان‌ها دیده شده است. ۱۰۰ حلقه چاه حفاری خواهیم کرد. با این چاه‌های جدید وضعیت پایدار رقم خواهد خورد و تلاش می‌کنیم کمبود نداشته باشیم. ۲۲۰ میلیارد تومان برای شهرستان‌های گناباد، نیشابور و گلبهار از مدیریت بحران اعتبار گرفته شده است. همچنین ۲۰۰ میلیارد تومان نیز برای ارتقاء تنش آبی، خطوط انتقال، حفر چاه دیده‌ایم.
 
وی ادامه داد: در بخش روستایی قرارداد با قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی (ع) است که تامین اعتبار شده است و تا پایان سال ۴۰ روستا پیش بینی می‌شود به بهره‌برداری برسد. ۱۶۷ روستا داریم که تحت پوشش ما نیست اما کمبودهای آنها را ما باید تامین نمائیم. ۶۰۰ روستا را نیز بصورت سیار آبرسانی می‌کنیم.
 
حسین امامی ابراز کرد: در بحث محرومیت زدایی که توسط قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) انجام می‌گیرد، ۱۸ پروژه با اعتبار ۵۷۵ میلیارد تومان قرارداد منعقد شده است، که ۱۳ شهرستان و ۱۲۱ روستا برخوردار می‌شوند. در ۱۰۹ روستا پروزه شروع و ۱۵ روستا به بهره‌برداری رسیده است. ۴۰ روستا بالای ۷۰ درصد پیشرفت دارد.
 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی اشاره کرد: در حال حاضر در حوزه آب، تعداد یک میلیون و ۳۳۰ مشترک شهری و ۵۳۰ هزار مشترک روستایی و در حوزه فاضلاب نیز بیش از ۲۴۵ هزار مشترک شهری داریم. در بخش شهری ۱۰۰ شهرها تحت پوشش ما هستند و در بخش روستایی سعی داریم به ۹۰ درصد برسانیم. تلاش داریم هم در بحث کیفی و هم کمی ارتقاء داشته باشیم.
 
او تصریح کرد: یک سوم آب در شبکه هدر رفت آب است که ۱۲ درصد آب از کنتور عبور می‌کند اما محاسبه نمی‌شود و ۲۱ درصد فرسودگی شبکه‌ها است. با برنامه‌های مطرح شده قصد داریم این عدد را به زیر ۱۵ درصد برسانیم که دو برنامه سرمایه گذاری بخش خصوصی و هوشمند سازی آب شرب از آن جمله است. همچنین در موضوع جدا سازی آب شرب از فضای سبز، آمادگی همکاری و در اختیار گذاشتن پساب به شهرداری‌ها با حداقل قیمت تمام شده را داریم. در سطح شهرستان‌های استان ۳۰ میلیون متر مکعب تولید پساب داریم که در ۶ تصفیه‌خانه عملیاتی می‌شود.
 
مدیرعامل شرکت آبفای خراسان رضوی با اشاره به اینکه قیمت تمام شده هر متر مکعب آب ۴ هزار و ۵۰۰ تومان است که بطور متوسط هزار و ۳۰۰ تومان از مشترکین دریافت می‌گردد، خبر داد: ۶۲ درصد مشترکین ما زیر الگو، مصرف می‌کنند و ۳۸ درصد مشترک بد مصرف و پر مصرف هستند، که همین مشترکین ۶۲ درصد آب را مصرف می‌نمایند. ۸۸ درصد مشترکین بخش مسکونی هستند.
 
حسین امامی در خصوص فعالیت خیرین آب نیز اعلام کرد: در خراسان رضوی بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان توسط خیرین و در پروژه‌های ۵۱۲ روستا نقش داشته اند. تلاش داریم با همیاری خیرین روستاهای بهره‌مند را به ۸۰۰ روستا برسانیم. تاکنون بیشترین روستا که خیرین کمک کرده‌اند را در خراسان رضوی داریم. ۶۲۰ کیلومتر لوله‌گذاری، ۱۳ حلقه چاه، ۳۴ مخزن و ۵۳ پمپ توسط خیرین و بنیاد خیریه شکل گرفته است.
 
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی در خصوص انشعابات غیرمجاز گفت: بخش زیادی از اختلال شبکه، ناشی از انشعابات غیرمجاز هستند. برخی انشعابات اصلا اشتراک آب ندارند و برخی دیگر مشترک پر مصرف هستند و از قبل کنتور انشعاب غیر مجاز می‌گیرند. در هفت ماه اول سال ۳ هزار انشعاب غیر مجاز در استان کشف و به دستگاه قضایی معرفی شدند.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر