@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

معاون وزارت آموزش و پرورش خبر داد: ایجاد ۲ هزار و ۱۰۰ فضای ورزشی درون مدرسه ای

جستجو
۱۴۰۲/۱۰/۶ چهارشنبه
(0)
(0)
معاون وزارت آموزش و پرورش خبر داد: ایجاد ۲ هزار و ۱۰۰ فضای ورزشی درون مدرسه ای
معاون وزارت آموزش و پرورش خبر داد: ایجاد ۲ هزار و ۱۰۰ فضای ورزشی درون مدرسه ای

معاون وزارت آموزش و پرورش خبر داد:

ایجاد ۲ هزار و ۱۰۰ فضای ورزشی درون مدرسه ای

 
 
 
 
 
سرپرست معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: سرانه فضای ورزش دانش‌آموزی نسبت به میانگین سرانه فضای ورزشی در کشور نصف است. اجرای طرح سلیمانی سرانه فضای ورزشی را ۴۰ صدم به ۴۱ صدم متر مربع ارتقا داد. این درحالی است که در قالب طرح شهید سلیمانی ۲ هزار و ۱۰۰ فضای ورزشی درون مدرسه‌ای در مدت ۱۸ ماه در کشور ایجاد شده است که تحول بزرگی است، صرفاً در خراسان رضوی ۱۳۰ چمن مصنوعی افتتاح شد.
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ صادق ستاری فر در نشست خبری مجمع عمومی سالیانه فدارسیون ورزش دانش‌آموزی که در محل سالن ورزشی اندیشه آموزش و پرورش خراسان رضوی برگزار شد، گفت: امروز آموزش و پرورش نیاز به تببین جدی و دقیق، مطالبه‌گری و همیاری دستگاه‌ها و نهادها برای اجرای برنامه های محوله دارد.
 
وی ادامه داد: هر ساله مجمع سالیانه فدارسیون ورزش دانش آموزی، به عنوان بزرگترین و زیربناترین ورزش کشور برگزار می‌شود. نقش این فدارسیون در آینده ورزش قهرمانی را در دو جنس بانوانان و آقایان بسیار روشن و مشخص است. کشف و پرورش استعدادها بسوی قله‌ها و نقش آفرینی جدی در عرصه ورزش قهرمانی با توجه به نقش تربیتی و تلفیق فعالیت‌های ورزشی و تربیتی باهم، ماموریت این فدارسیون را دو چندان می‌کند.
 
سرپرست معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: وجود ۱۶ میلیون و ۶۰۰ هزار نفری مخاطبین، در رده‌های مختلف هم آموزشگاهی و هم ورزشهای پایه، از نطر تعداد و رشته‌های تحت پوشش، در هر دو جنس دختران و پسران و جغرافیای گسترده شهری و روستایی، همچنین جمعیت ۳۰ هزار نفری معلمین تربیت بدنی از شاخصه‌های این فدارسیون است.
 
ستاری فر اظهار کرد: در این سال‌ها استان خراسان رضوی و مشهد مقدس از جهت ظرفیت فرهنگی و معنوی، یکی از نقاط تمرکز فدارسیون بوده است. عمدتا در تابستان شهر مشهد میزبان فعالیت‌های ورزش کشور بوده که این تلفیق معنویت و ورزش است.
 
وی با بیان اینکه حوزه ورزش دانش آموزی می‌طلبد که بیشتر توجه شود، تصریح کرد: مسابقات ورزشی در فدارسیون با رویکرد تربیتی برگزار می‌شود. فدارسیون دانش‌آموزی با شبکه ۱۰۰ هزار نفری در نقاط مختلف کشور می‌تواند به استعدادیابی و گلچین ورزش ملی کمک نماید. اگر می‌خواهیم ورزش قوی محقق شود باید دانش آموز و مدرسه قوی شود، که با هزینه کمتر آورده بیشتر کسب شود. همچنین ما به رشته‌های فنی محدود نشده‌ایم، گاهی ورزش مدرسه و ورزش خانواده و کسب تجربیات با نشاط را دنبال می‌کنیم.
 
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تعداد اعضای مجمع فدارسیون ورزش دانش‌آموزی ۴۳ نفر است که نمایندگان، مربیان ورزش دانش‌آموزی، داوران و روسای هئیت ورزش دانش‌آموزی استان‌های عضویت دارند، گفت: با توجه به قانون تشکیل فدارسیون ورزش دانش آموزی که باید دولت زیرساخت و تجهیزات در اختیار این فدارسیون قرار دهد، می‌تواند به ورزش دانش آموزی کمک کند. 
 
وی ابراز کرد: نظام ورزش کشور باید مسیر رشد ورزشکار را مشخص کند، در کشور ضمانت اجرایی استفاده از ورزشکاران دانش آموز در ورزش قهرمانی وجود ندارد و از مسیرهای غیر مرسوم ورزشکار به ورزش قهرمانی معرفی می‌شود. حمایت دولت و قانون برنامه هفتم توسعه مسیر رشد نظام ورزش کشور را مشخص می‌کند.
 
ستاری فر با اشاره به اینکه فدارسیون ورزش دانش آموزی تنها فدارسیون است که از وزارت ورزش و جوانان اعتبار دریافت نمی‌کند، بیان کرد: ۳۰ هزار معلم ورزش، ۱۷ هزار و ۸۰۰ کانون ورزش و ۷ هزار مجموعه ورزشی سرمایه فدراسیون است که در ۳۵ رشته ورزشی فعالیت می‌کند. تنها فدارسیون است که همه افراد از تمام نقاط کشور در یک آوردگاه فرهنگی ورزشی کنار هم جمع می‌شوند. ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار سالانه فدارسیون است که با نیاز ما فاصله فراوانی دارد.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر