ریاست پارک علم و فناوری خراسان عنوان کرد:
قصد داریم در پارک خراسان برای کشور ثروت آفرینی کنیم
ریاست پارک علم و فناوری خراسان گفت: ما آمدهایم برای کشور ثروت آفرینی کنیم. پارک خراسان در تبدیل علم به ثروت، پارک اول کشور شد و نشان سرو را از دست وزیر علوم، تحقیقات و آموزش عالی دریافت نمود. قصد داریم شرکت ها یک پیوست فرهنگی داشته باشند.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد؛ مسعود میرزائی شهرابی در نشست خبری تشریح نمایشگاه هفته پژوهش با اصحاب رسانه که در محل دفتر پارک علم و فناوری خراسان برگزار شد، گفت: تمام تلاش ما این است، رویدادهای پارک با کمک سایر مراکز نخبگانی یک پیکرد شود. پارک و مراکز رشد استان، دانشگاهها و سایر مراکز نخبگانی امسال در کنار یکدیگر در یک پاویون هزار متری قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه میخواهیم تمام آحاد مردم از برگزاری این نمایشگاه مطلع شوند و از آن دیدن کنند، افزود: از نکات مهم و قابل توجه ما به نمایشگاه امسال مردمی کردن آن است. برنامه ریزی ما برای دانش آموزان جدی و لازمالاجرا است. در جانمایی، دومین فضا را بعد از صنایع دفاعی به دانشآموزان اختصاص دادهایم.
میرزائی شهرابی اظهار داشت: بررسی کردیم شرکتها سه مشکل، استقرار، تجاری سازی و نبود نیروهای با مهارت، را دارند، از اسفند ۱۴۰۰ که مسئولیت را پذیرفتم تمام توان خود را در حل این سه مشکل گذاشتهام.
وی تاکید کرد: یکی از نیازهای استان، شهر علم و فناوری است. یعنی یک شهرک که چند پارک در آن فعالیت کنند. باید همه کمک کنند شهرک علم و فناوری امام رضا(ع) را داشته باشیم. ۵۴۰ شرکت فعال در زمین ۳۷ هکتاری پارک داریم، در حالی که در استان اصفهان همین تعداد شرکت را در زمینی ۵۲۰ هکتاری دارد. باید مطالبهگری شود تا این شهرک ساخته شود. مسئولین کشوری نیز منتظر درخواست استان هستند تا با آن موافقت نمایند.
ریاست پارک خراسان با بیان اینکه، حوزه دیپلماسی فناورانه یکی از سیاستهای ما است و از ۸۰۰ هزار دلار صادرات فناورانه در سال ۹۹، به صادرات فناورانه ۱۲ میلیون دلاری در پایان سال ۱۴۰۱ رسیدیم، تصریح کرد: قول تشکیل سه هاب تخصصی را داده بودیم که هاب صنایع معدنی در خواف تشکیل شده بود، اولین دهکده فناوری صنایع غذایی، کشاورزی و منابع طبیعی را در خواف تکمیل شد و در حال تکمیل سومین هاب با توجه به مشکلات هستیم. اعتقاد داریم اگر میخواهیم قوی شویم باید با تمام دستگاهها ارتباط داشته باشیم.
حسینعلی اخلاقی امیری، معاون پشتیبانی و فناوری پارک خراسان نیز عنوان کرد: نمایشگاه هفته پژوهش امسال از ۹ تا ۱۲ آذر در سالن عطار نمایشگاه بینالمللی مشهد برگزار خواهد شد. از چهار ماه گذشته جلسات برای اجرایی کردن نمایشگاه شروع شد، تا با همافزایی زیست بوم فناوری و نوآوری داشته باشیم. نمایشگاه امسال با سالهای قبل تفاوت دارد. امسال میخواهیم پس از نمایشگاه بازخورد بدهند برای بازار چه تاثیری مثبتی داشته است.
وی ادامه داد: سیاستگذاری بر مردمی بودن نمایشگاه است. رویکرد امسال مانند سال قبل، بازدید دانشآموزان و دانشجویان است که این رویکرد باعث ایجاد روحیه امید در نسل جوان و پژوهشگر است. امسال سعی کردیم از کلیشهها فاصله بگیریم. سال گذشته ارگانها و سازمانها بصورت مستقل حضور داشتند، اما امسال با همافزایی همه، تحت عنوان زیست بوم نوآوری شرق کشور، در ۳۰۰ متر مربع و ۹ غرفه در نمایشگاه حاضر خواهند بود.
اخلاقی افزود: همچنین امسال شرکتهای دانش بنیان با هزار متر مربع در ورودی نمایشگاه محصولات خودشان را ارائه میکنند که بیش از ۱۰۰ شرکت چه به عنوان غرفه و چه کانتر خواهند بود. همچنین نمایشگاه جشنواره سرآمد که امسال در استان استارت زده شده است، همزمان با هفته پژوهش در نمایشگاه خواهیم داشت.
معاون پارک خراسان بیان کرد: اتفاق ویژه دیگر امسال، برگزاری برش استانی، تقاضای ساخت و تولید ایرانی ( تستا) است. این رویداد همیشه در تهران برگزار میشود و امسال برش استانی آن را برگزار خواهیم کرد. نیاز صنایع و ارگانهای استان احصاء شده، به اطلاع رسیده و کتابچهای نیز تهیه شده است.
حسینعلی اخلاقی امیری با اشاره به اینکه تلاش کردیم حضور مسئولین کشوری و استانی در نمایشگاه پررنگ باشد، گفت: مردمی سازی را اولویت خودمان میبینیم. اعتقاد ما این است اگر پژوهش و فناوری در دسترس و دید مردم قرار بگیرد، امید آفرینی بیشتری در کشور خواهد بود. تلاش داریم با همکاری شهرداری مشهد محصولات فناورانه استان در سطح شهر اکران شود. همچنین امسال به لحاظ جذابیت تصویری و ظاهری نمای زیبایی را در نمایشگاه میبینیم.
/ علی گلستانی
کد خبرنگار: ۱۳۹۹۰۱