@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

کنگره ملی بزرگداشت ۲ هزار و ۵۳۲ شهید دیار سلسلة الذهب برگزار شد

جستجو
۱۴۰۲/۷/۲۷ پنج شنبه
(0)
(0)
کنگره ملی بزرگداشت ۲ هزار و ۵۳۲ شهید دیار سلسلة الذهب برگزار شد
کنگره ملی بزرگداشت ۲ هزار و ۵۳۲ شهید دیار سلسلة الذهب برگزار شد

کنگره ملی بزرگداشت ۲ هزار و ۵۳۲ شهید دیار سلسلة الذهب برگزار شد

 
 
 
 
با حضور جمع کثیری از مسئولین کشوری و لشگری، خانواده معظم شهدا و شهروندان شهرستان‌های نیشابور بزرگ و با سخنرانی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اجلاسیه کنگره ملی بزرگداشت ۲ هزار و ۵۳۲ شهید دیار سلسلة الذهب ( شهرستان‌های نیشابور بزرگ) برگزار گردید.
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ سردار علی فدوی، جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در اجلاسیه کنگره ملی دیار سلسلة الذهب که در محل ورزشگاه انقلاب شهرستان نیشابور برگزار شد، گفت: خداوند در قرآن به صراحت گفته دو حزب بیشتر نیست. یکی حزب خدا و دیگری حزب شیطان و حزب خدا همیشه پیروز است. ۶۰ سال است که مبارزه شروع شده از سال ۴۲ تا سال ۵۷ که انقلاب پیروز شد و در طی این سالها دشمنان ما اعتراف می‌کنند که ایران منشا همه توانمندی هاست.
 
وی ادامه داد: خدا آن روزی را بیاورد که پیروزی بزرگ را برای جبهه حق رقم بزند و ما اجازه پیدا کنیم از توانمندی‌های خودمان علیه کودک کشان عالم استفاده کنیم که بفهمند وقتی توانمندی جبهه حق بروز پیدا می‌کند آثاری از باطل باقی‌ نمی‌گذارد.
 
سردار فدوی با بیان اینکه اگر به دیدن مادران شهدا برویم می‌بینیم که عظمت یک شهید در دل مادر شهید است، عنوان کرد: ۲ هزار و ۵۳۲ شهید در شهرستان نیشابور به نسبت جمعیت آن زمان، جمعیتی عظیم است و ما نمی‌توانیم ذره‌ای به عظمت شهید اضافه کنیم. چرا که خداوند جایگاه شهید را در مرتبه‌ای قرار داده که در ذهن ما خطور نمی‌کند. هرساله شاید بیش از ۱۰۰ هزار مراسم بزرگداشت شهید در سراسر کشور برگزار می‌شود. این درحالی است که چند دهه از جنگ گذشته اما یاد و نام شهدا زنده است. زیرا ما اعتقاد داریم شهدا زنده‌اند و عظمت می‌آفرینند.
 
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: پیروزی ما به برکت این است که ما باور کردیم هر روز عاشوراست و همه جا کربلاست. به همین دلیل، دشمن نتوانسته پیروزی کسب کند. زمانی در دهه ۶۰، امام راحل فرمود ما آمریکا را در خلیج‌فارس به ذلت می‌کشانیم و اکنون شما تحقق این وعده را می‌بینید. اکنون هم زمان تحقق وعده نابودی اسرائیل و پایان این سلسله خباثت ورزی‌ها فرارسیده و هر آنچه توانمندی‌های انقلاب اسلامی در اختیار است، برای محوکردن صهیونیست‌ها استفاده خواهد شد.
 
وی تاکید کرد: توانمندی که در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برقرار است در زمان مقرر برای نابودی اسرائیل به کار گرفته می‌شود. رژیم کودک‌کشی که همه مردم دنیا سبوعیت صهیونیست را درک کردند و فهمیدند وقتی در طول سال‌های انقلاب اسلامی امامین انقلاب از کودک کشی و ظلم صهیونیست و آمریکا می‌گفتند، یعنی چه؟ امیدواریم شرایطی مهیا شود که توانمندی‌های جمهوری اسلامی به کار گرفته شود تا وعده خداوند محقق شود. همان وعده‌ای که جبهه باطل و صهیونیست ها محوشدنی هستند. ما طی ۴۴ سال و ۸ ماه بعد از انقلاب اسلامی، خودمان تجربه کردیم که وقتی به تکلیف مان عمل می‌کنیم، خداوند بهترین را برای ما رقم می‌زند. از این رو ما تنها باید مراقبت و به تکلیفمان عمل کنیم. امروز به برکت شهدا شاهدیم که هر روز قوه و استطاعت در سپاه بالاتر می‌رود تا دشمنان را به خاک ذلت بنشانیم.
 
سردار فدوی بیان کرد: خوشا به حال شما که در سراسر نیشابور تصویر شهدا وجود دارد. شهدا در کنار ما بودند. ما با آن‌ها بزرگ شدیم. این پیامی دارد که ما هم می‌توانیم مثل شهدا به رستگاری برسیم. این فقط تقوا و عمل به تکالیف الهی می‌خواهد. امامین انقلاب اسلامی بارها به ساده‌ترین زبان و روش به ما گفتند که چطور این کار را انجام دهیم، تا بتوانیم راه خودمان را پیدا کنیم، برویم و رستگار شویم.
 
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران تصریح کرد: بزرگداشت شهدا جهادی است که برای ما خیر دارد نه برای شهدا. اثرات این جهاد برای ما و فرزندان ماست. زیرا جایگاه شهدا اعلی علیین است. انشالله در سال آینده در خراسان بزرگ، تجلیل تمامی شهدای استان خراسان را برگزار می‌کنیم تا مردم دنیا به عظمت شهدای انقلاب اسلامی پی ببرند.
 
در بخشی از این کنگره بیانات مقام معظم رهبری در دیدار دهم خرداد ۱۴۰۲، اعضای کنگره ملی شهدای نیشابور و سبزوار پخش شد که ایشان در قسمتی از این سخنان می‌فرمایند: عقیده‌ی من این است که این کاری که شما میکنید، یعنی همین تشکیل این همایشها، خودش یک جهاد بزرگ است. این کاری که شما دارید میکنید جهاد است؛ قدر این کار را بدانید. این همان جهادی است که نگذاشت خونهای مقدّسِ ریخته‌شده‌ی در کربلا پایمال بشود؛ این همان جهاد است. این همان جهادی است که خدمات هزارساله‌ی بزرگان اسلام را، بزرگان دین را، بزرگان تشیّع را، تا امروز زنده نگه داشته است.
 
اگر افرادی امثال شما همّت نمیکردند، تلاش نمیکردند، بودند کسانی که انگیزه داشتند اینها را محو کنند از تاریخ، در همه‌ی دورانها؛ هم در گذشته بودند، هم امروز هستند کسانی که انگیزه دارند برای اینکه نگذارند این نشانه‌های عظمت معنوی در ملّتها زنده بماند.
 
حفظ یاد شهید جهاد است؛ حفظ یاد شهیدپرور جهاد است. شهیدپرور کیست؟ پدر، مادر، معلّم، همسر، رفیق خوب؛ اینها شهیدپرورند و یاد اینها را گرامی داشتن، جهاد است. یاد آن کسانی که از این جهاد در طول دفاع مقدّس یا بعد از آن تا امروز پشتیبانی کردند، جهاد است؛ یاد آن بانویی که در دِه «صد خَرْو» یا هر جای دیگر در خانه‌اش ده تا تنور میزند که برای رزمندگان نان بپزد، جهاد است؛ یاد او را زنده نگه داشتن خودش یک جهاد است. اینها را بایستی نگه داشت.
 
یکی از وظایف بزرگ ما این است که شناسنامه‌های شهر خودمان را به جوانهایمان بشناسانیم؛ این کار آن‌چنان ‌که باید انجام نمی‌گیرد. نیشابور و سبزوار دو گنجینه‌اند؛ گنجینه‌ی تاریخ اسلام و تمدّن اسلامی ما و تمدّن ایرانیِّ ما. دو گنجینه‌اند که باید حفظ بشوند، بایستی معرّفی بشوند. این را جوانهای ما باید بدانند تا احساس هویّت کنند، احساس شخصیّت کنند. هم نیشابور، هم سبزوار، دو راویِ صادق و عینیِ تمدّن اسلامی ما هستند؛ راویِ تمدّنند، راویِ فرهنگند. آن هم نه راوی زبانی؛ راویِ عینی، راویِ محسوس و مشهود.
 
مطلب بعدی راجع به منقبت شهیدان ما است، که اینجا دیگر زبان واقعاً قاصر است. حقیقتاً انسان بخواهد درباره‌ی شهیدان حرف بزند، زبانش قاصر است از اینکه بخواهد درباره‌ی عظمت شهیدان و ارزش شهیدان چیزی بگوید؛ حرفشان، سلوکشان، رفتارشان، وصیّت‌نامه‌هایشان درس است. وصیّت‌نامه‌هایشان واقعاً درس است. امام توصیه کردند در سخنرانی عمومی که بروید وصیّت‌نامه‌ی شهدا را بخوانید.
 
حجةالاسلام سید قاسم یعقوبی، رئیس شورای سیاست‌گذاری کنگره شهدای دیار سلسلة الذهب نیز بیان کرد: این کنگره به جای یک روز و یک شب برگزار شود، در ۸ روز و ۸ شب برگزار می‌گردد. کنگره در سه بخش برنامه ریزی شده است. بخش نمایشگاه که مجموعه‌ای از سنگرها و امکانات نظامی است که در سایت ۲ هکتاری جانمایی شده است.
 
وی ادامه داد: بخش دوم، نمایشگاه زرهی و بازسازی عملیات های دفاع مقدس و همچنین اجرای نمایش صدای پای عشق است. بیش از ۱۲۰ هزار نفر از این نمایشگاه دیدن کردند که بسیار آثار خوبی برای جامعه و جوانان باقی گذاشته است. بخش اصلی کنگره، اجلاسیه است که با حضور مهمانان گرانقدر امروز اجرا می‌شود.
 
امام جمعه نیشابور افزود: کارهای کنگره در بخش‌ها، شهرستان‌ها و محلات خیلی قبل شروع شد. جمع آوری خاطرات شهدا و ثبت آنها از زبان فرماندهان که دو سال به طول انجامید. راه اندازی فضای مجازی و سایت کنگره از دیگر فعالیت ها بود.
 
سرهنگ پاسدار سید احمد قاضی، مدیر روابط عمومی و تبلیغات سپاه شهرستان نیشابور نیز در حاشیه این اجلاسیه گفت: همیشه کنگره‌ها بصورت شهرستانی برگزار می‌شد، اما امسال سه کنگره شهدای شهرستان‌های نجف آباد، سبزوار و نیشابور بصورت ملی برگزار می‌شود، به این معنی که مقام معظم رهبری برای این کنگره‌ها پیام داده‌اند.
 
وی با اشاره به اینکه ابن کنگره مخصوص شهدای شهرستان‌های فیروزه، زبرخان، عشق آباد و نیشابور بزرگ است، ادامه داد: در کنار این کنگره اجرای نمایش صدای پای عشق و نمایشگاه داریم. پنج یادمان شهدا مربوط به عملیات‌های مرصاد، فتح المبین، فکه، چزابه، کربلای ۵ و والفجر ۸ را داریم، همچنین معراج شهدا میزبان مهمان عزیزمان شهید گمنام، بوده‌است. 
 
قاضی با بیان اينکه روزانه ۱۵ هزار بازدید کننده و شبها ۱۰ هزار نفر بازدید داشتیم، افزود: سه ماه فضاسازی نمایشگاهی و دفاع مقدس به طول انجامیده است. سایت به طریقه ای جانمایی شده که به عنوان موزه دفاع مقدس استفاده گردد.
 
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر