@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

پنجمین همایش ملی مدیریت دانش شروع بکار کرد

جستجو
۱۴۰۲/۷/۱۹ چهارشنبه
(0)
(0)
پنجمین همایش ملی مدیریت دانش شروع بکار کرد
پنجمین همایش ملی مدیریت دانش شروع بکار کرد

پنجمین همایش ملی مدیریت دانش شروع بکار کرد

 
 
 
 
مراسم افتتاحیه پنجمین همایش ملی مدیریت دانش و کسب و کارهای الکترونیکی در محل پژوهشکده تعلیم و تربیت عباس زادگان مشهد، با حضور اساتید دانشگاه، دانشجویان و متخصصین حوزه کسب و کارهای الکترونیکی برگزار شد.
 
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ دکتر هاشم جلیلی، رئیس همایش ملی مدیریت دانش و کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد دانش بنیان و هوشمندسازی در مراسم افتتاحیه گفت: متاسفانه بسیاری از پیشرفت های کشور همچون دستاوردهای سلولهای بنیادی، انرژی هسته ای و فعالیتهای دانش بنیان کشور به درستی بیان نمی‌شود و حال آن که کوچکترین موفقیت علمی سایر کشورها به قدری بزرگ و گسترده منعکس می‌ گردد.
 
وی افزود: حل مسایل و پاسخ به بسیاری از نیازهای کشور، باید در دانشگاه ها رخ دهد، این در حالی است که ما اکنون از نسل اول دانشگاه گذشته ایم و برخی از دانشگاه های کشور به دانشگاههای نسل پنجم رسیده اند. برگزاری این همایش ها می‌تواند آخرین دستاوردهای علمی را در اختیار دانشجویان و استادان قرار دهد.
 
دکتر سعیده باباجانی محمدی، دبیر کمیته علمی پنجمین همایش مدیریت دانش نیز گفت: موسسه آموزش عالی فردوس اقدام به برگزاری پنجمین همایش ملی مدیریت دانش و کسب و کارهای الکترونیکی با رویکرد اقتصاد دانش بنیان و هوشمندسازی نموده است. این رویداد علمی بستری را جهت ارایه دستاوردهای پژوهشی اساتید و محققان دانشگاهی و دانشجویان گرامی در حوزه های تخصصی مدیریت، اقتصاد و کسب و کارهای الکترونیکی و هوشمند سازی فراهم کرده است.
 
وی افزود: در همین راستا، با توجه به پیگیری هايي صورت گرفته اساتید برجسته ای از دانشگاهها و موسسات آموزشی سراسر کشور در کمیته علمی و کمینه داوری در این رویداد علمی مشارکت نمودند. هدف این همایش ارایه راهبردها و راهکارهای تحقق اصول علمی و ارایه الگوهای عملی و کاربردی در راستای رفع مسایل و مشکلات در حوزه های مدیربنی و اقتصادی در جامعه و فراهم سازی بستری مناسب برای انتقال دانش و تجربیات محققان دانشگاهی است.
 
دبیر کمیته علمی همایش اظهار کرد: از جمله محورهای عمده همایش به مدیریت دانش کسب و کارهای الکترونیکی اقتصاد دانش بنیان هوشمندسازی میتوان پرداخت که در راستای بیانیه گام دوم انقلاب نیز قرار میگیرد با عنایت به اینکه دانشگاهها زیر ساخت اصلی علم و تحقیق در کشور هستند. اگر دانشگاهها با سیاستها رفتارها و با برنامه ریزیهای مناسب حرکت درستی را دنبال نمایند تاثیر مستقیم آن در اقتصاد و صنعت جامعه ملموس خواهد بود.
 
دکتر باباجانی محمدی بیان کرد: علم و دستاوردهای برتر علمی، راز بیشرفت هر کشوری در اقتدار ،اقتصادی ،سیاسی نظامی و روحیه و انگیزه آن جامعه است. محققین در عرصه‌های ،مختلف اعم از دانشجویان و اساتید و پژوهشگران، بایستی نوآوری و حفظ و تقویت هویت ملی و کار برنامه ریزی شده را در راستای حل مسائل جاری کشور سرلوحه امور خود قرار دهند، تا اینکه از رویکرد مصرف کنندگی علم به اوج قله ی علم و ایجاد مرجعیت علمی برسیم.
 
وی افزود: همان گونه که در سیاستهای کلی علم و فناوری از سوی مقام معظم رهبری اشاره شده، پیشرفت علم و فناوری به پیشرفت اقتصاد کمک میکند. به این ترتیب مجموعه هایی که دانش بنیان هستند میتوانند به اقتصاد ملی کمک کنند. عملیاتی شدن علم و فناوری در عرصه اجتماع بستر اجتماعی را در جهت شکوفا شدن اقتصاد دانش بنیان فراهم می‌سازد. لذا جمهوری اسلامی ایران نیز همگام با این رویکرد سند چشم انداز توسعه ۲۰ ساله و بر آن اساس برنامه ۵ ساله توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی خود را با محوریت دانایی و دانش آغاز کرده است.
 
دبیر کمیته علمی همایش گفت: امروزه یکی از مفاهیم عملیاتی اقتصادی دانش بنیان را میتوان در هوشمندسازی کسب و کارها مشاهده کرد. مجموعه‌های همچون دانشگاهها، شرکتهای دانش بنبان که کارهایی عظیم و گسترده را انجام میدهند. بایستی دارای نیروی انسانی با روحیه ی قوی اعتماد به نفس بالا و خودباوری باشند که این سرمایه ی اصلی است بنابراین توانمندسازی نیروی انسانی حائز اهمیت بوده که توجه و عنایت خاص مراکز علمی و آموزشی به این مهم ضروری است تا تبدیل علم به ثروت ملی در کشور شتاب بیشتری گرفته و بستر پیشرفت اقتصادی و پاسخگویی نیازهای اجتماعی را فراهم سازد.
 
بزرگترین سرمایه توسعه پیشرفت و تعالی یک کشور، توسعه انسانی است و توسعه معنوی را هم اگر در داخل همین توسعه انسانی ببینیم کشوری که این سرمایه را دارد به طور از دیگر سرمایه‌هایش نیز استفاده می‌کند.
 
مرتضی مهدویان دلاوری، نماینده پژوهشکده عباس‌زادگان مشهد نیز در این همایش گفت: امروز چهره تعلیم و تربیت بعد از کرونا در حال تغییر است و باید این ظرفیت را مورد شناسایی قرار دهیم و از این ظرفیت درست استفاده کنیم.
 
وی با بیان اینکه؛ دو محور از موضوعات این همایش خاص آموزش و پرورش است، ادامه داد: به واسطه گفتگو با دانش‌آموزان و رصد گری در آموزش و پرورش، دانش آموزان در حال استفاده و تمایل به استفاده از ظرفیت AR هستند. برخی اعتقاد دارند وقتی می‌شود از مسیرهای دیگر دانش آموخت، چه نیاز به حضور در کلاس درس هست. ما یک آموزش و بک تدریس داریم. آموزش یک‌طرفه اتفاق می‌افتد ولی تدریس دو طرفه است و در آموزش بازخورد را نخواهیم داشت.
 
مهدویان اظهار کرد: ما اطلاعات، معرفت و حکمت در مفهوم شناسی حوزه تعلیم و تربیت داریم و توان تائید ما بر ضرورت دانش است. بعد از دانش، معرفت است و باید روشنگری انجام دهیم. مقام معظم رهبری گام سوم انقلاب را تمدن سازی عنوان می‌کنند که باید آینده سازی داشته باشیم. ما قصد داریم اولین کتابخانه متاورس را در پژوهشکده عباس‌زادگان راه‌اندازی کنیم، و استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی اتفاق بیفتد.
 
وی با اشاره به اینکه در آموزش‌و پرورش، مدرسه و دانشگاه باید نوع تربیت تعریف و بعد تنظیم کنیم، تصریح کرد: در تربیت اسلامی پنج نوع رابطه، انسان با خدا، انسان با طبیعت، انسان با انسان، انسان با زندگی و انسان با جهان دیگر بیان شده است. تمام هدف ما تنظیم این ارتباطات است که حال انسانها را خوب کند.
 
دکتر حمید طباطبائی، دبیر اجرائی همایش نیز در حاشیه مراسم افتتاحیه به خبرنگار ما گفت: پس از اجرای موفق چهار دوره همایش مدیریت دانش و کسب و کارهای الکترونیکی، پنجمین دوره همایش با رویکرد هوشمند سازی برگزار می‌گردد. یکی از واژه‌های که در نام همایش به کار رفته، مدیریت دانش است. مدیریت دانش یعنی اینکه چگونه می‌توانیم از داده و اطلاعات، دانشی برای مدیریت بهتر منابع بدست آوریم.
 
وی ادامه داد: این روزها همه مطلع هستند که کسب و کارهای سنتی جای خود را به کسب و کارهای الکترونیکی داده اند. اهمیت این کسب و کارها و امنیت آنها، همچنین اهمیت هوشمندسازی در تمام حوزه‌های تخصصی، باعث شد یک محور کلی در نام همایش جا بگیرند.
 
طباطبائی با بیان اینکه؛ اقتصاد دانش بنیان، اقتصادی که بهره‌برداری از آن بسیار سوده تر از کسب و کارهای اقتصادی عادی بوده از محورهای دیگر همایش است، بیان کرد: در این همایش، انجمن‌های علمی کشور، انجمن علمی مدیریت دانش و کسب و کار، دانشگاه و موسسات آموزشی، در قالب کمیته علمی همایش حمایت کردند.
 
دبیر علمی پنجمین همایش ملی مدیریت دانش و کسب و کارهای الکترونیکی تصریح کرد: ۱۳۷ مقاله از کل کشور به دبیرخانه ارسال شد و در یک فرآیند داوری ۵۵ مقاله پذیرفته شدند که بصورت مجازی در این دو روز ارائه می‌شوند و ۲۰ مقاله در قالب پوستر خواهد بود. همچنین نشست تخصصی در حوزه اهمیت کسب و کار و کارگاه‌ تجاری خواهیم داشت که منتخبین مقالات تعین شده، سخنرانی می‌کنند.
 
 
شایان ذکر است؛ پنجمین همایش ملی مدیریت دانش و کسب و کارهای الکترونیکی به همت موسسه آموزش عالی فردوس مشهد به مدت دو روز ۱۹ و ۲۰ مهرماه در قالب نشست های تخصصی، وبینارهای تخصصی، پنل‌های تخصصی بصورت مجازی برگزار خواهد شد.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر