با همت جهادی در راستای ایران قوی، انجام گرفت؛
احیای مجدد بزرگترین کارخانه ژلاتین حلال کشور
بعد ۱۲ سال تعطیلی، با همت جهادی و توسط متخصصان داخلی، کارخانه ژلاتین آریا به عنوان بزرگترین کارخانه ژلاتین حلال کشور با ظرفیت تولید هزار و ۲۰۰ تن در سال احیا، بازگشایی به بهرهبرداری رسید.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد؛ ابوالفضل چمندی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان رضوی در مراسم در مراسم بازگشایی مجدد کارخانه ژلاتین آریا، گفت : احیای کارخانه ژلاتین آریا نمونه ای از توانمندی جوانان غیور ایرانی است، چراکه ما در ۱۲ سال گذشته باید منتظر متخصصان خارجی میماندیم تا این کارخانه دوباره احیا شود اما امروز به همت متخصصان و جوانان ایرانی بدون نیاز به خارج این کارخانه احیا شد.
وی افزود: بیش از ۳۵۰ واحد راکد در خراسان رضوی وجود دارد که با اقدامات انجام شده ۱۹۰ واحد تولیدی با بیش از ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به چرخه تولید بازگشته است. رشد اقتصادی استان بیش از رشد اقتصادی کشور است و شاهد افزایش سرمایه گذاری در خراسان رضوی هستیم و خوشبختانه با راه اندازی شهرک صنعتی ۵ مشهد رشد سرمایه گذاری در این استان افزایش پیدا کرده است.امیدواریم توسعه در استان با توجه به نیاز کشور با سرعت خوبی دنبال شود و علاوه بر آن بتوانیم بازارهای خارجی را نیز تصاحب کنیم.
معاون استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: پروژه های سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی متعلق به شهرداریهای استان است و امیدواریم مانند سال گذشته از این بابت منفعتی به شهرداریها برسد.
حجت الاسلام موسی فتوحی، رئیس منطقه دو سازمان بازرسی کشور عنوان کرد: هماکنون واردات ژلاتین با کمال تاسف به طور رسمی و غیررسمی با ارزبری فراوان در کشور صورت میگیرد. خوشبختانه سازمان همیاری شهرداری های خراسان رضوی با احیای کارخانه ژلاتین آریا در مشهد علاوه بر تأمین نیاز کشور باعث جلوگیری خروج ارز از کشور نیز شده است. بیش از ۱۰ هزار تن ژلاتین در کشور مصرف میشود که اهمیت این محصول را نشان میدهد.
محمد رضا تازیکی، مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی نیز بیان کرد: مصرف سالانه ژلاتین در کشور ۱۰ هزار تن است که کارخانه ژلاتین آریا توانایی تولید هزار و ۲۰۰ تن در سال را دارد و امیدواریم با همت مسوولان ظرفیت تولید ژلاتین در این کارخانه افزایش یابد. حلال بودن ژلاتین از دلایل اصلی تولید این محصول در این کارخانه است.
وی در خصوص برنامه های پیش رو نیز توضیح دا: این سازمان با برنامه ریزی صورت گرفته قطعا در حوزه مسکن سازی در جهت کمک به دولت ورود خواهد کرد. همچنین در نیمه دوم سال حدود ۲ هزار میلیارد تومان را به پروژه های در حال اجرای سازمان اختصاص خواهیم داد. توسعه پایانه مرزی دوغارون با ظرفیت اشتغال هزار نفر در اولویت کاری است.
شایان ذکر است؛ کارخانه تولید ژلاتین آریا در ۲۰ کیلومتری محور مشهد ـ فریمان در سال ۱۳۸۶ بهره برداری شده بود. با احیای مجدد این کارخانه، بعد از ۱۲ سال تعطیلی، ۱۲۰ فرصت شغلی مستقیم و بیش از هزار فرصت َشغلی غیرمستقیم ایجاد میشود.