@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) ۴ هزار کلاس درس می‌سازد

جستجو
۱۴۰۲/۵/۳۰ دوشنبه
(0)
(0)
قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) ۴ هزار کلاس درس می‌سازد
قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) ۴ هزار کلاس درس می‌سازد

قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) ۴ هزار کلاس درس می‌سازد

 
 
 
 
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: قرارداد بزرگ ۵ هزار میلیارد تومانی بین قرارگاه امام حسن مجتبی و سازمان نوسازی مدارس برای ساخت ۴ هزار کلاس در استان خراسان رضوی تنظیم شده است.
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ سید امیر شوشتری در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، گفت: در هفته دولت که در پیش داریم، قرار است نماد و نمایشی از خدمت دولت و دستگاه‌های اجرایی به جامعه عرضه نمائیم.
 
وی ادامه داد: دیدارهای منظم مردمی، ارتباطات تلفنی، افتتاح پروژه‌های جدید، رونمایی از زحمات گروه‌های جهادی، افتتاح اولین مرکز مشاوره حل اختلاف زوجین فرهنگی و طرح توانمند سازی همکاران برای ورود به سال تحصیلی جدید از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده این هفته است.
 
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: در این هفته هزار و ۱۰۰ کلاس درس و ۲۳۲ مدرسه و پروژه افتتاح می‌شود. ۲۱۰ اتاق بهداشت، ۱۰۰ کلاس تربیت بدنی تجهیز می‌گردد. همچنین ۸ سالن ورزشی و ۴ استخر افتتاح خواهد شد.
 
شوشتری عنوان کرد: امسال تمام مدیران مدارس غیردولتی با همکاری دانشگاه فرهنگیان در قالب ۶ دوره ۶۰ ساعته توانمند می‌شوند. یک پودمان در شهریور و هر ۶ ماه یک پودمان تا سه سال برگزار خواهد شد. همچنین طرح توانمندسازی برای رشته‌های فنی و همکاران دولتی توسط دانشگاه فرهنگیان طبق سیاست جدید وزارت خواهیم داشت.
 
وی در خصوص عملکرد سال گذشته نیز توضیح داد: سال قبل افتتاح ۱۳۰ زمین چمن مصنوعی داشتیم که رشد ۴۰۰ درصدی نسبت به کل مدت قبل را نشان می‌دهد. هزار و ۹۰۰ کلاس درس اضافه شده است. در قالب کاروان ورزشی، تجهیزات ورزشی ۷ هزار و ۳۰۰ مدرسه به ارزش ۲۵ میلیارد تومان تامین گردید. همچنین ۵ کاروان تجهیزات هنرستانی با ارزش ریالی ۸۰ میلیارد تومان داشتیم که ۳ کاروان ارسال گردیده و ۲ کاروان تلاش داریم در هفته دولت ارسال شود.
 
سید امیر شوشتری ادامه داد: در حوزه برنامه‌های فرهنگی و پرورشی، برگزاری جشن روزه اولی با شرکت ۷ هزار نفر، جشن تکلیف با حضور ۶ هزار دختر دانش آموز، جشن ۲۵ هزار نفری روز دختر را در سال تحصیلی گذشته داشتیم.
 
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: در راستای توسعه متوازن ۴۶/۵ درصد دانش‌آموزان به رشته‌های فنی هدایت شدنند. ۱۲ هنرستان جوار صنعت با کارخانه و شرکت‌ها قرارداد بسته شد که سال آینده به ۳ برابر خواهد رسید. در جشنواره نوجوان و جوان خوارزمی موفقیت گسترده داشتیم که هم از لحاظ رتبه و هم از لحاظ تعداد شرکت کننده رتبه اول از آن استان خراسان رضوی بود.
 
وی با تاکید اینکه؛ امسال با گرفتن پول توسط مدارس شوخی نداریم، گفت: مدارس در زمان ثبت نام فقط مجاز به گرفتن پول کتاب و بیمه هستند. اولیا اگه تمایل به کمک مدرسه دارند در طول سال تحصیلی انجام دهند. سال گذشته ۳ هزار بازدید انجام شد. ۷۰۰ میلیون تومان به مردم و اولیا برگرداندیم و بیش از ۱۱۵ مدیر در معرض جابجایی قرار گرفتند.
 
شوشتری اظهار کرد: تجاری سازی از فضای پرت مدارس و مولد سازی به درآمدزایی مدارس دولتی کمک خواهد کرد، که قسمتی از نیازهای مدرسه از این طریق حل می‌گردد. مجوز این اقدام گرفته شده و تیم‌های مولد‌سازی و اقتصادی برروی این طرح کار می‌کنند. این طرح مترقی ترین طرح ما است و به شدت از آن دفاع می‌کنیم.
 
محمود رضایی، معاونت آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز بیان داشت: دبیری دبیرخانه پروژه مهر دا داریم که در ۸ کارگروه در حال انجام است. در امتحانات نهایی رشد ۸/۱ درصد و ۱/۵ نمره بالاتر از میانگین کشور را داشتیم. رشد قبولی پایه نهم با ۹۲/۴ درصد، رشد میانگین نمره خرداد ماه به ۱۶/۲۵، رشد توسعه متوازن به ۴۶/۴۹ درصد و کسب ۲۷ رتبه اول در جشنواره نوجوان خوارزمی را داشتیم.
 
وی افزود: مجوز ۵ دبیرستان نمونه دولتی و ۲ دبیرستان نمونه دولتی متوسطه دوم در راستای عدالت آموزشی داشتیم. کسب ۷۲ رتبه دانش آموزی در مسابقات علمی و پژوهشی و پوشش ۸۲/۷۰ درصد پویش همیار معلم برای دبیرستان از جمله فعالیت‌ها بود.
 
علی مهدوی‌خواه، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز گفت: راه‌اندازی مرکز مشاوره حل اختلاف زوجین فرهنگی، افتتاح مراکز پرورشی و دارالقرآن، طرح اردوهای تابستانی شهید نیری برای ۴۰ هزار دانش آموز سطح استان و اولین مرکز بازی‌های هیجانی از جمله برنامه های هفته دولت امسال است.
 
وی با اشاره به ۱۱۰ رتبه در پرسش مهر و رتبه اول بخش آوایی مسابقات قرآن و نماز، ادامه داد: امسال تمام تلاش این است با تاکید استان و همگام با کشور تناسب پرورشی و فرهنگی در ۵ محور با سیاست فراگیری پوشش ۷۰ درصد دانش آموزان را پیش بگیریم.
 
هر مدرسه زمینه اقامه نماز جماعت، هر دانش آموز ۲ روز اردو، هر دانش آموز عضو یک تشکل دانش آموزی، هر دانش آموز شرکت در یک رشته مسابقاتی و موقعیت گفتگو و پرسش و پاسخ در راستای مطالبه گری، محورهای ۵ گانه است.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر