@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

تربیت زیست عفیفانه در سایه " زندگی و بالندگی "

جستجو
۱۴۰۲/۵/۲۳ دوشنبه
(0)
(0)
تربیت زیست عفیفانه در سایه " زندگی و بالندگی "
تربیت زیست عفیفانه در سایه

تربیت برای زیست عفیفانه در سایه زندگی و بالندگی

 
 
 
 
 
ریاست بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی گفت: دوره آموزشی "زندگی و بالندگی" در راستای تربیت زیست عفیفانه با خود مراقبتی دانش‌آموزان، برای والدین بصورت حضوری از ۲۵ تا ۲۸ مردادماه با شرکت ۵۳ نفر از استان‌های خراسان بزرگ، یزد و اصفهان برگزار خواهد شد.
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ احد فرامرز قراملکی، در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت دوره آموزشی " زندگی و بالندگی" در محل بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، گفت: پس از مذاکراتی با نهاد ریاست جمهوری در خصوص آگاهی‌ها و مهارت‌های والدین در تربیت زیست عفیفانه فرزندان دانش‌آموز، طرح پژوهشی و آموزشی رقم خورد که امروز به ثمر نشسته است.
 
وی افزود: این طرح شعار بسیار مهم " زندگی و بالندگی" دارد. مراد از بالندگی رشد مستمر فرزندان توسط والدین است. برای این طرح، ابتدا نقشه عملیاتی مشخص و نیاز سنجی چند وجهی در این زمینه طراحی و اجرا گردید. در گام دوم جستجو در میراث، معرفی در تمدن اسلامی، ریشه‌ها و تمدن مغرب زمین به وسیله دانشمندان انجام گرفت.
 
ریاست بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی اظهار کرد: ۲۹ درسنامه تدوین شد که در بالندگی فرزندان هدف قرار گرفته است. در مرحله بعد، از هر یک از درسنامه‌ها یک سناریو نوشته و توسط تیم تهیه و تولید کلیپ چند رسانه‌ای تهیه گردید. قرار است در مرحله اول این درسنامه‌ها برای ۱۰ هزار از والدین استان‌های خراسان شمالی، رضوی و جنوبی، یزد و اصفهان اجرا گردد و بعد در سطح ملی اعتبار سنجی گردد.
 
وی عنوان کرد: محتوای درسنامه برای ۵۳ نفر که توسط آموزش و پرورش معرفی شده‌اند، به عنوان تربیت مدرس ارائه خواهد شد. دوره از ۲۵ مرداد ماه در سالن شیخ طبرسی بنیاد پژوهش‌ها شروع می‌گردد که معاون امور خانواده و زنان ریاست جمهوری، وزیر آموزش و پرورش، معاون آموزشی وزارت آموزش عالی و اعضای هیات امنای بنیاد پژوهش‌های آستان قدس حضور خواهند داشت.
 
قراملکی با بیان اینکه؛ در این جلسه اهداف این دوره و همچنین امکان توسعه ملی دوره بحث خواهد شد، تسریع کرد: این طرح از بهمن ماه شروع شده است و امروز این طرح رونمایی می‌شود. هدف این دوره دانش آموزان مقطع دبستان و مقطع اول دبیرستان است ولی مخاطبین مستقیم دانش آموزان نیستند بلکه والدین خواهند بود.
 
وی عنوان کرد: در نیاز سنجی دوره اصلی ترین بحث، مطالعه عناصر بوم شناسی، زبانی، اخلاقی و اقلیمی بود. یکی از نکات مهم توجه به عدم ناسازگاری با عناصر اقلیمی و فرهنگی است. ۳۰ نفر از متخصصان رشته‌های. مختلف با ما همکاری کرده‌اند.
 
احد فرامرز قراملکی با اشاره به اینکه؛ در این طرح تولید کننده محتوا و درسنامه، بنیاد پژوهش‌های آستان قدس رضوی است و نهاد ریاست جمهوری به عنوان حامی مالی و حمایت کننده و وزارت آموزش و پرورش به عنوان بهره‌بردار همکاری دارند، توضیح داد: برای دانش آموزان استثنایی و والدینی که دانش‌آموزان استثنایی دارند، کار و درسنامه مستقل نیاز است. برای اینکار از دکتر افروز که در خصوص آموزش استثنایی سابقه فعالیت دارند، کمک گرفته می‌شود تا درسنامه مستقل تهیه گردد.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر