@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

نماینده ولی فقيه در خراسان رضوی: سرمایه اصلی انسان اخلاص است

جستجو
۱۴۰۲/۵/۱۹ پنج شنبه
(0)
(0)
نماینده ولی فقيه در خراسان رضوی: سرمایه اصلی انسان اخلاص است
نماینده ولی فقيه در خراسان رضوی: سرمایه اصلی انسان اخلاص است

نماینده ولی فقيه در خراسان رضوی:

سرمایه اصلی انسان اخلاص است

 
 
 
 
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در در دوره آموزشی مهارت افزایی مبلغین بقاع متبرکه کشور گفت: اخلاص را به عنوان سرمایه در عمل خود حفظ کنید و محیط ها شما را تغییر ندهد.
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی؛ آیت الله سید احمدعلم الهدی در دوره آموزشی مهارت افزایی ۲۰۰ نفر از مبلغین بقاع متبرکه کشور که در محل مجتمع فرهنگی امامت مشهد برگزار شد، بیان کرد: اگر چه شما اهل سخنرانی هستید اما گاهی نشست ها و گفتگوها بین اصحاب و پیرو جوان از یک تبار، دارای آثار و خواص مفید و مثمری است.
 
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: عالم طلبگی و عالم خدمت گذاری به ساحت نورانی اهل بیت، خاص است و جز کسی که در این مسیر و جریان تا آخر حرکت نکرده و نرفته، دیگری نمی‌تواند این عالم را درک کند و خصوصیات این زندگی، شغل و حرفه را بدست بیاورد.
 
وی افزود: در هر حرفه و شغلی من جمله روحانیت و عرصه طلبگی ابتدای آن با یک سلسله آرمان و آرزوها برای انسان آغاز می‌شود البته اکنون روحانیت در یک میدان اقتدار و یک عرصه ثبات شخصیتی زندگی می‌کند اما زمانی که ما طلبه شدیم روحانیت در این عرصه نبود و کوچکترین آینده ای برای طلبه قابل تصویر نبود که در نهایت چه خواهد شد.
 
او ادامه داد: این تصویرها و رویاهای زندگی در ابتدا در بینش وجود دارد، جریان ها و اشخاص در برابر بینش انسان بعضی ها جلوه آرزویی دارند که انسان فکر می‌کند اگر در این عرصه از شخصیت قرار گیرد به یک‌مقام خوبی رسیده است.
 
آیت الله علم الهدی تصریح کرد: بعضی از جریان ها موقعیت های تصویری در ذهن انسان نسبت به آینده خود ایجاد می‌کند و با اینکه نماد ندارد تولید آرزو در فکر می‌کند و انسان بدنبال تحقق این آرزو حرکت می‌کند در حالی که طلبگی عالمی است که آینده آن قابل تصویر در بوته آرزوها نیست.
 
وی با بیان اینکه مسیر کار روحانیت یک‌مسیر مشخص، راه و جاده معین با مولفه های معلوم و شاخصه های تثبیت شده نیست، گفت: فردی ممکن است از مسیر و جاده ای حرکت کند و موقعیت های بالایی درک‌ کند و ممکن است مسیر دیگری برود و آینده ای سیاه و ظلمانی داشته باشد و عرصه روحانیت، امروز به عنوان یک جریان تثبیت شده در جامعه است.
 
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: موفق ترین روحانی در زندگی، کسی بالاتر از مقام معظم رهبری قابل تصویر در دوران غیبت نیست،
وی افزود: رنج ها و سختی ها و فعالیت ها اگر مقصود نقش مادی و اجتماعی زندگی باشد ارزش ندارد و در تمام عرصه زندگی سرمایه اصلی اخلاص است.
 
وی با بیان اینکه در مقام شناخت منفعت و ضرر درصد خدا و غیر خدا با هم‌مقایسه می‌شوند هر جا اخلاص بود نتیجه خواهد داشت و در غیر این صورت مسئله ای بی نتیجه در زندگی ما خواهد بود، گفت: در همه‌پهنه عمر جایی که خدا نبوده هنگام‌مرگ‌چیزی در دست ندارم و اگر با گناه باشد به مراتب بدتر خواهد بود و اگر خدا نباشد کارهای من شرک به خداست.
 
وی سرمایه اصلی انسان را اخلاص دانست و افزود: باید سهم خدا در کار من بیشتر باشد و عاملی که سهم خدا را به ویژه در عرصه تبلیغ بیشتر می‌کند، اخلاص است.
 
آیت الله علم الهدی بیان کرد: امروز در جریان سیاسی دشمن فضایی ایجاد می‌کند که اگر بخواهیم در عرصه تبلیغ عقب نمانیم و افراد را جذب کنیم باید متناسب با مقتضیات این فضا قدم برداریم و این بزرگترین افت است که در مقابل جو زدگی و فضاها قرار گیریم.
 
وی افزود: دشمن برای ما ارزش گذاری می‌کند و اگر من خلاف این ارزش گذاری حرف بزنم عنصر غیر ارزشی می‌شوم و برای محبوبیت در جامعه باید ارزشی که دشمن درست کرده تطبیق کنم و این بزرگترین خطرسر راه ما است و این افت، افت بزرگ روحانیت در دوران‌ما است.
 
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: طلبه اگر خدا را در نظر گرفت ملاحظه هیچ چیزی نمی‌کند اگر چه همه دنیا علیه او باشند. اخلاص را به عنوان سرمایه در عمل خود حفظ کنید و محیط ها شما را تغییر ندهد و برای اینکه مردم را راضی کنیم خدا را ناراضی نکنیم، عرصه هایی برای خود به وجود بیاوریم که آخرت ما را بسازد و دنیای ما را پربرکت کند.
 
وی تصریح کرد: لباس روحانیت لباس نوکری است، نوکر باشیم و کارمند نباشیم و اگر در خدمت اهل بیت باشیم دنیای ما را به بهترین وجه اداره می‌کنند و اگر نوکری کنید هرچه مایه بگذارید از شما گران می‌خرند.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر