@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

وزیر سابق دادگستری عنوان کرد: هنر خیرین، امروز ایجاد امیدواری در جامعه است

جستجو
۱۴۰۱/۳/۲۶ پنج شنبه
(0)
(0)
وزیر سابق دادگستری عنوان کرد: هنر خیرین، امروز ایجاد امیدواری در جامعه است
وزیر سابق دادگستری عنوان کرد: هنر خیرین، امروز ایجاد امیدواری در جامعه است

وزیر سابق دادگستری عنوان کرد:

هنر خیرین، امروز ایجاد امیدواری در جامعه است

 
 
 
 
 
چهارمین مجمع عمومی و یازدهمین نشست فصلی مجمع خیرین کشور با حضور اعضای مجمع، نمایندگان ۱۲ استان و شخصیت هاي ملی طی دو روز به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد.
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ حجةالاسلام مصطفی پورمحمدی، وزیر سابق دادگستری و عضو مجمع عمومی خیرین کشور در چهارمین مجمع عمومی و یازدهمین نشست فصلی خیرین کشور، گفت: فرهنگ ایثار به همنوع باید در کشور نهادینه شود. امروز جامعه ما دچار فشار روانی شدیدی است. کار خیر و نوع دوستی باید دلها، ذهن و فکر با نشاط و با انگیزه و متفکر کند که الان اینها آسیب دیده است.
وی افزود: امروز بزرگترین خیر این است که یک جوان نباید ناامید شود و شهروند دچار یاس گردد. خیرین باید به نیازهای روحی جامعه توجه کنند، هزینه کنند و وقت بگذرانند. ملت ما در شرایط سخت عظمت و اقتدار خود را نشان داده است. هنر خیرین، امروز ایجاد امیدواری در جامعه است.امبدواریم نهضت خوب دیدن، خوب بودن، امیدوار بودن و امیدوار کردن در جامعه افزایش پیدا کرد.
علیرضا علی احمدی، معاون امور علمی، فرهنگی و اجتماعی سازمان برنامه و بودجه نیز در این مجمع عنوان کرد: سرمایه در اداره حکمرانی، نقش های متفاوتی دارد. اگر قبلا پول سرمایه به شمار می‌آمد، امروز سرمایه گستردگی بیشتری دارد. سرمایه فکری، سرمایه انسانی، سرمایه سازمانی و نهادی، سرمایه معنوی و اخروی مصداقی از سرمایه های عصر حاضرند.
وی ادامه داد: اگر ما تاکنون با سرمایه فیزیکی و مالی کار می‌کردیم، الان جا دارد به حوزه های انسانی، فکری و ساختاری سوق دهیم. امروز نظام حکمرانی مثل گذشته نیست، امروز مفاهیم گذشته منفعل و مفاهیم جدید جایگزین آنها شده است. ما اکنون یک حکمرانی ۵ رکنی داریم. باید حکمرانی از حالت دولت خارج شود و به ۵ رکنی تبدیل گردد. در این صورت باید خیرین نماینده بخش مردمی و جامعه مدنی و پیشتاز این حوزه باشند.
علی احمدی اظهار داشت: نقش اصلی مردم مشارکت در اداره نظام است. خیرین باید کانون تفکر تشکیل دهند و به دولت کمک کنند و در چگونگی مشارکت مردم باشند.
معاون فرهنگی سازمان بودجه تصریح کرد: ما اگر خیری داریم باید این خیر به نسل آینده برسد. باید هر سرمایه ای در خدمت این نسل قرار دهیم. استعدادهای برتر از کشور می‌روند، این آینده سازان را باید حفظ کنیم. بازنشستگان باید به عنوان مشاور کنار جوانان باشند، باید جوانان را درک کرد. ما باید سرمایه هایمان را به نسل آینده متقل کنیم.
حسین مظفر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مجمع عمومی خیرین کشور در مشهد گفت: واسطه عمل و نیت چهار طبقه است. طبقه کار بد - نیت بد، طبقه کار خوب - نیت بد، طبقه کار بد - نیت خوب و طبقه کار خوب - نیت خوب که این دسته هم حسن فعلی و هم حسن فاعلی دارد و قرآن کریم می‌گوید احسن العمل استت. در احسن العمل اگر ریا نیز باشد نیز اشکال ندارد. باید گفته شود و علنی گردد تا تبلیغ آن عمل شود.
وی افزود: از سال ۷۶ که در آن سال‌ها بحران مدارس داشتیم، شروع مجمع خیرین بود. ابتدا با درخواست از مقام معظم رهبری و کمک ایشان مبلغی جمع گردید و بعد نمایشگاهی از وضعیت مدارس کشور ترتیب داده شد و خیرین به بازدید دعوت شدند، که در سال اول ۱۰۰ میلیارد و سال دیگر ۱۵۰ میلیارد کمک شد و وضعیت مدارس بهبود یافت.
محمد عباسی، معاون اجتماعی وزارت کشور نیز در این همایش گفت: انفاق، کاهش شکاف است. در جامعه ای که فاصله طبقاتی زیاد است، شکاف اجتماعی بالاست. یکی از شاخص های مهم اجتماعی، تشکل‌های مردمی است. غربی ها اینها را به نام خود مصادره کرده اند اما تشکل های مردم نهاد ریشه در مفاهیم دینی ما دارند.
ایشان افزود: امامین انقلاب به کارهای مردمی دل بسته بودند و تجسم این اقدامات را در کشور شاهد هستیم. ما نیز در سازمان اجتماعی وزارت کشور بهترین دلبستگی را به همین سازمان های مردمی داریم. حدود ۷۰ تا ۸۰ هزار سمن و سازمان مردم نهاد در کشور وجود دارد که سرگل آنها تشکل های خیریه هستند.
محمود فرشیدی، وزیر سابق آموزش و پرورش و عضو مجمع خیرین کشور نیز عنوان کرد: کشورهای خارجی با تاسیس و جذب در موسسات آموزشی مختلف مانند، آکادمی آخان، دانشگاه کمبریج و آکسفورد، بنیاد معارف ترکیه، موسسه آموزشی آقاخان و موسسه آفاق عربستان سعودی در حال سرمایه گذاری بر روی جوانان و نوجوانان هستند.
وی افزود: اگر امروز تدبیری متقابل نیندیشم و از سرمایه های ایرانی اسلامی برای آشنایی دیگر کشورها استفاده نکنیم در جنگ نرم جهانی شکست می‌خوریم. باید پیام ایران قوی در دیگر کشورهای جهان شنیده شود.
حبیب‌الله بور بور، رئیس هیات مدیره مجمع خیرین کشور نیز در چهارمین مجمع عمومی و یازدهمین نشست فصلی مجمع خیرین کشور اظهار داشت: مجمع خیرین کشور در سال ۱۳۷۵ با هدف ایجاد هماهنگی، هم افزایی و توسعه مجامع و موسسات خیریه در حوزه های مختلف جهت خدمت رسانی به اقشار نیازمند و آسیب دیده، بخصوص در مواقع بحرانی و بروز حوادث طبیعی تشکیل شد.
وی افزود: این مجمع از بدو تاسیس تاکنون ۲۴۰ جلسه هئیت مدیره برگزار کرده که حاصل آن بیش از هزار و ۲۰۰ مصوبه است که ۷۵ درصد آن مصوبات اجرا و مابقی در دست اقدام است. از امضاء تفاهم‌نامه همکاری مشترک با ارگان‌های مختلف، پیگیری ایجاد موسسه خیریه در بیمارستان‌های دولتی، ایجاد ۱۲ شعبه مجمع خیرین در ۱۲ استان کشور، تشکیل کمیسیون خیرین مجلس شورای اسلامی می‌توان از اقدامات نام برد.
بوربور ادامه داد: از دیگر اقدامات شاخص این مجمع، ارائه طرح محرومیت زدائی در برخی مناطق محروم کشور، تعیین رابط مجمع خیرین با قوای سه گانه، هماهنگی جهت جذب کمک خیرین ساکن خارج از کشور، اقدام جهت ثبت جهانی مجمع خیرین کشور، کمک به ایجاد بنیاد حامیان دانشگاه ها و ارائه و اجرای طرح نذر تخصص می‌توان نام برد.
رئیس هیات مدیره مجمع خیرین کشور تصریح کرد: مجمع خیرین، عضو شورای اجتماعی کشور است. امیدواریم تا پایان سال، مجمع خیرین در تمام کشور شعبه داشته باشد. در دولت قبل از وزیر کشور تقاضا شد تا نماینده مجمع در استانها به عنوان مشاور استاندارد آن استان قرار گیرد که امیدواریم محقق گردد.
 
 
شایان ذکر است؛ در پایان این نشست انتخابات هیات مدیره مجمع خیرین کشور برگزار شد و بر اساس رای گیری اعضای مجمع؛ آقایان حبیب الله بور بور، حمید رضا شاه حسینی، حسین بدخشان، علی روحی، محسن ولی ئی، محمد حسن خداوردی، عیسی فرهادی، محمدرضا کارگری، اشکان تقی پور به عنوان اعضای اصلی و محمد جواد آل احمد و مجتبی رحماندوست به عنوان اعضای علی البدل مجمع خیرین کشور انتخاب شدند.
همچنین، آقایان نادر ریاحی و علی نقی تنعمی به عنوان بازرسین اصلی و پرویز زارعی بازرس علی البدل مجمع انتخاب شدند.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر