باغشهر گلمکان نیازمند توجه و اعتبار
شهردار گلمکان با بیان اینکه؛ باغشهر زیبای گلمکان با فاصله ۴۵ کیلومتری با مشهد و وجود جاذبههای بکر طبیعی و سه اثر تاریخی که ثبت ملی شدهاند، مغفول مانده و آنگونه که باید معرفی نشده است، گفت: این شهر از نبود زیرساخت مناسب و مسیر ارتباطی رنج میبرد که نیازمند توجه مسئولین است.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد؛ علی اکبر خوشبختنیا، شهردار گلمکان در حاشیه دومین جشنواره میوههای بومی- محلی که در اردوگاه شهید بهشتی گلمکان برگزار شد در جمع اصحاب رسانه گفت: باغشهر گلمکان با مساحت ۳۲۸ هکتار و ۱۵ هزار نفر جمعیت که ۹ هزار و ۵۳۴ جمعیت ساکن هستند، نیازمند توجه و نگاه ویژه مسئولین است. پایان هفتهها شاهد هزار و ۵۰۰ خودرو ورودی به شهر هستیم که ۶۰۰ خودرو وارد چشمه سبز و رودخانه گلمکان میشوند.
وی افزود: باغشهر زیبا گلمکان در فاصله نزدیک به مرکز استان، طبیعت بکر و هوای پاک میتواند مقصد گردشگران باشد. یکی از مشکلات شهر گلمکان مشکل راه و مسیر تردد است. سه مسیر اصلی گلمکان به بهآباد، گلمکان به شاندیز و گلمکان به گلبهار وجود دارد که نیازمند توجه و احداث زیرساخت مناسب هستند. طرح اتصال گلبهار به گلمکان جدیدا مصوب شده و گلمکان به شاندیز نیز طرح مصوب به طول ۱۶ کیلومتر دارد.
خوشبختنیا با بیان اینکه اگر مشکل زیرساخت و راه حل شود مشکل گردشگری گلمکان حل میشود، بیان کرد: چهار اقامتگاه بومی- سنتی توسط بخش خصوصی آماده شده است. ۷ رستوران ارائه خدمات مینمایند و با طرحهای تشویقی شهرداری چند مرکز دیگر نیز در آینده نزدیک راهاندازی خواهند شد.
حمیدرضا نظام خواه، رئیس شورای شهر گلمکان نیز در این نشست اظهار کرد: جاده گلمکان متعلق به سال ۶۰ است که برای تردد ۳ هزار نفر احداث شده است، اما اکنون ۵۰ هزار نفر در آن تردد مینمایند. بخاطر عرض کم جاده سالانه شاهد تلفات مالی و جانی در این مسیر هستیم. شهرداری گلمکان از ابتدای حریم شهری به تسهیل و تعریض اقدام میکند اما در خارج محدوده نیازمند توجه دیگر ارگانهای متولی هستیم.
وی تاکید کرد: اگر میخواهیم گردشگری منطقه درست شود باید راه درست شود و با فوریت اتصال شاندیز به گلمکان و گلبهار به گلمکان انجام گیرد.
فرشاد عابدی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر گلمکان نیز گفت: توجه ما در شورای ششم، توجه به برندینگ گلمکان به عنوان یک شهر گردشگری است. اما شهر گلمکان از نظر جغرافیایی در بن بست قرار دارد. مسیر بهآباد به گلمکان به عرض ۵ متر است. ۲/۵ کیلومتر نیاز داریم به گلبهار وارد شویم و مسیر دیگر از شهر شاندیز است.
وی ادامه داد: ۳۵ هزار نفر جمعیت بخش گلمکان از این مسیر استفاده میکنند که نیازمند ۳ کیلومتر زیرساخت است. انتظار مدیریت شهری گلمکان از ارگانهای ذیربط توجه به این مهم است و در تصویب و اختصاص بودجه به عدالت رفتار کنند. گلمکان مسیر گردشگری شهر گلبهار خواهد بود و اهمیت گلبهار برای مرکز استان و شهر مشهد بر مسئولین پوشیده نیست.