@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

دبیر انجمن گوارش خراسان: بهترین غذا، تنوع غذایی است

جستجو
۱۴۰۲/۳/۸ دوشنبه
(0)
(0)
دبیر انجمن گوارش خراسان: بهترین غذا، تنوع غذایی است
دبیر انجمن گوارش خراسان: بهترین غذا، تنوع غذایی است

دبیر انجمن گوارش خراسان:

بهترین غذا، تنوع غذایی است

 
 
 
 
دبیر انجمن گوارش و کبد خراسان گفت: مصرف غذای طبیعی در تمام عمر مخصوصا در ۵ سال اول زندگی در سلامت گوارش نقش بالایی دارد. بهترین غذا، تنوع غذایی است و نباید از غذاهای فیبردار و پروبیوتیک غافل شد.
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ دکتر علی پوراکبر در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته سلامت گوارش در سالن کنفرانس سازمان نظام پزشکی مشهد برگزار شد، گفت: هفته سلامت گوارش از ۶ تا ۱۲ خرداد ماه مصادف با ۲۷ مای تا ۲ ژوئن برگزار می‌شود و این یک برنامه جهانی است. شعار جهانی امسال برای این هفته" روده سالم از ابتدا" است.
 
وی افزود: روده انسان از ابتدا سالم است ولی بعد خراب می‌شود. در روده یک نوزاد میکروب وجود ندارد. از سن ۳ تا ۵ سالگی میکروب‌هایی درون روده قرار می‌گیرد که برای حیات ضروری است، تعداد این میکروب‌ها از تعداد سلول‌های بدن بیشتر و ۱۰۰ برابر ژنتیک انسان خواهد بود.
 
دبیر انجمن گوارش و کبد ایران شاخه خراسان با اشاره به اینکه در این سن میکروب روده ثبت می‌شود، ادامه داد: باید این میکروب ها را سالم نگه داشت و از تبدیل آنها به میکروب‌های بیماری زا جلوگیری نمود. این باکتری‌ها کار دفاع از بدن، سالم نگه داشتن بدن و تنظیم دفاعی را انجام می‌دهند. شیردهی سالم، غذای سالم، عدم مصرف آنتی‌بیوتیک و محیط زندگی سالم باعث سلامت باکتری های مفید روده می‌گردد.
 
دکتر پوراکبر اظهار کرد: پنج فعالیت، مصرف غذای طبیعی در تمام عمر مخصوصا در ۵ سال اول زندگی، فعالیت بدنی منظم، سیکل منظم خواب و غذا، عدم استرس و ترک سیگار، الکل و مواد مخدر باعث سلامت روده خواهد بود. بهترین غذا، تنوع غذایی است و از غذا های پربیوتیک و فیبردار نباید غافل شد.
 
وی در خصوص مصرف پروبیوتیک نیز عنوان کرد: تئوری اولیه این بوده است که باکتری‌های مفید را در غذا جایگزین کنیم. هنوز مقاله ای که این مطلب صد در صد تائید کند وجود ندارد ولی چندین مقاله مفید بودن آن تشخیص داده‌اند و برای چند بیماری خاص توسعه اول پروبیوتیک شده است. آنچه می‌توان دقیق گفت این است که در پروبیوتیک مزایایی دیده شده اما اثبات نگردیده است.
 
دکتر علی پوراکبر تصریح کرد: متاسفانه کبد چرب در جامعه شایع شده است. باید توجه داشت تظاهر پوستی و رنگ در کبد چرب وجود ندارد. اضافه وزن، فشار خون، قند خون و مصرف مشروبات الکلی باعث ابتلاء به کبد چرب می‌شود.
 
دبیر انجمن گوارش و کبد خراسان تاکید کرد: در کوچکترین استان‌های کشور نیز متخصصین گوارش داریم. امکانات خوبی هم برای پیشگیری و درمان وجود دارد، اما در ابتلاء بیماری های گوارشی فرهنگ مردم متاثر است.
 
وی اظهار کرد: میزان ابتلاء به سرطان های گوارشی در استان خراسان مانند دیگر کشور است اما سرطان مری استان خراسان شمالی شایعتر است. مصرف و نوشیدن چای داغ و نگه داشتن مواد به مدت طولانی در شیوع آن در این استان متاثر بوده است.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر