@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی: پرورش مقدم‌تر از آموزش است

جستجو
۱۴۰۱/۱۲/۶ شنبه
(0)
(0)
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی: پرورش مقدم‌تر از آموزش است
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی:  پرورش مقدم‌تر از آموزش است

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی:

پرورش مقدم‌تر از آموزش است

 
 
 
 
 
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی بیان کرد: طبق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که در ۶ ساحت مطالعه شده تنظیم گردیده است، پرورش مقدم‌تر از آموزش است. در این سند یک ساحت به مقوله آموزش و ۵ ساحت دیگر پرورشی است.
 
 
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ سید امیر شوشتری در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت روز امور تربیتی و تربیت اسلامی در اردوگاه ثامن الحجج مشهد برگزار شد، گفت: هشتم اسفند ۱۳۵۹ در زمان نخست وزیری شهید رجایی و وزارت شهید باهنر بر آموزش و پرورش، ستاد امور تربیتی در مدارس تشکیل شد، تا نظام ضد پرورشی قبل از انقلاب تغییر کند.
 
وی با اشاره به اینکه بعد این روز به عنوان روز امورتربیتی و پرورشی در تقویم ثبت شد، افزود: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش امروز ما را به برون رفت از مشکلات و سوق به توفیقات هدایت می‌کند. در این سند ساحت‌های ۶ گانه مطالعه شده است که ما را به سوی برنامه ریزی های پرورشی و حرفه ای رهنمون می‌سازد.
 
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: آموزش یک بعدی باید تغییر کند و از آموزش تنها به آموزش و پرورش ارتقاء یابد. در سند تحول، پرورش مقدم‌تر به آموزش است. ساحت ها به ابعاد مختلف نیاز دانش آموزان خواهد پرداخت. با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش همه دروس باید پیوست تربیتی داشته باشند تا شخصیت تمام بعدی و تمام ساعتی تعریف شود.
 
محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و تربیت اسلامی آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز بیان کرد: ما در آموزش و پرورش در سه حوزه نیروی انسانی، محتوا و فضا فعالیت می‌کنیم. در نیروی انسانی که مهمترین حوزه است، هم اقدامات و هم چالش داریم. در خراسان رضوی تقریبا ۵۰ درصد مدارس کمبود نیروی پرورشی دارند، که باید در حوزه مشاوره و امور تربیتی انجام شود.
 
وی ادامه داد: در حوزه جذب چند اقدام صورت گرفته است. ۴۵۰ نفر سرباز روحانی در سال اخیر به حوزه پرورشی اضافه شد. در حوزه مبلغین امین با هدف پاسخگویی به شبهات، هزار و ۴۰۰ نفر به مدارس معرفی شدند. دوره برای مربیان به نام " تمنا"، تربیت مربی برای نوجوانان، برگزار شد. تفاوت این دوره آموزشی با دوره‌ای آموزشی دیگر در این است که جمعیت مهم نیست بلکه کیفیت مهم است، موضوع محور است و همه مربیان دارای کارنامه بودنند.
 
پورثانی با اشاره به اینکه در حوزه شبکه سازی دوره " اتم"، ایده های تربیتی موفق در حال برگزاری است، عنوان کرد: در حوزه محتوا، طراحی اردوهای بسیار جدید را داریم. ۵۰ هزار دانش آموز دوره ابتدایی روخوانی کامل قرآن را دیده‌اند. در مقوله زیارت با همکاری آستان قدس رضوی فعالیت های انجام گرفته است. ۱۶ هزار نفر در طرح " نور در بهشت" شرکت کرده و با مجموعه حرم آشنا می‌شوند.
 
معاونت پرورشی آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه جلوه هنر در تربیت دانش آموزان مهم است، اظهار کرد: ما سرود و تئاتر را به عنوان دو بال یک مربی پرورشی می‌گیریم. در این راستا اقدامات مهمی برای شخصیت شناسی انجام گرفته است. همچنین طرح پیوند مسجد و مدرسه انجام گرفت که ۱۰۵ مسجد در سطح مشهد وارد این طرح شده‌اند، که حاصل این حرکت میمون امسال ۱۹هزار دانش آموز خراسان رضوی در اعتکاف شرکت داشتند.
 
محمد حسین پورثانی با اشاره به اینکه در استان، ۹۲ کانون فرهنگی، ۶۰ دارالقرآن و ۲۵ اردوگاه وجود دارد، تاکید کرد: همه این فضاها باید به سمت دانش آموز محور و دانش آموز پسند بروند. همجنین ۷ کانون تخصصی در استان شکل خواهند گرفت. در حوزه نمازخانه مدارس، به سه شکل در حال حل مشکل هستیم. گروه های تسهیل‌گر نماز شکل گرفت. متاسفانه در سال‌های اخیر فضای نمازخانه به کلاس اختصاص پیدا کرده بود که باید دوباره به کاربری اصلی خود برگردند. همچنین ۳۲ هزار متر مربع فرش در اختیار نمازخانه مدارس قرار می‌گیرد.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر