@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

مدیر عامل بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع): جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) عمومی‌ترین جشنواره سطح کشور است

جستجو
۱۴۰۱/۱۲/۱ دوشنبه
(0)
(0)
مدیر عامل بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع): جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) عمومی‌ترین جشنواره سطح کشور است
مدیر عامل بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع): جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) عمومی‌ترین جشنواره سطح کشور است

مدیر عامل بنیاد بین‌المللی امام رضا (ع):

جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) عمومی‌ترین جشنواره سطح کشور است

 
 
 
 
 
 
 
مدیر عامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) عنوان کرد: بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) در حوزه فرهنگ و هنر ۱۹ دوره جشنواره را تجربه کرده است. این جشنواره ها در وسعت ایران بوده و ۸ میلیون و ۵۰۰ اثر به دبیرخانه‌ها رسیده است، لذا می‌توان گفت جشنواره امام رضا(ع) عمومی‌ترین جشنواره سطح کشور است که این امر را هم تعداد آثار و هم موضوعیت تائید می‌کند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ مرتضی سعیدی زاده در نشست خبری دوازدهمین دوره جشنواره بین‌المللی عکس رضوی که در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، گفت: ماموریت بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) در حوزه فرهنگ و هنر احیای امر امام رضا(ع) است. امام می‌فرمایند " اگر مردم محاسن کلام ما را درک کنند، از ما تبعیت می‌نمایند". این محاسن هم زیبا و هم از طریق زیبا باید منتقل شود.
 
وی ادامه داد: بیستمین دوره جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) از آذر ماه شروع شده است. برای پاسداشت و عمومی سازی با توجه به آسیب شناسی دوره های قبل، به سمت تخصصی و حرفه‌ای شدن گام برداشتیم. برای تخصصی شدن از صاحبان اندیشه کمک گرفتیم و بهره‌مندی عمومی جامعه از محصولات جشنواره مد نظر بوده است.
 
سعیدی زاده اظهار کرد: امسال ۱۶ جشنواره به میزبانی ۱۵ استان برگزار می‌شود که برای میزبانی استان‌ها، پتانسیل آن استان رصد شده است. امسال ۵ برابری اعتبارات جشنواره نسبت به سال‌های قبل را داریم که جشنواره با ۱۵ میلیارد تومان اعتبار مدیریت می‌شود. همچنین جوایز نیز رشد چند برابری نموده است.
 
مدیر عامل بنیاد امام رضا(ع) تصریح کرد: ما دو رویکرد، تولید آثار رضوی و بهره‌مندی جامعه و جریان سازی عمومی از جشنواره را مد نظر داریم. شاخص اثر بخشی این دوره را تولیدات، در نظر گرفته‌ایم. محتوای جشنواره بیستم، در بستر فضای مجازی و فضای مکتوب بعد از برگزاری رونمایی خواهد شد، که یکی از رویدادهای این دوره است.
 
محمد حسین‌زاده عیش آبادی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در این نشست خبری بیان کرد: جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) در رشته‌های مختلف در سراسر ایران در حال برگزاری است که یک عرض ارادت به امام، در قالب هنر است. جشنواره عکس رضوی از این لحاظ سهم استان خراسان رضوی شده است که پیوند مستقیم با حرم مطهر دارد.
 
وی افزود: عکس با حرم سابقه تاریخی و حافظه تاریخی بین مردم دارد. مشهد سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر ایرانی و ۶ میلیون زائر از سراسر جهان دارد. همچنین معماری حرم مطهر، هنر معماری را نشان می‌دهد. همه اینها باعث می‌گردد تا سوژه ارادت را در قالب عکس نشان داد.
 
حسین زاده با اشاره به اینکه، عکاسان از همه ادیان امکان شرکت در دوازدهمین جشنواره بین‌المللی عکس رضوی را دارند، خبر داد: برگزاری نمایشگاه و کارگاه‌ های تخصصی، دو اردوی عکاسی با حضور عکاسان مطرح کشور و استان، توجه به آثار استاد لطفی که سالیان سال عکاسی حرم را برعهده داشتد، از برنامه های جانبی جشنواره خواهد بود.
 
مدیر کل ارشاد اسلامی خراسان رضوی تاکید کرد: در جشنواره عکس امسال علاوه بر اینکه عکاسان حرفه‌ای حضور خواهند داشت، بخش عمومی نیز گنجانیده شده است که بصورت عکس موبایلی می‌توان شرکت کرد. بزرگترین اجتماع پارسی زبانان جهان در حرم مطهر رضوی همزمان با نوروز است که این ظرفیت خوبی برای بخش عمومی خواهد بود.
 
مهدی زابل عباسی، دبیر دوازدهمین جشنواره بین‌المللی عکس رضوی نیز گفت: ما سعی کرده‌ایم داوران را بصورت بین‌المللی انتخاب نماییم، لذا از نماینده فدارسیون عکاسان دنیا استفاده می‌نماییم. سایت جشنواره از ۱۲ بهمن رونمایی شده است که تا کنون ۹۵ نفر ثبت نام کرده و ۴۸ نفر اثر ارسال نموده‌اند. در میان آنها شاهد آثاری از کشورهای مختلف مانند ترکیه، اوکراین، بلغارستان و عراق هستیم.
 
وی افزود: بیشترین هدف ما، عکاسی موبایلی است که عموم مردم را نشان گرفته‌ایم. تاکید ما عکاسی بر جلوه‌های فرهنگ رضوی است که صرفا عکاسی در حرم مطهر، می‌تواند تصویر حرم در گوشه خانه روستایی سوژه عکاسی باشد. همچنین در بخش حرفه ای بر اساس رزومه عکاسان ۳۰ نفر را برای اردوی عکاسی دعوت می‌شونند.
 
 
زابل عباسی در خصوص داوران نیز عنوان کرد: دو داور ملی، دو داور بین‌المللی و یک داور پیشکسوت در تیم داوری هستند. متقاضیان می‌توانند آثار خود را در قالب حداکثر ۷ اثر با موضوعات آداب زیارت، نماز- دعا و نیایش، ایثار و شهادت، حریم حرم، آیین‌های دینی در فرهنگ رضوی، نقش فرهنگ رضوی در خانواده، معماری و هنرهای رضوی در حرم و بافت حرم تا ۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ از طریق سایت جشنواره ارسال نمایند.
 
وی در خصوص جوایز جشنواره نیز اظهار کرد: نفر اول بخش حرفه‌ای ۴۰ میلیون تومان، نفر دوم ۲۰ میلیون تومان و نفر سوم ۱۰ میلیون تومان دریافت خواهند کرد. همچنین جوایز بخش عمومی و عکاسی با موبایل نیز به ترتیب ۸ میلیون تومان برای نفر اول، ۶ میلیون تومان برای نفر دوم و ۴ میلیون تومان برای سوم است.
 
 
- سمانه جعفری
کد خبرنگار: ۱۴۰۰۱۰۸
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

1 نظر