@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان رضوی خبر داد: ۳۲ برنامه در گرامیداشت هفته سوادآموزی

جستجو
۱۴۰۱/۱۰/۱ پنج شنبه
(0)
(0)
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان رضوی خبر داد: ۳۲ برنامه در گرامیداشت هفته سوادآموزی
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان رضوی خبر داد: ۳۲ برنامه در گرامیداشت هفته سوادآموزی

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان رضوی خبر داد:

۳۲ برنامه در گرامیداشت هفته سوادآموزی

 
 
 
 
 
 
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: برای هفته سوادآموزی که از یک تا هفتم دی خواهد بود، ۳۲ برنامه پیش‌بینی شده که به شهرستان‌ها نیز ابلاغ گردیده است. این هفته با غبارروبی مزار شهدای گمنام شروع شده است. برنامه ها این هفته با هدف فرهنگ سازی ارتقاء سواد خواهد بود. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ سید امیر شوشتری، مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی، در نشست خبری هفته سوادآموزی که در مجتمع رفاهی امام علی(ع) برگزار شد، گفت: تمام ارکان جامعه ارتباط مستقیم با آموزش و پرورش دارند، اما آموزش و پرورش از سازکار و اعتبارات آنگونه که باید در خدمات و اعتبارات موفق نیست. مطالبات از این حوزه زیاد است، تمام دستگاه ها وظیفه دارند تا کمک کنند.
وی ادامه داد: در سند تحول آموزش و پرورش و سند تحول دولت تمام دستگاه‌ها در قبال آموزش و پرورش مسئولند. در سطح کلان اگر به آموزش و پرورش توجه شود، آینده جامعه دلنشین، مطلوب و ایده‌آل خواهد بود و اگر توجه نشود آینده درخشان سرزمین خدشه دار می‌گردد. ۹۰ هزار همکار فرهنگی، ۷۰ هزار بازنشسته و یک و نیم میلیون دانش آموز در سطح استان خراسان رضوی جوابگوی نیازها و کیفیت بخشی نخواهد بود.
شوشتری با بیان اینکه؛ نهضت سوادآموزی بخش مهم از آموزش و پرورش است، عنوان کرد: تلاش ها و فعالیت های خوبی در معاونت سوادآموزی خراسان رضوی صورت گرفته است و رتبه های یک یا دو کشوری را داریم. دبیرخانه بازماندگان از تحصیل تشکیل شد. برای اولین بار در سوادآموزی زندانیان اقدامات اساسی صورت گرفت. تحت عنوان آموزش نیازهای ویژه، کتاب بریل آماده گردید و مجمع خیرین سوادآموزی در حال شکل گرفتن است.
سید جمال وزیری، معاون سواد‌ آموزی آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این نشست بیان کرد: مسئله با سوادی، مسئله نهضت سوادآموزی تنها نیست و تک تک افراد و سازمان‌ها باید کمک نمایند. بعد از انقلاب ما شاهد پیشرفت در تمام عرصه ها هستیم. در حوزه سوادآموزی نیز کشور ما جزء کشور های سرآمد باسواد است. آستان خراسان رضوی نیز ۸ دهم بالاتر از استان‌های دیگر است.
وی افزود: یونسکو ۴ نوع تعریف درباره سواد دارد که اولین آن خواندن و نوشتن است و تعریفی که امروز می‌کند آن است که سواد باعث تغییر در زندگی خود شود. ما نیز تعریف جدیدی در حوزه با سوادی و بی سوادی داریم که بر اساس ایرانی اسلامی خودمان تعریف می‌کنیم.
وزیری با بیان اینکه طرح های در استان اجرا می‌کنیم که در آینده در سطح کشور توسعه خواهد یافت، ادامه داد: دبیرخانه سواد ۱۲ گانه تشکیل شد، ما به لحاظ توسعه عدالت آموزشی و تربیت تمام ساعتی، در تمام کشور به دنبال بی سواد می‌گردیم تا آنها را باسواد کنیم. همچنین بازماندگان از تحصیل هم به ماموریت های ما افزوده شده است.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان رضوی اظهار کرد: جزء رسالت‌های آموزش و پرورش است که درصد باسوادی ارتقاء ببخشیم. در اوایل انقلاب حدود ۳۵ درصد کشور با سواد بود و امروز بیش از ۹۷ درصد با سواد داریم و این رقم در استان ما ۹۷/۹ درصد است. امروز آموزش خانواده در سواد عاطفی، مالی، رسانه‌ای و بوم شناختی یک رسالت است.
وی با اشاره به اینکه، عصر ما، عصر اشتراک گذاری در مرزها و فرامرزهاست، گفت: در دنیا ۴۰ نوع سواد وجود دارد که ما ۱۲ نوع سواد را شایسته زندگی ایرانی- اسلامی می‌دانیم که دبیرخانه تشکیل داده ایم. همچنین ۵ نوع سواد بایسته زندگی امروز است.
سید جمال وزیری تصریح کرد: شعار امسال یونسکو در ۱۷ شهریور، روز جهانی سوادآموزی، دگرگونی فضاهای یادگیری قرار داده شده است و شعار ما، سواد آموزی تکلیف محور و مردم پایه است. تا دهه فجر برنامه های جدید حوزه سوادآموزی را نهایی خواهیم کرد. در حوزه سوادآموزی خواندن و نوشتن و سه مرحله، سواد، انتقال و تحکیم آن و در سواد آموزی ایرانی و اتباع فعال هستیم. همچنین چند طرح را بصورت بین المللی تکلیف داریم، انجام دهیم.
وی با تاکید بر اینکه در حوزه جذب بعد از خوزستان رتبه دوم را داریم، اشاره کرد: ما طرح های مهارتی را اجرا می‌کنیم که در این راستا ۱۳ طرح برنامه ریزی شده است. در سال گذشته ۲۷ هزار نفر را در دوره خواندن و نوشتن اجرا کردیم که درصد قبولی ۶۳ درصد بود که نشان از دقت فراوان در امر آموزش دارد. فرآیند آموزش، نظامند، پیچیده و زمان‌بر است. امسال نیز ۲۶ هزار و ۸۸۶ نفر تعهد داریم.
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش خراسان رضوی خبر داد: امسال هزار و ۹۸۰ نفر رسالت آموزش را انجام خواهند داد. فعلا هیچ آموزش دهنده جدید نمی‌پذیریم. از سال ۹۲ به بعد هیچگونه جذب نداشته اند و تاکنون ۵۰۰ آموزش دهنده تبدیل وضعیت شده‌اند. کار در حوزه سوادآموزی نتیجه محور است و تا یکسال طول می‌کشد.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر