معاون خدمات شهری شهرداری مشهد خبر داد:
بزرگترین نیروگاه بیوگاز کشور احداث میشود
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد از احداث بزرگترین نیروگاه بیوگاز در راستای بهینه سازی پسماند با مشارکت ۱۰۰ درصدی بخش خصوصی در یک ماه آینده با ظرفیت ۲ مگا وات خبر داد.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد؛ علی نجفی در نشست خبری با اصحاب رسانه در راستای نشست های روایت شهر که در سالن شهدای شهرداری مشهد برگزار شد، گفت: معاونت محیط زیست و خدمات شهری در ۱۰ محور وظیفه دارد و فعالیت میکند.
وی ادامه داد: ساخت فروشگاه های شهرما، توسعه پسماند و بازیافت ضایعات ساختمانی، افزایش مکمل های خاکی،احداث پارک و فضای سبز، افزایش آرامستان بهشت رضا، ایجاد ۷ بازار موقت و تخصصی، احداث سقاخانه، نظارت بر ایمنی اماکن، برگزاری جشنوارههای طرح محله بهاری و محله رضوی و شناسنامه دار کردن درختان کهنسال از جمله فعالیت ها در این ۱۰ محور بوده است.
نجفی در خصوص نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری بیان کرد: توسط بخش خصوصی و بدون هزینه مازاد به شهرداری، ۳۱ دستگاه اتوبوس نوسازی شد و عمر آنها از ۷ سال به ۵ سال کاهش پیدا کرد. در ناوگان مدیریت پسماند نیز ۸ دستگاه نوسازی گردید. همچنین اولین نردبان مفصلی برای مشهد خریداری شد که قابلیت عملیات در ۵۳ ثانیه را دارد و برای معابر کم عرض بسیار قابلیت استفاده دارد.
معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه بر اساس تاکیدات شهردار مشهد که پارک های را تمام مردم بهرمند شوند و برای همه قابل استفاده باشد، عنوان کرد: ۱۷ زمین بازی کودکان ایجاد و ۸ بوستان برای معلولین تجهیز شد و ۹ بوستان دیگر در سال جدید برای معلولین تجهیز میگردد. ۵ سایت بانوان به مساحت ۱۶ هکتار احداث شد و سایت های دیگر در برنامه داریم.
وی افزود: در قالب شهر ترمیمی برای ۲۰ نفر زندانی آزاد شده در بازارهای حمایتی مستقر شده اند. بازار سرمد ویژه اشتغال زنان سرپرست خانوار ایجاد شده است که در قالب بازارهای حمایتی ضمینه اشتعال ۶ هزار و ۲۰۰ شغل فراهم گردید.
علی نجفی با تاکید بر اینکه یکی از سیاستهای ما کاهش مخازن زباله است که هر سال کاهش ۲۰ درصد خواهیم داشت. در هوشمند سازی سامانه پسماند، دو سامانه پسماند خشک را داشتیم که باعث افزایش ۵ برابر مشترکین و ۱۲۵ درصدی پسماند گردید.
معاون محیط زیست شهرداری مشهد با بیان اینکه اولین سند توسعه محیط زیست شهر مشهد تدوین شده است، گفت: در حوزه مشارکت شهروندان، ۸ پل عابر پیاده با مشارکت بخش خصوصی احداث گردید که اگر توسط شهرداری انجام میشد، ۳۰ میلیارد ریال بار مالی داشت که با مشارکت بخش خصوصی بدون هزینه شهرداری انجام گرفت.
وی با بیان اینکه در حوزه شهر ترمیمی ۱۳ اکیپ مطالبهگری ایجاد شد، اظهار کرد: طبق قانون جهاد کشاورزی و منابع طبیعی باید گونه های گیاهی را برای شهرداری تامین کند، جهاد کشاورزی و برنامه بودجه جداسازی آب خام از آب شرب را انجام دهد، که انجام ندادهاند. عدم تامین زمین برای توسعه فضای سبز در حاشیه شهر، عدم تغییر کاربری اراضی در حریم شهر برای مشاعل مزاحم، عدم تامین روشنایی پارکها توسط وزارت نیرو و عدم تخصیص اعتبار درست برای بازآفرینی فضای سبز شهر، گلایه ما در نهادها و سازمانهای دولتی است.
نجفی افزود: شهرداری مشهد ۱۰۰ میلیارد تومان توسط سازمان آتشنشانی در خارج محدوده شهری عملیات انجام داده است که طبق قانون باید وزارت کشور و استانداری تامین کند اما هیچ اعتبار و کمکی انجام نگرفته است که دغدغه ماست و از رسانهها تقاضا داریم کمک مان کنند.