@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

شهردار مشهد عنوان کرد: مدیریت پویا یعنی تغییر به نفع مردم

جستجو
۱۴۰۰/۱۱/۲۰ چهارشنبه
(0)
(0)
شهردار مشهد عنوان کرد: مدیریت پویا یعنی تغییر به نفع مردم
شهردار مشهد عنوان کرد: مدیریت پویا یعنی تغییر به نفع مردم

شهردار مشهد عنوان کرد:
مدیریت پویا یعنی تغییر به نفع مردم

 

 


شهردار مشهد مقدس گفت: مدیریت پویا یعنی تغییر به نفع مردم. قوانین بشری با توجه به مقتضیات زمان و مکان می‌توان تغییر داد، اگر قوانین نوشته شد و غلط است باید آن را عوض کنیم.

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ سید عبدالله ارجائی در مراسم افتتاح شعب همیاران صلح شوراهای حل اختلاف مستقر در بوستان‌ها و محلات شهرداری مشهد، که در محل بوستان پروین اعتصامی برگزار شد گفت: یکی از مسائل امروز جوامع بشری، مورد سوال است که آیا ضوابط برای مردم باید باشد یا مردم برای ضوابط؟ آیا می‌شود قوانین با منشاء بشری را با مقتضیات زمان و مکان تغییر داد.
وی ادامه داد: در یک شهر ترمیمی ابتدا باید زمینه ارتکاب جرم کاهش پیدا کند. قوانین امروزی گاهی مردم به تله می‌افتند و چاره ای ندارند. اولین خواهش من از دبیرخانه این است، مصوبات و ابلاغ هایی که دست و پا گیر است و می‌توان به نفع مردم تغییر داد را تغییر دهد.
ارجائی بیان داشت: امروز مدیریت امور با خود ماست و کسی را نداریم که با مردم عناد داشته باشد، همه باید دست به دست هم دهیم و مانع زدایی کنیم. امروز با همکاری دستگاه قضایی بسیار خوبی در حال انجام است که در آینده نزدیک حلاوت آن به مردم خواهد رسید.
شهردار مشهد با اشاره به اینکه؛ ۱۴ پروژه ای که به گل نشسته بود با همکاری مدیران استان حل و فصل شد و از مهیا شدن بستر جرم جلوگیری گردید، تصریح کرد: دبیرخانه شهر ترمیمی مشهد در گام اول باید مانع زدایی کند و در مرحله دوم حل اختلاف نماید، مدیریت شهری مشهد نیز هر چیزی برای کمک به آن باشد را حمایت خواهد کرد.
غلامعلی صادقی، ریاست دادگستری خراسان رضوی نیز بیان داشت: شورای شهر و شهرداری مشهد برنامه های خوبی برای خدمات بهتر، آسان تر و بی منت به شهروندان دارد. بنای دستگاه قضایی نیز کمک به همه مجموعه هایی است که قصد خدمت به مردم را دارند.
رئیس دادگستری خراسان رضوی افزود: اقدام خوبی که امروز به طور رسمی افتتاح می‌شود، قابل تقدیر و تشکر است، در این زمینه هر گامی که برداشته شد و برداشته شود حمایت می‌کنیم.
وی ادامه داد: هر جایی که به هر دلیل اجتماعی یا اقتصادی مردم جمع شوند، طبیعتا اختلاف وجود دارد که بهتر است این اختلافات توسط معتمدین مردمی حل شود تا اینکه به دادگاه برسد.
صادقی اظهار داشت: هر جایی که ما می‌توانیم از ظرفیت مردم استفاده کنیم باید این ظرفیت پای کار بیاید، چون مراجعه به دادگستری و کلانتری با فرهنگ ما همخوانی ندارد. اقدامات که در شهر مشهد تحت عنوان شهر ترمیمی صورت می‌گیرد، در کشور بی نظیر است، نیاز است همه آحاد جامعه، دستگاه ها و نهادها پای کار بیایند.
علی نجفی، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد نیز عنوان کرد: در سیر تکامل، جوامع امروزی چندین انقلاب را پشت سر گذاشته و اکنون در انقلاب چهارم قرار داریم. در همه این انقلاب ها، نگاه ابزاری به انسان است و نیاز انسانی در جامعه مدنی توجه نمی‌شود.
ایشان افزود: در طرح شهر ترمیمی، حذف نگاه ابزاری به مردم و قوانین است و از مردم جهت نیل به انسانیت انسان استفاده می‌شود. امید داریم با حمایت قوه قضائیه و شهرداری مشهد بتوانیم روح حاکم بر قوانین، اصل و اساس خدمت به مردم برای مردم استفاده شود و حداقل جرایم سخت را شاهد باشیم.
جعفر سروی، مدیر دبیرخانه شهر ترمیمی نیز در این مراسم گفت: استفاده از ظرفیت محلی برای رفع جرایم شهری یک ظرفیت بزرگ است. خط باریک استفاده از مردم، علم است که باید رعایت شود. در راستای کاهش جرایم شهری و استفاده از ظرفیت های محلی، طرح استفاده شعب حل اختلاف در جرایم شهری بنیان گذاری شد.
وی افزود: امروز ۱۵ شعبه حل اختلاف در محلات مشهد و بوستان های شهری راه اندازی می‌شود. این فرآیند از یک سال پیش شروع شد، جامعه محلی شناسایی شد، با این افراد مصاحبه انجام گرفت تا مدیریت شهری از این نعمت استفاده نماید.

 

 

شایان ذکر است؛ درپایان این مراسم لوح و احکام روسا و دبیران سه شورای حل اختلاف محلی به نمایندگی، توسط شهردار مشهد و رئیس دادگستری استان خراسان رضوی به آنها اهدا شد.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر