@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

ریاست فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در مراسم اختتامیه رویداد من در جامعه: زنان برای انقلاب اسلامی یک فرصت هستند.

جستجو
۱۴۰۰/۸/۳ دوشنبه
(0)
(0)
ریاست فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در مراسم اختتامیه رویداد من در جامعه: زنان برای انقلاب اسلامی یک فرصت هستند.
ریاست فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در مراسم اختتامیه رویداد من در جامعه: زنان برای انقلاب اسلامی یک فرصت هستند.

ریاست فراکسیون زنان مجلس در اختتامیه رویداد من در جامعه:
زنان برای انقلاب اسلامی یک فرصت هستند.

 

 


ریاست فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی گفت: حرکت های اجتماعی که شکل می‌گیرد، باید نگاهمان را به زنان عوض کنیم. زنان برای انقلاب اسلامی یک فرصت بزرگ هستند که نه فقط مسائل زنان بلکه مسائل کشور را می‌توانند حل نمایند.

 

 

 


به گزارش پایگاه خبري مشهد رخداد؛ فاطمه قاسم پور در مراسم اختتامیه رویداد " من در جامعه" که با حضور مسئولین کشوری در سالن اجتماعات آستان قدس رضوی برگزار شد، عنوان داشت: در سالیان دور زنان نقش مهمی در جامعه داشته اند، اما بعد انقلاب نقش آفرینی زنان به گفتمان مبدل گردید. کنشگری اجتماعی زنان از جنس مسئولیت اجتماعی است و نباید نافی نقش های دیگری زنان بخصوص در خانواده گردد.
وی با اشاره به اینکه محیط کنشگری باید عاری از اختلاط جنسی باشد، افزود: در کنار همه این مسائل امروز زنان و دختران در مسیر خوبی قرار گرفته اند. همه نهادهای سیاست گذاری باید وظیفه خود را عمل کنند، اما آنچه باید هدایت گری کند، حلقه های میانی است که اگر این حلقه ها نتوانند خوب کار کنند، قوا به درستی نمی‌توانند به تکالیف خود عمل نمایند.
حسین‌ مسجدی آرانی، مدیر مرکز نوآوری های اجتماعی مبتدا نیز در این مراسم گفت: ما وقتی کتاب هدایتی مثل قرآن داریم در ساختارها سمت و سوی بهتری می‌گیریم. روش توسعه یک جامعه چیزی جزء آنجه در آیات قرآن به آن اشاره شده نیست.
وی افزود: ما در مرکز مبتدا به نظرمان راه این است، پیدا کردن جوانه ها، کمک کردن و هدایت کردن تا جایی که روی پای خود بایستند، و این روش جامعه پردازی درستی است و لازمه آن صبر است.
فضه حسینی، مسئول قرارگاه اجتماعی بانوان بنیاد احسان ستاد اجرایی فرامین امام(ره) نیز عنوان داشت: مراکز نوآوری اجتماعی نوپا هستند و برای آنکه فعالیت های بهتری انجام دهند نیاز کمک دارند. ما در بنیاد احسان وظیفه کمک از این جمله حرکت ها و مراکز نوآوری را داریم.
ایشان با بیان اینکه خوشحالم در این رویداد از مناطق کم برخوردار و محروم کشور شرکت کننده حضور دارند، اظهار داشت: ما در بنیاد عقیده داریم گروه های جهادی را در همان منطقه آموزش دهیم، وظیفه ما حمایت، آموزش و توانمندی است. اولویت ما حمایت از گروه‌های جهادی همان منطقه است و اگر از دیگر نقاط باشند، نیاز است آمایش سرزمین انجام شود.
مسئول قرارگاه اجتماعی بانوان بنیاد احسان تصریح کرد: من به نمایندگی از بنیاد احسان قول می‌دهم در حد توان هر گونه که هیات داوران صلاح بدانند از برگزیدگان این رویداد حمایت کنیم، چون وظیفه ما از بین بردن محرومیت در سطح کشور و حمایت از مراکز نوآور است.
فهیمه نیکزاد، دبیر رویداد من در جامعه نیز در مراسم اختتامیه بیان داشت: امروز با نظر هیات داوران ۵ ایده به عنوان برگزیدگان این رویداد معرفی می‌شوند که تا سقف ۸۰۰ میلیون ریال حمایت می‌شونند، اما این به معنای رها کردن دیگر ایده ها نیست، مرکز نوآوری مبتدا ۵ گام برای پیاده کردن دیگر ایده ها تعریف نموده است؛ ۱- تعدادی از ایده‌ ها در دوره پیش رشد پذیرفته شده اند ۲- مستندات تعدادی ایده به نهادهای همکار تقدیم می‌شود ۳- تعدادی از ایده ها ظرفیت ترکیب با یکدیگر را دارند که ضمینه ترکیب انجام می‌گیرد و به یک ایده بزرگتر خواهند رسید ۴- برخی اید ها از مشاوره رایگان استفاده خواهند کرد ۵- برای دیگر ایده ها مسیر اصلاح توسط راهبران ( منتور ها) انجام می‌شود.
در پایان مراسم اختتامیه رویداد سه روزه " من در جامعه"، خانم صدف باقریان از قم با ایده " نهال"، محبوبه اسفندیاری از تهران با ایده" بازی واره آموزش"، خانم صادقی گهر از تهران با ایده " راه چه"، خانم حسینی پور از رفسنجان با ایده " هیئت کارآفرین" و خانم رباب سلمان پور از قم با ایده" لباس قصه گو" بدون اولویت به عنوان برگزیده معرفی شدند و مبلغ ۳۰ میلیون ریال جایزه نقدی و با سقف ۸۰۰ میلیون ریال حمایت از ایده بهره مند گردیدند.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر