@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

عضو هیات مدیره مجمع خیرین آموزش های فنی و حرفه ای: آموزش مهارت لازمه توسعه کشور است.

جستجو
۱۴۰۰/۷/۷ چهارشنبه
(0)
(0)
عضو هیات مدیره مجمع خیرین آموزش های فنی و حرفه ای: آموزش مهارت لازمه توسعه کشور است.
عضو هیات مدیره مجمع خیرین آموزش های فنی و حرفه ای: آموزش مهارت لازمه توسعه کشور است.

عضو هیات مدیره مجمع خیرین توسعه آموزش های فنی و حرفه ای:
آموزش مهارت لازمه توسعه کشور است.

 

 

 

عضو هیات مدیره مجمع خیرین توسعه آموزش و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای گفت: مهارت فنی اکتسابی و آموزش به عنوان رکن آن است. آموزش در دنیا یک ضرورت اجتماعی، اقتصادی و امنیتی بوده و آموزش مهارت لازمه توسعه کشور است.

 

 


به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ منصوره شریف الحسینی، مدیرعامل مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش های فنی و حرفه ای در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: ما امروز در نوعی جنگ به سر می‌بریم و جنگ امروز بیکاری است که هدر رفت نیروی انسانی ماحصل این جنگ است.
وی افزود: دستگاه های متولی مهارت در کشور در درجه اول آموزش و پرورش است و سپس این دانش آموزان در دانشگاه های فنی و حرفه ای به تکنسین مبدل می‌شوند و بعد برای تکمیل مهارت به مراکز فنی و حرفه ای می‌روند. ارتباط آموزش و صنعت قطع است، کاری که در مجمع خیرین فنی و حرفه ای به آن می‌پردازد، ابجاد ارتباط صنعت با آموزش است.
شریف الحسینی تصریح کرد: ما در مجمع تاکیدات و خواهش هایی داریم، یکی از تاکیدات نمایش کارتیمی است و خواهش دوم، برنامه محور و کار علمی در نظر قرار گیرد و سومین خواهش به این خبرهای خوب پرداخته شود و ترویج پیدا کند.
حمید مستشاری، رئیس هیات مدیره مجمع نیز افزود: اگر به دیگر کشورهای دنیا نگاه کنیم، برنامه ریزی و سرمایه گذاری بر روی نوزاد و کودک است که آنها برای ۲۰ سال کشور چه می‌شونند. آن روزی که آموزش و پرورش در ایران تاسیس شد، بر سه بال آموزش برای انسان‌های آینده، صنایع ظریف و خیریه و مردمی بود.
مستشاری عنوان کرد: متاسفانه دانشگاه هیچگونه فایده ای برای کشور ندارد، دانشگاه سالانه یک میلیون خروجی دارد و یک میلیون ورودی به مدارس داریم که وضعیت آینده آنها معلوم نیست. مدرک گرایی بلای کشور شده است.
وی تاکید کرد: در کشور ۲۰ درصد دبیرستان اضافه داریم ولی هنوز دبیرستان می‌سازیم که اسراف است و اسراف مصداق فعل حرام خواهد بود. باید هنرستان بسازیم که زندگی فردای ما را بسازد.
محسن حداد سبزواری، عضو هیات مدیره و رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی نیز گفت: ۴۰ درصد فارغ التحصیلان بیکار هستند و تعدادی زیادی از شاغلین نیز در غیر رشته تحصیلی خود فعالیت می‌کنند. چالش های پیش روی آموزش مهارت است که مهم‌ترین آن فرهنگ است و دیگری شناسایی استعدادهاست، عدم حمایت مالی و بودجه چالش دیگر است که باید تجهیزات و نیروی انسانی بروز باشد.
حداد تاکید نمود: امروز نیازمند توسعه مهارت و تکنولوژی های جدید هستیم، آموزش باید به محصول منتهی شود که این شعار یونیسف نیر است.
افشین رحیمی گل خندان، عضو هیات مدیره و مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی عنوان کرد: امروز با خیل عظیم جوانان بیکار مواجه هستیم که محصول یک نظام آموزشی ۱۶ ساله است که عملا دانش دارند اما مهارت ندارند.
وی افزود: آموزش های فنی و حرفه ای گران است و این مجمع اولین در کشور است، پس از این نیاز به کمک آموزش فنی و حرفه ای هستیم، و در دومین مسئله باید به ارزش کار پرداخته شود.
رحیمی تصریح کرد: امروز سازمان آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی را با مراکز دولتی و آموزشگاه های آزاد نمی‌شناسیم چونکه در ۱۲ ندامتگاه، ۱۱۶ واحد صنعتی، ۲۰۰ روستا در راستای عدالت اجتماعی، ۵۰ مرکز دانشگاهی استان حضور داریم و ۳۵ مجوز ساخت مرکز داده ایم که این اتفاق خوبی است ولی کافی نیست.

 

 

/ خبرنگار: علی گلستانی

کد : ۱۳۹۹۰۰۱

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر