@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

تهذیب نفس از ویژگی های بارز شهداست

جستجو
۱۴۰۰/۷/۶ سه شنبه
(0)
(0)
تهذیب نفس از ویژگی های بارز شهداست
تهذیب نفس از ویژگی های بارز شهداست

«تهذیب نفس» از ویژگی‌های بارز شهدا است

 

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در آیین نواختن زنگ ایثار و مقاومت که در دبیرستان دخترانه شاهد خاندان قفلی مشهد مقدس برگزار شد، گفت: «تهذیب نفس» از ویژگی‌های بارز شهدا است.

 

 

 

به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد به نقل از ایثار خراسان رضوی؛ حجت الاسلام حسین معصومی در مراسم آیین نواختن زنگ ایثار و مقاومت که در دبیرستان دخترانه شاهد خاندان قفلی برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد و خاطره ۲۱۰۰ دانش آموز شهید و ۱۲۴ معلم شهید خراسان رضوی به تاکید و انتظار مهم مقام معظم رهبری از دانش آموزان، شامل تهذیب، تحصیل و ورزش» اشاره کرد و افزود: اغلب شهدای گرانقدر، این توصیه مهم را در خودشان تقویت کردند.
وی در ادامه سه مرحله زندگی شهدا را برشمرد و خاطر نشان کرد: این عزیزان در مرحله اول زندگی همچون همه من و شما در جامعه زندگی کردند با مردم بودند و به خانواده رسیدگی می‌کردند و در مرحله دوم خود را خالص کردند و در مرحله سوم به لقاءالله رسیدند، به آنچه دیگران نداشتند و عرفان و شناختی که دیگران نداشتند، آنها بدان دست یافتند.
حجت الاسلام معصومی «تهذیب نفس» را از ویژگی‌های بارز شهدا دانست و به خلوص نیت و تهذیب و توجه به تحصیل توسط شهدا اشاره و خاطرنشان کرد: پدر سه شهید وقتی فرزند سومش اجازه اعزام به جبهه می‌گیرد به او می‌گوید دوتا برادرت شهید شده‌اند و دیگر نیازی نیست که بروی، بگذار کمی بزرگ‌تر شوی، اما چون اصرار کرد خواستم که منصرفش کنم شرط گذاشتم که اگر یک ماه نماز صبح را در مسجد بخوانی اجازه می‌دهم بروی جبهه. این پدر سه شهید می‌افزاید: پسرم یک ماه قبل از اذان صبح بیدار می‌شد نمازش را در مسجد می‌خواند و پس از یک ماه دوباره تقاضا کرد که گفتم برو جبهه، اما چون اردیبهشت‌ماه بود به من گفت پدر اگر الان بروم بقیه دانش‌آموزان خواهند گفت از ترس امتحانات فرار کرده و به جبهه رفته است، بنابراین امتحانات را داد و با معدل خوب قبول شد و پس از آن رهسپار جبهه شد و پس از سه ماه پیکر مطهرش بازگشت.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در بنیاد استان با بیان اینکه اینها نمونه‌هایی از توجه شهدا به تهذیب و تحصیل بود گفت: رزمندگان در جبهه‌های حق علیه باطل در مدارس ایثارگران که دو واحد آن در مشهد هم وجود دارد، در زمان پدافندی درس می‌خواندند و در زمان آفندی در عملیات شرکت می‌کردند اما هیچگاه نمی‌گفتند حالا که ما قرار است شهید شویم چرا درس بخوانیم. رزمندگان همواره درس خواندن را برای مفید بودن در جامعه می‌خواستند و نمی‌گفتند درس می‌خوانیم که برای خود مفید باشیم. بعضی از رزمندگان شهید شدند و برخی دیگر امروز در جامعه مفیدند، مسئولیت‌ها و تخصص‌هایی در جامعه دارند؛ مثل دکتر بزرگی که با ۷۰ درصد درجه جانبازی پزشک متخصصی است که هرساله در سالروز مجروحیتش مراسم می‌گیرد که آن روز را فراموش نکند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی به دانش آموزان توصیه کرد: برای استفاده از فرصت‌ها اولاً هدف خود را مشخص کنید، ثانیاً وقتی هدف را مشخص کردید برنامه‌ریزی کنید و ثالثاً وقتی برنامه‌ریزی کردید تلاش کنید آن برنامه را اجرایی نمایید.
وی در پایان، مدارس شاهد را الگوی مدارس خواند و گفت: این مدارس از باقیات‌ و صالحات امام راحل است که در سال ۶۵ فرمان تأسیس آن را صادر کردند که باید مدارس شاهد بهترین، ارزنده‌ترین و دانشمندترین دانش‌آموزان را تحویل جامعه دهد.
در این مراسم از مادر شهیدان مدافع حرم «مصطفی و مجتبی بختی»، همسر شهید سلامت «حسین هادوی» و دانش آموزان شاهد و ایثارگر ساجده رفیعی فرزند شهید مدافع حرم «محمد رحیمی» و مهرنگار پردل فرزند شهیده «سکینه صنعت گل» با اهدای لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.
قرائت دکلمه با مضمون ایثار و شهادت، نمایش فیلم شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم، انقلاب و سلامت، سخنرانی مدیرکل آموزش و پرورش و سردار رفیعی ازدیگر برنامه‌های این مراسم بود که به همت آموزش و پرورش و با همکاری بنیاد برگزار شد.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر