@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

جایگاه سوم خراسان رضوی در محیط کسب و کار

جستجو
۱۴۰۰/۶/۳ چهارشنبه
(0)
(0)
جایگاه سوم خراسان رضوی در محیط کسب و کار
جایگاه سوم خراسان رضوی در محیط کسب و کار

رتبه سوم خراسان رضوی در محیط کسب و کار

 

 
صعود 7پله‌ای و قرار گرفتن خراسان رضوی در رتبه سوم محیط کسب و کار در میان استان‌های مختلف کشور، اتفاقی درخور تامل است امار پایش ملی محیط کسب و کار ایران در بهار 1400 که از سوی اتاق ایران منتشر شده، نشان می‌دهد که این خطه با کسب نمره شاخص 33/5، رشد خوبی را جدول استان‌ها داشته و نسبت به مدت مشابه سال گذشته (بهار 99)، 5/2 درصد ارتقا در این شاخص را تجربه نموده است.

 


به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی؛ محمدرضا هاشمی، کارشناس پایش طرح ها و برنامه های اتاق مشهد با اعلام این خبر توضیح داد: طرح پایش ملی محیط کسب وکار کشور – بهار 1400 - در راستای اجرای ماده 4 قانون بهبود مستمر محیط کسب وکار مصوب 1390 مجلس شورای اسلامی، در خردادماه امسال انجام گرفت. هدف کلی از اجرای این طرح، شناخت وضعیت جاری محیط کسب و کار در ایران و تغییرات آن به صورت فصلی و سالانه است. این خطه همچنین فصل گذشته(زمستان 99) با دو پله تنزل، در رتبه دهم در میان استان‌های کشور قرار گرفته بود اما در دوره جاری، رشد خوبی را در این شاخص برای استان مان شاهد هستیم.
وی با بیان اینکه، مجموعه اعضای فعال اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران، اتاق های اصناف و تعاون ایران، جامعه هدف این طرح را تشکیل می‌دهند، یادآور شد: در این دوره 297 فعال اقتصادی از خراسان رضوی جهت شرکت در طرح پایش محیط کسب و کار از سوی اتاق ایران تعیین گردید. اعلام نظر و تکمیل پرسشنامه طی مدت یک ماه به صورت آمارگیری تلفنی انجام گرفت که مشارکت 69 درصدی فعالان اقتصادی استان را به همراه داشت.
کارشناس پایش طرح ها و برنامه های اتاق مشهد خاطر نشان کرد: در این طرح همچون دوره‌های گذشته 28 مانع اصلی در محیط کسب وکار مورد سنجش قرار گرفت و به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، شاخص ملى محیط کسب و کار با احتساب اثر کرونا به عنوان یکى از موانع کسب و کار محاسبه گردید.
وی اشاره‌ای به نتایج این پایش و بررسی نیز داشت و خاطر نشان کرد: در بهار 1400، فعالان اقتصادی مشارکت کننده، همچون دوره‌های اخیر به ترتیب سه مولفه «غيرقابل پيش بيني بودن و تغییرات قيمت مواد اوليه و محصولات »، « بی ثباتی سیاست‌ها، قوانین و مقررات و رویه های اجرایی ناظر بر کسب وکار » و « موانع در فرآیندهای اداری و اخذ مجوزهای کسب وکار در دستگاه‏هاي اجرايي» را نامناسب‌ترین عوامل اثرگذار بر این محیط معرفی نمودند. متقابلا سه عامل « دسترسي به آب»، « دسترسي به حامل های انرژی» و « نحوه استقبال مشتریان از نوآوری و ابتکار در ارائه خدمات و محصول » نیز به عنوان مولفه های مناسب ارزیابی و جمع بندی شدند.
هاشمی، به میزان تأثیرگذاری ویروس کرونا بر کسب و کارها از نظر فعالان اقتصادی شرکت کننده در طرح پایش اشاره کرد و توضیح داد: استان خراسان رضوی با کسب نمره 5.74، رتبه پنجم را از لحاظ میزان اثرپذیری از ویروس کرونا در بین استان های کشور کسب نموده است

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر