@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

امینی سرپرست فرهنگ و هنر خراسان رضوی شد

جستجو
۱۴۰۰/۳/۱۴ جمعه
(0)
(0)
امینی سرپرست فرهنگ و هنر خراسان رضوی شد
امینی سرپرست فرهنگ و هنر خراسان رضوی شد

امینی سرپرست فرهنگ و هنر خراسان رضوی شد.

 


مراسم تکریم و معارفه مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی با حضور دکتر محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، برگزار و از زحمات جعفر مروارید تقدیر و یوسف امینی با حکم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی منصوب شد.

 


‍ به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ محسن جوادی معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم تکریم و معارفه مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی در مشهد گفت: افراد خلاق و کارآفرین در حال خدمت به خلق و عبادت خداوند هستند که با از خود گذشتگی در مسیر رفع مشکلات و گشایش کار دیگران تلاش می‌کنند.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود:کارهای بسیار خوبی در عرصه فرهنگی آغاز می‌شود ولی به نتایج دلخواه منجر نمی‌گردد و باید دانشگاهیان، مشکلات فرهنگ و هنر را مورد بررسی قرار دهند تا نتایج آن، قابلیت اجرا توسط نهادهای اجرایی را پیدا کند.
جوادی عنوان کرد: تحریم در کنار کرونا فرهنگ و هنر را بسیار آزرد و به واسطه عدم ارتباط مالی با سایر کشورها فشار بسیاری بر اقتصاد هنر ایجاد کرد و از سوی دیگر بسیاری از هنرمندان که زندگی اخلاقی و هنری دارند در این شرایط معیشت آنها با سخنی بسیاری رو به رو شد. نباید تنها به اعتبارات تخصیصی چشم دوخت، بلکه باید از ظرفیت های جدید درآمد زا نیز استفاده کرد.
‍ یوسف امینی سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز افزود: با جدیت و صلابت برنامه ها و طرح های نیمه تمام مثل ایجاد گذرهای فرهنگ و هنر در مشهد مقدس و سایر شهرستان ها برای اجتماعی کردن هنر و کمک به اقتصاد فرهنگ و هنر و تفاهم نامه همکاری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی با استان قدس رضوی که با محورهای رونق فعالیت های دینی، فرهنگی و هنری و قرآن و مسجد تدوین شده است از جمله کارهایی است که در این دوره ادامه پیدا خواهد کرد.
وی افزود: سه اصل، نظم و انضباط اداری، کار و خدمت صادقانه و تلاش برای تحقق اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و پیاده کردن اخلاق اسلامی در اعمال و رفتار ازمهم ترین اصول مورد توجه در برنامه های من است.
امینی عنوان نمود: امیدوارم با همراهی و حمایت همکارانم در اداره کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان و اصحاب فرهنگ و هنر، برای ارتقای فرهنگ عمومی و بهبود شاخص های فرهنگی جامعه گام های موثری برداریم .
جعفر مروارید مدیر کل پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز گفت: مهمتر از تکریم مادی، تکریم معنوی اصحاب فرهنگ و هنر است که همیشه افتخار من، بهره مندی و خوشه چینی از خرمن تجارب پیشکسوتان فرهنگ و هنر و حمایت از ایده های جوانان، بوده است.
مروارید از عملکرد سه ساله خود، پنج دستاورد را بیان داشت و افزود: اولین دستاورد، ارتقاء سطح تاثیرگذاری و بازیابی مجدد اقتدار اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بود، تثبیت متولی‌گری فرهنگ و هنر استان، توسط اداره کل را به عنوان دومین دستاورد است، دستاورد سوم، تکریم و ارتقاء شان اصحاب فرهنگ و هنر و چانه زنی، با بخش های مختلف حاکمیتی، برای حفظ حقوق آنها بود که رعایت شان مشهد الرضا (ع)، در نحوه برگزاری برنامه های فرهنگی و هنری، نیز پیگیری شد.
مروارید خاطر نشان کرد: دستاورد چهارم، توجه به شان و معیشت همکاران عزیز، بوده است،در دستاورد پنجم با توجه به شیوع بیماری کرونا، نه تنها دل های ما رو به هم نزدیکتر کرد، بلکه مفهوم نوینی از فرهنگ و هنر را آفرید و آن، حجم انبوه فعالیتها در فضای مجازی بود که بخش مهمی از آن، رسالت اجتماعی فرهنگ و هنر، در فرهنگ سازی زیست کرونایی بود.
وی هشت پیشنهاد برای تحول و سیاستگذاری نوین در گام دوم انقلاب، را برشمرد و بیان کرد: پیشنهاد اول، اینست که وزارت فرهنگ و هنر مجازی با تولید محتوای مجازی با نگاه تمرکز زدایی، مبتنی بر ارزش ها و رسوم محلی، راه اندازی شود. نیازمند تغییر نگاه از فرهنگ و هنر مبتنی بر دلارهای نفتی، به صنایع خلاق و نوآورانه و فناورانه فرهنگی و هنری، با نگاه به صادرات منطقه ای و جهانی، هستیم. نیازمند تاسیس "دفتر اقتصاد فرهنگ و هنر" در ساختارهای اقتصادی حاکمیتی هستیم. پیشنهاد سوم، سیاستگذاری برای خلاقیت و نوآوری فرهنگی است.
مروارید ادامه داد: پیشنهاد چهارم، توسعه عدالت هنری، با احیاء فنون هنری فراموش شده و‌ نیز توجه عادلانه و متوازن به همه هنرها است. عدالت هنری، با توجه ویژه به هنرمندان فراموش شده و الگو سازی از مفاخر فرهنگی و هنری، به جای سلبریتی ها پیشنهاد پنجم است.

مدیر کل سابق فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی تصریح کرد: پیشنهاد ششم، توسعه آموزش های فنون هنری و صنایع فرهنگی هنری برای حاشیه های شهرها، با کمک و گسترش نهادهای انقلابی فرهنگی و هنری است. راه اندازی مگا هلدینگ فرهنگ و هنر، با سرمایه گذاری در هنرهای هفت گانه و هنرهای فراموش شده‌ به عنوان پیشنهاد هفتم و پیشنهاد هشتم، احیاء قانون خرید آثار فرهنگی و هنری، توسط دستگاههای اجرایی، از درصدی از درآمدهای دستگاههای اجرایی، با نظارت شورای اقتصاد فرهنگ و هنر است.

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر