@mashhadrokhdad
معاونت مشارکت های اجتماعی وزارت کشور عنوان کرد:
تشکل های استان خراسان رضوی پیشتاز هستند.
معاونت مشارکت های اجتماعی وزارت کشور در اولین نشست دبیران شورای هماهنگی مشارکت های مردمی خراسان رضوی گفت: در بحث کرونا، انقلابی در مشارکت های اجتماعی اتفاق افتاد و این مشارکت در تشکل های استان خر اسان رضوی نمود بیشتری داشت و تشکل های این استان در کشور پیشتاز هستند.
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ زهرا عابدینی در اولین نشست دبیران شهرستان های مرکز هماهنگی مشارکت های مردمی استان خراسان رضوی که در سالن همایش های کتابخانه قلم مشهد با حضور مسئولین استانی برگزار شد، گفت : تشکیل ستاد استانی و فعالیت های اجتماعی برای مبارزه با کرونا در استان خراسان رضوی تشکر دارد و نشان دهنده این است که انصافاً تشکل های استان خراسان رضوی پیشتاز هستند و همگرایی و همکاری های خیلی خوبی شکل گرفته است.
وی افزود: از سال گذشته تا الان اتفاقات خیلی زیادی در کشور رقم خورد، در کنار از دست دادن های عزیزانمان، شاهد آثار اجتماعی خیلی بدی نسبت به بیماری بودیم که در چند سال آینده بیشتر نمود و بروز پیدا میکند. این بیماری معیشت خانواده ها به شدت تاثیر گذاشت و آثار روانی برای جامعه گذاشت و آثار سوء اقتصادی و اجتماعی ایجاد کرد.
عابدینی بیان نمود: یکی از مهمترین راهکار هایی که وجود دارد، ظرفیت ها و حمایت های مردمی است که میتواند ایجاد کنند. انصافاً تشکل ها و سازمان های مردم نهاد، جهادی و انقلابی وارد صحنه شدند و شاهد مشارکت های مردمی زیبایی بودیم که بدون هیچ گونه درخواست کمک از طرف دولت هم قدم به صحنه آمدنند و ناخودآگاه اتفاق خوبی رقم خورد که میتوان انقلابی در مشارکت اجتماعی تعریف کند و فکر نمیکنم بعد از هشت سال جنگ تحمیلی چنین اتفاقی در کشور افتاده باشد که همه مردم، سازمان های مردم نهاد و گروههای مختلف خود به خود انجام دادند.
معاون وزارت کشور تصریح کرد: بر اساس دستورالعمل، قرار بر این شد در هر استان با تشکیل شورای مرکزی مشارکت های مردمی، در واقع ماهیت اصلی مردمی بودن و با همکاری هم تقسیم کار کردن، شاهد خروجی های بهتری باشیم که انشاالله متناسب با نیازها توزیع شود، که این مشارکت های اجتماعی خیلی مهم هستند.
محمدجواد فولاد دبیر مرکز مشارکتهای مردمی در استان خراسان رضوی نیز گفت: استان خراسان رضوی به برکت امام رضا (ع) اولین گام را ایفاء کرد و دفتر در مشهد شکل گرفت، مدیران عامل موسسه های خیریه برای عضویت در کمیته ها اعلام آمادگی کرده اند و شورای هماهنگی شکل گرفت.
وی افزود: آنچه مسلم است نقش مردم بسیار مهم است، چون هر آنچه نتیجه میگیریم حضور مردم است. اگر حضور مردم نبود در مبارزه کرونا با مشکل مواجه بودیم. این مرکز برای این شکل گرفت که با همکاری دستگاه های حکومتی همدل شوند تا در هر حادثه نقش آفرینی نمایند.
فولاد عنوان کرد: مباحث مطرح شده در این مراسم را سرفصل قرار میدهیم و در پیشرفت اهداف و هم افزایی ظرفیت ها استفاده میکنیم. استان خراسان رضوی در مبارزه با کرونا هم در بخش مردمی و هم نهادهای حکومتی مقام اول کشور هستیم. یکی از وظایف این مرکز شناسائی و تجلیل از مدیران جهادی خواهد بود که محور شهرستان و استان و ملی بودند.
دبیر مرکز مشا کت های مردمی خراسان رضوی تصربح کرد: با هم و در کنار هم حل معضل اجتماعی امکان پذیر است و شدنی است، لازمه آن وحدت و صمیمیت در کنار هم است. این توانمندی در استان وجود دارد و میتوانیم قدم های بزرگ برداریم.
حبیب الله اسوده، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان خراسان رضوی نیز گفت: ما مجموعه خیریه ها را بازوان توانمند خود میبینیم و عملکرد مردمی را اثر بخش تر از دولت میدانیم. اگر در کنار هم قرار بگیریم، مشکل فقر حل میشود. همگرایی در استان وجود دارد و در کرونا نمونه آن را دیدیم.
مسعود فیروزی مدیرکل بهزیستی استان خراسان رضوی نیز گفت: وقتی بحث مشارکت به میان میآید نام کمیته امداد و بهزیستی به ذهن میرسد. اما نوع دغدغه های مشارکت اجتماعی متفاوت است. وقتی از سرمایه اجتماعی به موضوع نگاه کنیم، در سرمایه اجتماعی باید حواسمان باشد چقدر و با چه عنوان برداشت میکنیم، که باید به جا و گاه هزینه کنیم.
وی بیان نمود: باید نگرش جدید به بحث خیریه ها و خیرین انجام شود که نگاه خیرین و خیریه ها به موضوع آسیب های اجتماعی است. در آسیب های اجتماع آسیب دیدگان را عامل آسیب میبینیم و نگاه حذفی است، در حالی که آنها باید مورد حمایت قرار گیرند و در مشارکت های اجتماعی آنها را لحاظ کنیم.
شایان ذکر است در این مراسم از سایت مرکز هماهنگی مشارکت های مردمی خراسان رضوی و همچنین سایت نوآفرینانه، سامانه کارآفرینی اجتماعی، رونمایی شد.
/ علی گلستانی
کدخبرنگار:۱۳۹۹۰۱
بستن *نام و نام خانوادگی * پست الکترونیک * متن پیام |