@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

مدیر کل جهاد کشاورزی خراسان رضوی : بازار محصولات کشاورزی، بازار سنتی است.

جستجو
۱۳۹۹/۱۲/۲۵ دوشنبه
(0)
(0)
مدیر کل جهاد کشاورزی خراسان رضوی : بازار محصولات کشاورزی، بازار سنتی است.
مدیر کل جهاد کشاورزی خراسان رضوی : بازار محصولات کشاورزی، بازار سنتی است.

مدیر کل جهاد کشاورزی خراسان رضوی عنوان کرد:
بازار محصولات کشاورزی، بازار سنتی است.

 

 

 

مدیر کل جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی بیان کرد: بازارهای محصولات کشاورزی، بازار سنتی است و به روز رسانی نشده است. واسطه گری، نظام و سازماندهی نشده و مبتنی بر فناوری نیست. مشکل تکرار واسطه گری است.

 

 

 


به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ محمد رضا اورانی در نشست خبری با اصحاب رسانه که پیرامون مسائل دام و طیور برگزار شد ضمن بیان مطالب فوق گفت: تا مطالبه گری در ساماندهی و به روزرسانی محصولات کشاورزی مبتنی بر فن اوری، عملیاتی و اجرایی نشود، این مشکلات را به شکل های مختلف داریم. مسیر مزرعه تا سفره گرفتار تکرار واسطه گری است. در کشورهای پیشرفته کارها را تشکل ها انجام می‌دهند. ما در کشور مان تشکل ها داریم، اما نظام مند حمایت نشده اند و توان آنها متناسب با انتظارات نیست.
وی افزود: دامداری و دامپروری در کشور ما متناسب با اقلیم کشور نیست. طیور را توسعه دادیم، اما آرام گرفتار واردات شده ایم. حاصل توسعه طیور واردات ۹ میلیون و ۲۰۰ تن ذرت و ۴ میلیون تن جو و همین مقدار کنجاله سویا است. باید توسعه دامپروری بر اساس داشته های کشورمان بنیان می‌کردبم که نکردیم. اصلاحات باید انجام گیرد، یکی از اصلاحاتی که باید انجام شود، حرکت به سوی دام سبک اصلاح نژاد شده است.
مدیر کل جهاد کشاورزی خراسان رضوی خبر داد : بالغ بر ۹۷۰ هزار تن نهاده، از محل واردات برای دام و طیور استان تامین شده است. علاوه بر آن ۸۵ هزار تن گندم نیز از کارخانجات آرد استان در اختیار دام سنگین و سبک استان قرار گرفته است. با توجه به میزان بارش ها در سال زراعی جاری نسبت به سال گذشته، به علت عدم علف و علوفه خود رو در مراتع قشلاقی و مراتع حریم روستا، این را تشدید کرد. که با پیگیری، دستور تامین ذرت مازاد بر سهمیه استان گرفته شد که ۳ هزار تن ذرت استان تخصیص پیدا کرد.
اورانی تصریح کرد: بسیاری از واحدهای دامداری و گاوداری در مزارعی که در اختیار دارند به جای اینکه علوفه مورد نیاز خودشان را تامین کنند نسبت به کشت سایر محصولات اقدام می‌کنند. و به واردات فشار می‌آورند و این و اینکه ما بتوانیم از صفر تا صد تمام نیاز به دامداران و گاوداران رو از محل اروپا وارداتی تامین کنیم امکان پذیر نیست. از همه صاحبان واحدهای تولیدی خواهشمندبم که مزارعی که در اختیار دارند در خدمت زنجیره تولید خودشان قرار بدهند.
اورانی عنوان نمود: درحوزه مرغ گوشتی، در استان بالغ بر هزار و ۵۸۰ واحد مرغ گوشتی فعال وجود دارد که از ابتدای سال تا کنون بالغ بر ۲ میلیون و ۱۴۵ هزار قطعه جوجه ریزی شده است. و از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین تعداد ۵ میلیون و ۷۹۹ میلیون و ۲۸۴ قطعه مرغ آماده کشتار داریم که معادل ۱۱ هزار و ۵۹۸ تن گوشت مرغ است و به لحاظ تامین سرانه استان کمبود وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه در زنجیره توزیع ۴ حلقه، تولید کننده، کشتارکن ها، کشتارگاه ها و حمل و نقل وجود دارد که نظارت های دقیق انجام می‌شود، گعت: در استان یک هزار و ۱۵۰ واحد مرغداری داریم که فقط ۱۳۸ مرغدار زیر ۷۰ درصد مرغ خود را تحویل داده اند که از سامانه ها، آمار استخراج شده و برای برخی پرونده تخلف تشکیل شده است. هپچنین در این ۴ حلقه بسیار منسجم اگر جایی تخلفی گزارش شود،حتما پیگیری می‌کنیم.


/ علی گلستانی
کد خبرنگار: ۱۳۹۹۰۱

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر