@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

بیست و ششمین همایش مدیران منابع انسانی برگزار شد

-site-0(2)(3)(4).jpg')">
جستجو
۱۴۰۳/۱۰/۶ پنجشنبه
(0)
(0)
بیست و ششمین همایش مدیران منابع انسانی برگزار شد
بیست و ششمین همایش مدیران منابع انسانی برگزار شد

بیست و ششمین همایش مدیران منابع انسانی برگزار شد

 
 
 
 
 
به همت سازمان مدیریت صنعتی ایران، بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی با حضور ۳۰۰ مدیر ارشد سازمان‌ها و صنایع از سراسر کشور ۵ و ۶ آذر به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد.
 
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ ابراهیم شیخ، معاونت صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت در حاشیه بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی در جمع خبرنگاران گفت: حوزه منابع انسانی، نقش و اهمیت بسزایی در توسعه بنگاه ها و صنعت کشور دارد. در سال های گذشته متاسفانه میزان تورم از میزان افزایش دستمزد منابع انسانی صنایع افزایش پیدا کرده و پیشی گرفته است.
 
وی ادامه داد: قدرت خرید منابع انسانی در سازمان ها و صنایع کاهش پیدا کرده و منجر به ناترازی‌های در حوزه منابع انسانی شده است. هدف این کنفرانس این است که بتواند ضمن بررسی و تدبیر در خصوص راهکارهای توسعه منابع انسانی، موضوع خدمات کارکنان رو به گفتگو بگذارد. باید تلاش کنیم با اجماع نظر میان مدیران صنایع بتوانیم یک پیشنهاد مناسبی را برای تعیین حداقل حقوق و دستمزد توسط وزارت کار، نهادهای کارفرمائی و کارگری داشته باشیم.
 
شیخ تاکید کرد: منابع انسانی مهم ترین عنصر تاثیرگذار در تعالی سازمان‌ها است. هر چقدر ما بتوانیم منابع انسانی را با رشد بهتری مواجه کنیم، امید خواهیم داشت که سازمان‌ها توسعه بهتری داشته باشند.
 
ابوالفضل کیانی بختیاری، رئیس دفتر معاون اول رئیس جمهور نیز در این همایش گفت: فرهنگ‌آموزی فرآیندی بنـــیادین و چندبعــدی است که می‌تواند نقش مؤثری در مدیریت تغــــییرات اجتماعی و پذیرش فناوری‌های نوین داشته باشد. عوامل اجتماعی، اقتــــصادی، و روان‌شناختی، به همراه هنجارهای فرهنگی و ســـبک‌های رهبری، نقش کلیدی در پذیرش نوآوری‌ها ایفا می‌کنند.
 
وی افزود: ســـه مؤلفه مهم برای توسعـــه روندهای نوظهور شامل، سرمایه‌های انســـانی، فناوری و زیرساخت و پذیرش و رواداری، بر اهمیت هم‌راستاسازی فرهنگ سازمانی با اهداف نوآورانه تأکید دارد. نقش فرهــنگ را می‌توان به‌عنوان عاملی کلیدی در پذیرش روندهای نوظهور برجسته کرد. فرهنگ‌آموزی فرآیندی است که از طریق آن، افراد مهارت‌ها، ارزش‌ها و هنجارهای موردنیاز برای مشارکت در جامعه را فرا می‌گیرند
 
عضو هیات علمی سازمان مدیربت صنعتی عنوان کرد: درک ارتباط میان فرهنگ و پذیرش نوآوری‌ها، می‌تواند به مدیریت بهتر تغییرات اجتماعی و کاهش مقاومت‌ها در برابر فناوری‌های جدید کمک کند. عوامل مؤثر بر پذیرش نوآوری‌ها، که شامل عوامل اجتمـاعی، فرهنگی، اقتصادی، و روان‌شـــناختی می‌شوند، ارزش‌ها و باورهای فرهنگــی تعیین می‌کنند کدام فناوری یا روند نوظهور با جامعه همـــاهنگ است.
 
کیانی بختیاری ادامه داد: پذیرش انرژی‌های تجـــدیدپذیر در جوامع با ارزش‌های زیست‌محیطی قوی یا مقاومت در برابر فناوری‌های نــــظارتی در جوامعی که اولویت به آزادی شخــــصی داده می‌شود، مثال‌هایی از تأثیر فرهنگ بر رفتار اجتــــماعی هستند. سبک‌های رهبری و نقش آن‌ها در تسهــــــــیل پذیرش نوآوری‌ها، مورد تأکید است و مدیریت صحیح تغییرات فرهنگی، یکی از الزامات توسعه پایدار خواهد بود.
 
احمد بذلی، نایب رئیس انجمن مدیریت منابع انسانی ایران نیز عنوان کرد: این همایش یکی از باسایقه‌ترین رویدادهای حوزه منابع انسانی کشور است. بسیاری از مدیرانی که در این همایش شرکت کرده‌اند، شاهد تجربیات و دستاوردهای اساتید هستند. آموخته‌هایی کسب می‌کنند که می‌تواند در سازمان خود منشاء بهبود و تحول شود.
 
وی افزود: سال‌ها است که موضوع سمینارهای مدیریتی پیرامون فناوری‌های اطلاعات و تحول دیجیتال شکل می‌گیرد. امسال در کمیته علمی، بحث و گفتگو زیادی شد، مبنی بر اینکه رویدادهای مختلف در تحول دیجیتال برگزار شده است اما ما شاهد تغییر جدی در فرآیند سازمان‌ها نیستیم و موفقیت زیادی کسب نکرده‌ایم. بعد از جلسات متعدد به این نتیجه رسیدیم که هر چند پیشران تحولات فناوری‌های تحول آفرین و دیجیتال هستند، اما پذیرش تحولات نیازمند بستر تغییر پذیر است.
 
دبیر علمی همایش اظهار کرد: ما باید پایه را درست کنیم. فرهنگ سازگار با تغییر باید درست شود. به این دلیل موضوع، نقش رهبری و فرهنگ سازمانی در اکوسیستم منابع انسانی و رویارویی با روندهای ‌HR، به عنوان موضوع انتخاب شد. در دو روز برگزاری همایش، ۲۱ ارائه و سخنرانی و دو پنل تخصصی ارائه خواهد شد. یکی از پنل‌ها به موضوع فرهنگ بحث و گفتگو می‌کند و پنل بعدی پیرامون رهبری در سازمان و سبک رهبری خواهد بود.
 
وی با بیان اینکه؛ دو سخنران خارجی که ایران الاصل هستند و مدیریت سازمان‌های بزرگ را برعهده دارند بصورت ویدئو کنفرانسی سخنرانی خواند داشت، عنوان کرد: بعد از فراخوان بیست و ششمین همایش عرصه یادگیری مدیران منابع انسانی، ۵۸ تجربه و مقاله به دبیرخانه همایش رسید که ۲۱ تجربه برای ارائه در دو روز برگزاری انتخاب گردید.
 
 
 
شایان ذکر است؛ در این همایش از سه نفر به عنوان برگزیده، پیشکسوت تاثیرگذار حوزه منابع انسانی در استان خراسان رضوی تجلیل شد.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر