بازخوانی اندیشههای امام در همایش منشور روحانیت
مدیر حوزه علمیه خراسان گفت: هر اندازه از اول انقلاب فاصله میگیریم، فاصله جامعه با انقلاب بیشتر میشود و این در حوزه نیز وجود دارد و از این روی خطر متحجرین بیشتر میشود و بازخوانی منشور روحانیت چراغ راه برای آینده انقلاب خواهد بود.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد؛ حجةالاسلام و المسلمین علی خیاط، در اولین نشست خبری همایش منشور روحانیت که در مرکز حوزه های علمیه خراسان برگزار شد، گفت: امام امت در پیام تاریخی منشور روحانیت، جایگاه روحانیت، که هزار سال سابقه دارد را تبیین و زحمات و خدمات آنها را برای حفط تاریخی بازگو مینمایند.
وی ادامه داد: در این پیام، رهبر کبیر انقلاب بر خط تحجر، خط جدایی دین از سیاست، خطر تفرقه، فضیلت روحانیون قبل از انقلاب، توجه دادن به وحدت روحانیت، شاخصههای روحانیت اصیل از روحانیون منحرف، احاطه مسائل زمان و سیاسی، بصیرت فرهنگ حاکم بر جهان و پایبندی به سیره عملی ائمه، اشاره نموده است.
مدیر حوزه علمیه خراسان اظهار کرد: این پیام آسیبها و چالشهای رو میبیند. غرق شدن در احکام عبادی و غافل شدن از احکام سیاسی، اقتصادی و اجتماعی، آسیب عدم دخالت در سیاست، فضیلت شمردن جمود و گوشه نشینی، فاصله گرفتن از علوم روز، کنارهگیری از مسئولیت اجتماعی و شانه خالی کردن از مسائل جامعه و مردم، از جمله این آسیبها است.
حجةالاسلام خیاط با بیان اینکه این پیام نگاه به گذشته، امروز و آینده روحانیت است که در دل این پیام ترسیم شده است، عنوان کرد: اهداف این همایش، آشنایی و ارتباط اساتید، طلاب و عموم علاقمندان با منشور روحانیت، باز نشر محتوای منشور در فضای خبری، ارج نهادن به پیام تاریخی امام و بکارگیری ابزار هنری برای منشور روحانیت است.
وی با اشاره به اینکه این منشور ۱۰۰ روز قبل از ارتحال امام خمینی نگارش شده است، گفت: پنجمین همایش منشور روحانیت در ۳ اسفند ماه برگزار خواهد شد و موضوع تخصصی امسال حکومت اسلامی در زمان غیبت است. رهبر کبیر انقلاب میفرمایند، اگر میخواهیم جامعه و اسلام تقویت شود باید از داخل روحانیت انجام گیرد. برگزاری این همایش در سالهای قبل باعث شده بدنه خوب روحانیت انقلاب در حوزه تربیت شود.
حجةالاسلام و المسلمین علی خیاط تصریح کرد: مخاطب اصل منشور روحانیت، مبلغین و کسانی است که تریبون دارند. این منشور فقط اختصاص به روحانیت ایران ندارد. همایش منشور روحانیت در حوزه علمیه نجف نیز همزمان با ایران خوانده میشود. اختتامیه همایش سوم اسفند است. هم اکنون خوانش دوباره این منشور در مباحث انجام میگیرد. ویژگی همایش امسال این است که به گفتار و همایش خلاصه نمیشود بلکه از دیگر هنرها نیز استفاده شده است.
/ علی گلستانی
کد خبرنگار: ۱۳۹۹۰۱