@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی خبر داد: ۷۳۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در خراسان رضوی

جستجو
۱۴۰۲/۶/۵ یکشنبه
(0)
(0)
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی خبر داد: ۷۳۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در خراسان رضوی
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی خبر داد: ۷۳۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در خراسان رضوی

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی خبر داد:

۷۳۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی در خراسان رضوی

 
 
 
 
 
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی گفت: در ۵ ماهه اول سال ۱۴۰۲ مبلغ ۷۳۵ میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی برای ۳۷ طرح در استان خراسان رضوی شکل گرفته است که رتبه اول از لحاظ تعدادی و رقمی در کشور را داریم.
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ رضا خواجه نائینی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: سال گذشته درگاه ملی صدور مجوزها در کشور شکل گرفت که تمام مجوزها از این طریق انجام گیرد. این سامانه رابط بین دستگاه‌ها و مردم است. تا مردم سردرگم نشوند و مدارک یک بار برای همه دستگاه‌ها تائید گردد و غیر از آن، مدرک دیگری دستگاه حق ندارد اخذ نماید.
 
وی افزود: حدود ۹۸ درصد دستگاه‌ها با این سامانه متصل شده‌اند که اکنون تمام آمار را می‌توان از آن استخراج نمود. با وارد کردن بک کد ملی دقیق می‌توان فهمید که فرد چند مجوز گرفته و در کدام استان‌ها بوده است. پروانه اشتغال بکار مهندسی، تاسیس واحد صنفی خانگی خیاطی لباس، مشاور املاک، طبابت و کسب و کار خانگی قالی بافی بیشترین تقاضای مجوز را داشته‌اند.
 
مدیرکل اقتصاد و دارایی خراسان رضوی خبر داد: بر طبق این سامانه بیشترین تاخیر شهرستانی در خلیل آباد با ۲۹ درصد، طرقبه شاندیز با ۲۶ درصد، سبزوار و گناباد با ۲۵ درصد بوده است و کمترین تاخیر صدور مجوز در شهرستان‌های داورزن، صالح آباد و کوهسرخ است. همچنین برای شهرستان مشهد ۱۹ هزار و ۵۰۰ درخواست مجوز داشته‌ایم.
 
وی بیشترین تاخیر بین دستگاه‌ها را معاونت علمی ریاست جمهوری با ۵۰ درصد، نظام روانشناسی با ۴۱ درصد، اصناف با ۳۶ درصد و کمترین تاخیر را بانک مرکزی و سازمان حفاظت محیط زیست ذکر کرد. همچنین کمترین صدور با درخواست بالا، از آن کارت بازرگانی، درمان اختلال مصرف مواد و باشگاه ورزشی است.
 
خواجه نائینی در خصوص پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ که به واحدهای تولیدی پرداخت می‌شود نیز توضیح داد: در اواخر دی ماه سال ۱۴۰۰ آئین نامه تسهیلات تبصره ۱۸ تصویب و از اسفند ۱۴۰۰ پرداخت شروع و تا آبان ۱۴۰۱ تسهیلات پرداخت شد که مبلغ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان برای هزار و ۴۵۵ طرح پرداخت گردید.
 
 
وی در خصوص سرمایه‌گذاری خارجی در استان نیز بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ رتبه اول تعدادی و رتبه اول رقمی در کشور را داشتیم. در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۸۵ میلیون دلار برای ۹۲ طرح، سال ۱۴۰۱ مبلغ ۲۹۹ میلیون دلار برای ۵۸ طرح سرمایه‌گذاری صورت گرفته است که رشد ۳/۵ برابری را بر اساس رقم نشان می‌دهد. همچنین در ۵ ماهه امسال ۷۳۵ میلیون دلار برای ۳۷ طرح را داشتیم، که بخش‌های صنعت و معدن با ۲۳ طرح، کشاورزی با ۴ طرح، ساختمان با ۳ طرح، خدمات با ۲ و حمل و نقل و ارتباطات با ۵ طرح، بوده‌است.
 
رضا خواجه نائینی اظهار کرد: طرح عمده امسال از کشور کره جنوبی است که یک هفته پیش مجوز آن را گرفته‌ایم و در حوزه تبدیل مواد نفتی و پتروشیمی با سرمایه‌گذاری ۶۱۷ میلیون دلار است. به لحاظ تعداد طرح‌های سرمایه‌گذاری، کشورهای افغانستان با ۵۹ درصد، چین با ۱۳ درصد، آلمان با ۳ درصد، بلژیک با ۲ درصد و فرانسه با ۲/۷ درصد سرمایه گذاری و به لحاط رقمی کشور کره جنوبی با ۸۳ درصد و چین با ۱۲/۸ درصد، در خراسان رضوی سرمایه‌گذاری انجام داده اند.
 
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی تصریح کرد: میزان درآمد عمومی پیش بینی شده امسال استان، ۱۹ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است که سهم ۵ ماهه مبلغ ۸ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود که ۸ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان وصول کردیم. همچنین در خصوص تسهیلات جوانی جمعیت در ۴ ماهه امسال ۲۰ هزار وام به ارزش ۱/۳ همت، وام فرزندآوری و ۱۷ هزار و ۲۰۰ عدد به ارزش ۳/۴ همت وام ازدواج پرداخت شد.
 
وی در خصوص املاک مازاد و مولد سازی نیز گفت: تعداد ۱۸۵ ملک به مبلغ ۱۹/۶ همت ملک مازاد شناسایی شده است که از این‌ تعداد ۴۶ ملک به ارزش ۵ هزار و ۷۰۰ هزار میلیارد تومان نهایی شده است. یک ملک مربوط به شرکت برق به مبلغ یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان کارشناسی شده و آماده مولد سازی و مزایده است. به لحاظ تعدادی اداره کل آموزش و پرورش و به لحاط رقمی دانشگاه علوم پزشکی و اداره برق بیشترین املاک مازاد را معرفی کرده‌اند.
 
خواجه نائینی در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص اولویت های سرمایه گذاری استان گفت: اولویت های سرمایه‌گذاری امسال شناسایی شده که در حوزه‌های صنعت، انرژی‌های نو، صنایع هوشمند نیاز به به سرمایه‌گذاری است. ۲۵ طرح اولویت دار در استان داریم اما قانون اجبار نماییم، فقط می‌توانیم به سرمایه‌گذار پیشنهاد کنیم..
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگار پایگاه خبری مشهد رخداد در مورد برگشت درآمدها واریزی استان به خزانه نیز توضیح داد: سال ۱۴۰۰ طبق دستور درآمدها واحدهای اقتصادی استان که دفتر مرکزی آنها در تهران است به مبلغ ۳ هزار میلیارد تومان مربوط به ۴۰ شرکت برگشت داده شد. اکنون نیز با تهران توافق کرده‌ایم درآمدها واریز شود، فقط در فروشگاه‌های زنجیره‌ای در نحوه محاسبه چالش وجود دارد که طی جلسات چگونگی آن مشخص و واریز می‌گردد.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر