سومین همایش ملی اوقات فراغت برگزار میشود
سومین همایش ملی و دومین همایش بین المللی اوقات فراغت با تاکید بر نقش ورزش و علوم ورزشی، همراه امتیاز آموزشی برای دانشجویان و امتیاز پژوهشی برای اساتید، توسط دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) و همکاری دانشگاههای تبریز، شیراز و مازندران برگزار میگردد.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد؛ سعید ساعتچیان در نشست خبری دومین همایش بین المللی و سومین همایش ملی نیمه مجازی اوقات فراغت که در دانشگاه بینالمللی امام رضا (ع) برگزار شد گفت در دانشگاه امام رضا (ع) بعد از برگزاری موفق همایش های اول و دوم در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۱ سومین همایش ملی اوقات فراغت را با همکاری دانشگاههای تبریز، مازندران و شیراز در تاریخ ۲۷ و ۲۸ اردیبهشت اجرا میشود.
وی افزود: هدف سومین دوره به مانند همایشهای اول و دوم ارتباط دانشگاه و صنعت با هدف کلی ارتباطات علوم ورزشی و صنعت ورزش است. با توجه به شعار سال دو محور تخصصی و یک محور عمومی برای همایش در نظر گرفته شده است. توجه به کسب و کارهای دانش بنیان، اشتغال آفرین ورزشی و سلامت و تندرستی برای اقشار مختلف جامعه شعار این همایش است.
دبیر کل همایش اوقات فراغت اظهار کرد: برای تحقق این دو شعار، حوزههای فناوری های نوین و دانش پایه، غنی سازی اوقات فراغت گروه هدف سالمندان و کودکان و الگوهای موفق در اوقات فراغت به عنوان محورها مدنظر گرفته شده است.
ساعتچیان عنوان کرد: برای این همایش ۶ نشست تخصصی و یک پنل سخنرانی برنامه ریزی شده است. در بخش تخصصی استارتاپ های موفق و مسیر و تحولات علوم ورزشی و در بعد عمومی، الگوهای گذران برای سالمندان به عنوان سالمندی موفق، اوقات فراغت و سبک زندگی برای جوانان، تازه های کسب و کار در اوقات فراغت ارائه خواهد شد.
وی خبر داد: در برگزاری همایش، آقای محمود خسروی وفا،رئیس کمیته ملی المپیک، تجربیات حوزه ورزشی و کاربرد ورزش را بیان خواهند نمود و دکتر زهرا سلمان، ریاست پژوهشگاه علوم ورزشی به معرفی مرکز نوآوری های ورزشی خواهند پرداخت. شایان ذکر است، چهارمین همایش اوقات فراغت اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ به طور مشترک توسط دانشگاه بینالمللی رضا(ع) و پژوهشگاه علوم ورزشی برگزار خواهد شد.
دبیر کل سومین همایش ملی اوقات فراغت با اشاره به اینکه؛ با توجه به شعار سال، تولیدات علوم ورزشی، خدمات، کالا ها و ایده ها را خواهیم داشت و دو اثر برتر حمایت میشوند، توضیح داد: بر اساس آخرین اطلاعات از دبیرخانه همایش، ۹۹ مقاله از طریق فراخوان به دبیرخانه رسیده است. ۴۲ سخنرانی و نشست علمی برنامهریزی شده و ۴۰ مقاله نیز به صورت پوستر معرفی میشوند.
وحید ساعتچیان تاکید کرد: نوآوری این همایش نیمه حضوری و مجازی بودن با تاکید بر تبادل نظر افراد است. ارائه کنندگان مقالات و سخنرانان یکدیگر را به نقد میکشند و در بخش دانش بنیان با حوزه فعالیتهای تندرستی و سلامت محور جامعه ارتباط ارتباط برقرار میشود. مقالات برتر علاوه بر انتشار در پایگاه استنادی جهان اسلام ISC, در بستر علمی پژوهشی دانشگاه مازندران با فوریت داوری و به چاپ میرسد.
وی با بیان اينکه؛ در مراسم اختتامیه سوم، فراخوان همایش چهارم رونمایی میگردد، گفت: در بخش بینالملل همایش یکی از اساتید دانشگاه کلن آلمان با عنوان نقش تغذیه مناسب ورزشی و سلامت محور سخنرانی و دستاوردهای ایشان بیان میشود. همچنین یک مقاله نیز از کشور مردم مالزی دریافت شده است.
ساعتچیان عنوان کرد: با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری با خروجی مقالات دانشبنیان از این افراد در حوزه های مختلف استفاده میشود. همچنین با هماهنگی موسسه تربیت بدنی قدس رضوی از استارتاپ ها و فناوری های نوین ورزشی حمایت میگردد.
مرتضی رجوعی، ریاست دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع) نیز در این نشست خبری عنوان کرد: یکی از اصول اساسی آستان قدس رضوی و براساس اصل ۱۷ در حوزه سیاست های بخش علمی فرهنگی، وظیفه دانشگاه امام رضا(ع) کسب مرجعیت علمی در حوزه های مختلف است. یکی از حوزه ها فناوری های نرم و سبک زندگی سالم است. اوقات فراغت به نظر جامعه شناسان یکی از شاخههای زندگی سالم است.
وی ادامه داد: ما احساس کردیم برای اوقات فراغت کشور در حوزه علمی خلع احساس میشود، در نتیجه سلسله همایش های اوقات فراغت را شروع کردیم. سال گذشته بر اساس مبانی فکری و شعار سال تولید و اشتغال آفرین در شورای همایش اهتمام شد همایش به سمت اتصال دانشگاه و صنعت برود.
ریاست سومین همایش ملی اوقات فراغت عنوان کرد: حوزه های شرکت های دانش بنیان افزایش پیدا کرده است. اقشار به سمت ورزش و تناسب اندام در اوقات فراغت، آگاهانه و علمی حرکت میکنند. سال آینده همایش چهارم را سعی داریم به صورت جشنواره محور برگزار کنیم تا به نتایج ملموس و عینی دست پیدا نماییم.
رجوعی اظهار کرد: تندرستی اقشار مختلف به ویژه سالمندان و کودکان یکی دیگر از اهداف همایش است. توجه به آمادگی جسمانی ذیل اوقات فراغت قرار میگیرد. دانشگاه امام رضا(ع) سعی دارد در شبکه سازی، الگوسازی و راهبردی، جریان سازی نقش خود را انجام دهد.