@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

ریاست هیات بوکس خراسان رضوی عنوان کرد: برای رونق گرفتن ورزش بوکس به مدد جمعی نياز داریم

جستجو
۱۴۰۲/۱/۲۷ یکشنبه
(0)
(0)
ریاست هیات بوکس خراسان رضوی عنوان کرد: برای رونق گرفتن ورزش بوکس به مدد جمعی نياز داریم
ریاست هیات بوکس خراسان رضوی عنوان کرد: برای رونق گرفتن ورزش بوکس به مدد جمعی نياز داریم

ریاست هیات بوکس خراسان رضوی عنوان کرد:

برای رونق گرفتن ورزش بوکس به مدد جمعی نياز داریم

 
 
 
 
 
ریاست هیات بوکس خراسان رضوی گفت: جهت رشد ورزش  بوکس فقط فعالیت هیات کافی نیست، برای رونق آن به مددجمعی نياز داریم. بسیاری از سالن‌ها مجوز ماده ۵ ندارند. اسپانسر نیست و از آنها حمایت نمی‌شود. انگیزه حامیان مالی کم شده است و هیچ بستر قانونی جذب اسپانسر در کشور نیست.
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ امیر حسین اخوان در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی برگزار شد، گفت: پنجم اسفند ماه سال ۹۸ هیات بوکس را تحویل گرفتیم. در آن سال هیات بوکس خراسان رضوی جزء ۲۰ هیات انتهایی کشور بود و اکنون در سه سال متوالی هیات برتر کشور است.
 
وی افزود: در سال گذشته ۳۰ مسابقه برگزار کردیم که ۵ رویداد استانی و ۲۵ رویداد شهرستانی بود. به طور متوسط هر ماه ۳ مسابقه برگزار شده که در تاریخ استان بی‌سابقه است. مسابقات در رده‌های سنی خردسالان، نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برگزار می‌شود. طرحی با عنوان آتیه سازان راه‌اندازی کرده‌ایم که هر هیات شهرستانی، طی هر ماه در پایان هفته در یک رده سنی مسابقه برگزار می‌کند. گاها دو شهرستان باهم و یا دو رده سنی باهم مسابقه برگزار می‌گردد
 
اخوان با بیان اینکه در ۱۵ شهرستان استان هیات فعال داریم، اظهار کرد: ۹ شهرستان توسط رئیس و ۶ شهرشتان توسط سرپرست اداره می‌شوند. تمام شهرستان‌ها در تیم‌های اعزامی به قهرمانی کشور نماینده دارند. طی آمار ۲ هزار و ۸۰۰ ورزشکار سازمان یافته در رشته بوکس در استان وجود دارد که ۵۰ درصد این افراد در رده بزرگسال و ۵۰ درصد در رده پایه فعالیت می‌کنند.
 
ریاست هیات بوکس خراسان رضوی تصریح کرد: از ابتدای کار، شعار ما" اتحاد، وحدت، همدلی" بوده است. مهمترین فعالیت ما در سال ۱۴۰۱، برگزاری مسابقه قهرمانی کشور بعد از ۲۲ سال بود. این افتخار انجام شد و تیم استان خراسان رضوی، مقام قهرمانی بوکس جوانان کشور را بعد از ۴۵ سال کسب کرد.
 
وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۲ مدال کشوری را استان کسب کرده است، گفت: برای ورزشکاران و مربیان سعی کرده‌ایم بجز بوکس، دغدغه اشتغال آنها را نیز داشته باشیم و کارهای خوبی انجام گرفته است. به سهم خودمان پشتیبان ورزشکاران هستیم. مهمترین کمک استان در این دوره پیگیری و تثبیت قهرمانان در تیم ملی بود.
 
اخوان بیان کرد: هر ساله تقویم اجرایی داریم و در حوزه های برگزاری مسابقات، آموزش و تحقیقات، امور شهرستان‌ها و همگانی برنامه مدون داریم که سعی کردیم بخش زیادی محقق کنیم. هر دو ماه یک وبینار یا سمینار برای دانش‌افزایی مربیان برگزار می‌کنیم. اولین کاری که در برنامه داریم، برای دلگرمی مربیان، داوران و ورزشکاران لیگ بزرگسالان استان را برگزار می‌کنیم که دارای جایزه نقدی باشد.
 
عضو هیات رئیسه فدراسیون بوکس جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه ۴ داور ملی و ۱۳ باشگاه مجوز دار در رشته بوکس داریم، تاکید کرد: نگاه ما در بوکس کوتاه مدت نبوده است. استعداد های خوبی در بوکس بانوان وجود دارد، اما عدم حضور بانوان در رشته بوکس مانند مثلث برمودا است که هیچ‌گاه راز آن افشاء نخواهد شد. چندین بار برای حضور آنها مکاتبه کرده‌ایم. علیرغم طراحی لباس اسلامی همچنان وزارت ورزش و جوانان با بوکس بانوان مخالفت می‌کند.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر