@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

ریاست جامعه هتلداران کشور خبر داد: ضرر ۲۳ هزار میلیارد تومانی صنعت گردشگری

جستجو
۱۴۰۱/۱۲/۱۶ سه شنبه
(0)
(0)
ریاست جامعه هتلداران کشور خبر داد: ضرر ۲۳ هزار میلیارد تومانی صنعت گردشگری
ریاست جامعه هتلداران کشور خبر داد: ضرر ۲۳ هزار میلیارد تومانی صنعت گردشگری

ریاست جامعه هتلداران کشور خبر داد:

ضرر ۲۳ هزار میلیارد تومانی صنعت گردشگری

 
 
 
 
 
 
ریاست جامعه هتلداران کشور عنوان کرد: در بحران‌های چند سال گذشته به صنعت گردشگری و هتلداری ۲۳ هزار میلیارد تومان ضرر به خود دید. همچنین در اغتشاشات اخیر ۸۵ درصد تورهای خارجی و ۵۰ درصد تورهای داخلی کنسل شدند.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ علی اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نشست خبری جامعه هتلداران کشور که در محل هتل حیات طرقبه برگزار شد، گفت: امسال در دستورالعمل تبصره ۱۸ چند اتفاق خوب افتاد. تسهیلات دولتی صرفا به ساخت تاسیسات گردشگری محدود نگردید و به حوزه‌های بازسازی و تعمیر نیز اختصاص یافت.
 
وی افزود: خود تاسیسات گردشگری به عنوان وثیقه در بانک‌ها قبول گردید. سرمایه در گردش تاسیسات گردشگری اضافه شد. از هفته قبل سهم هر استان از تسهیلات تبصره ۱۸ مشخص و تعیین تکلیف شد. همچنین روند پیچیده تخصیص حذف شده است.
 
شالبافیان با اشاره به اینکه؛ حوزه گردشگری این امکان را پیدا کرده است تا حامل‌های انرژی متناسب خود داشته باشد، اظهار کرد: یک سری خدمات توسط شرکت‌های گاز استانی بصورت رایگان انجام شد. ۳۳ هتل برای بهینه سازی اقدام کردند که بین ۱۶ تا ۳۰ درصد مصرف گاز آنها کم گردید. در خصوص تعرفه آب و فاضلاب و برق نیز پیشنهادات آماده و به مراجع ارائه خواهد شد.
 
معاون گردشگری وزارت تصریح کرد: قانون تشویق و حمایت از گردشگری مربوط به ۳۱ سال پیش بود که هم مشوق ها فرق کرده و هم اقتضائات تغییر نموده است. قانون مشوق ها بازنگری شد که امیدواریم توسط مجلس شورای اسلامی تصویب گردد.
 
جمشید حمزه زاده، ریاست جامعه هتلداران کشور نیز در این نشست بیان کرد: صنعت گردشگری و هتلداری متاثر از هر اتفاقی است. گردشگری ما حول گردشگری داخلی می‌چرخد و گردشگری خارجی بسته ناچیزی است. خوشبختانه استقبال از سرمایه‌گذاری داخلی برای ساخت هتل داریم، اما مشکل ما پروژه نیمه تمام است. ۸۰۰ طرح گردشگری در کشور وجود دارد که نیمه تمام مانده است. همچنین سعی داریم از شرکت‌های خارجی و ساخت هتل های زنجیره ای بهرمند شویم.
 
وی با بیان اینکه؛ بازار ایران برای گردشگران دنیا بازار بکر و پرظرفیت است، اظهار کرد: همه شرکت‌های خارجی عدم سرمایه گذاری در ایران را دو عامل، نرخ دستوری است و توسط دولت تامین می‌شود در حالی که باید عرضه و تقاضا تامین کند و تضمین برگشت سرمایه توسط خود دولت است. اگر این دو عامل حل شود، مشکل سرمایه گذاری شرکت‌های هتل‌های زنجیره حل می‌شود.
 
حمزه زاده تاکید کرد: نیروهای متخصص سرمایه انسانی حوزه گردشگری است. در ایام کرونا هتل ها نیروهای متخصص و کار بلد را از دست داد. ما در حوزه نیروی انسانی مشکل داریم و باید به سمت آموزش‌های کاربردی برویم. همچنین اصرار داریم باید معافیت مالیاتی ارزش افزوده حذف شود بخاطر رونق گردشگری است. مالیات ارزش افزوده را هتل نمی‌دهد بلکه از مسافر اخذ می‌شود، معافیت مالیات به نفع گردشگر است.
 
یحیی نقی زاده محبوب، مدیر کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری نیز گفت: استاندارد سازی بر مبنای ضوابط انجام شده است. اکثر هتل‌های ۴ و ۵ ستاره گواهینامه ضوابط را گرفته‌اند. بخشی هتل‌ها ۱ تا ۳ ستاره هستند که بالای ۵۰ درصد گواهی استاندارد گرفته‌اند. کمتر از ۵۰ درصد هتل‌ها در فرآیند استاندارد سازی هستند و حدود ۲۰ درصد وارد چرخه استاندارد سازی شده‌اند.
 
شهرام شیروانی، نایب رئیس جامعه هتلداران کشور نیز در خصوص خانه مسافرها توضیح داد: خانه مسافرها به شدت و قارج‌گونه در تمام کشور فعال هستند. برخی از خانه مسافرها می‌توانند به عنوان یک مهمانپذیر فعالیت کنند، که باید در مسیر مجوز اقدام نمایند. همچنین خانه معلم و اقامت در مدارس در شان قشر معظم فرهنگیان نیست. ما آمادگی داریم تخفیفات به آنها تقدیم کنیم تا در جایی در شان آنها اقامت داشته باشند.
 
کامیار اسکندریون، دبیر جامعه هتلداران کشور نیز بیان کرد: هتل ها با خانه مسافرها تقابل ندارند، این خانه مسافرها هستند که تقابل ایجاد می‌کنند. ساماندهی خانه مسافرها به معنی این نیست که هر زمان از سال وارد چرخه شوند. در ۷ استان کشور خانه مسافر برای زمان پیک سفر ایجاد شد و در زمان‌های دیگر باید تعطیل شوند.
 
وی با اشاره به اینکه اقامت در خانه مسافر به معنی سفر ارزان نیست، تصریح کرد: در برخی استان‌ها بخصوص استان‌های شمالی قیمت خانه مسافرها از هتل‌های لوکس بیشتر است. ما انواع اقامتگاه با هر نوع تعرفه قیمتی داریم از بوم گردی تا هتل‌های ۵ ستاره زیر نظر جامعه فعال هستند که گردشگران می‌توانند با توجه به تمایل خود اقامت راحت و مطمئن داشته باشند.
 
 
/ علی گلستانی
کد خبرنگار: ۱۳۹۹۰۱
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر