ریاست دانشگاه واحد خراسان رضوی عنوان کرد:
۷۰ درصد فارغالتحصیلان دانشگاه علمی- کاربردی جذب بازار کار میشوند
ریاست دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان خراسان رضوی گفت: ۷۰ درصد از فارغالتحصیلان دانشگاه جذب بازار کار میشوند که رتبه بالایی دارد، چون هم پذیرش بر اساس اشتغال و هم نوع رشته ها بر مبنای نیاز بازار کار است. ۷۰ درصد واحدهای درسی عملی و ۳۰ درصد واحدها نظری خواهد بود.
به گزارش
پایگاه خبری مشهد رخداد؛ محمد جواد سلجوقی در تشست خبری با اصحاب رسانه که در محل دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان خراسان رضوی برگزار شد، گفت: دانشگاه علمی و کاربردی بر اساس نیاز واقعی پذیرش دانشجو دارد و رشته های آن مورد نیاز بازار کار است. سیاست دانشگاه تامین نیاز بازار کار، اشتعال زایی و توانمند سازی شاغلین است. تنها دانشگاهی است که در هر پذیرش نیاز سنجی میکند.
وی ادامه داد: سهم آموزش دانشگاه علمی- کاربردی خراسان رضوی در آموزش عالی استان در حال حاضر ۳۰ درصد است و ۱۶ هزار دانشجو در مراکز سطح استان مشغول تحصیل هستند. ۲۵ درصد دانشجویان در بخش صنعت، ۴۷ درصد در بخش خدمات و ۲۶ درصد در بخش فرهنگ و هنر تحصیل میکنند در بخش کشاورزی چون مراکز دولتی تعطیل شدهاند دانشجوی کمی داریم. همچنین بیشترین متقاضی تحصیل در رشته های خدمات و مدیریت هستند.
سلجوقی عنوان کرد: پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی از ۴ تا ۱۴ و در دوره کاردانی از ۷ تا ۱۷ دی ماه است. ما در ۳۸۰ رشته محل برای ۳۰ مرکز استان که فعال هستند پذیرش میکنیم. پذیرش بدون کنکور، از طریق سایت سازمان سنجش و بر اساس سوابق تحصیلی خواهد بود. دانشگاه در ترم گذشته و اکنون، ۱۱۰ رشته محل جدید معرفی کرده که بر اساس نیاز بازار است. همچنین شهریه نسبت به مهرماه تغییر نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه در پذیرش مهرماه ۲۰ درصد رشد داشتیم که نشان دهنده تمایل جامعه به آموزش علمی و کاربردی و مهارتی است، اظهار کرد: سیاست دانشگاه گسترش و پذیرش دانشجو از سایر کشورهاست. در حال حاضر ۱۰۰ نفر دانشجو از کشورهای افغانستان و عراق در مراکز دانشگاه علمی - کاربردی استان مشغول تحصیل هستند.
ریاست دانشگاه علمی - کاربردی واحد خراسان رضوی در خصوص تاسیس واحدهای دانشگاهی جدید نیز توضیح داد: تاسیس واحدهای جدید باید تضمین اشتعال باشد. این واحدها باید اشتعال فارغالتحصیلان را تضمین بدهند و تعهد بدهند که شغل وجود دارد.
محمدحسین خزایی، نماینده روسای مراکز دانشگاه علمی کاربردی خراسان رضوی نیز گفت: برای اولین بار در کشور، دانشگاه جامع علمی - کاربردی خراسان رضوی دانشجویان در حین تحصیل که کسب و کار دارند، با دیگر دانشجویان اشتراک گذاری میکنند و از آن شخص و کسب و کار حمایت میشود. در این راستا کمیته رفاهی و حمایت از کسب و کار تشکیل شده است.
وی با اشاره به پراکندگی مراکز علمی کاربردی در سطح شهر مشهد و استان افزود: تعداد ۳۰ مرکز علمی کاربردی در خراسان رضوی در حال فعالیت است و مدارک این دانشگاه قابل ترجمه و در خارج کشور مانند مدارک فنی وحرفهای است.