@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

ریاست آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی خبر داد: ۷۰ درصد آموزشگاه‌های استثنایی خیر ساز هستند

-site-0(2)(3)(4).jpg')">
جستجو
۱۴۰۱/۸/۲۶ پنج شنبه
(0)
(0)
ریاست آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی خبر داد: ۷۰ درصد آموزشگاه‌های استثنایی خیر ساز هستند
ریاست آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی خبر داد: ۷۰ درصد آموزشگاه‌های استثنایی خیر ساز هستند

ریاست آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی خبر داد:

۷۰ درصد آموزشگاه‌های استثنایی خیر ساز هستند

 
 
 
 
 
 
 
ریاست آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی با بیان اینکه ۷۰ درصد آموزشگاه‌های استثنایی استان خراسان رضوی توسط خیرین احداث شده است که یا تمام آن خیر ساز است و یا اینکه بصورت مشارکتی ساخته شده از کمبود ۲۳۸ کلاس آموزشی خبر داد.
 
 
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد؛ محمد تقی فخریان، مشاور مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در همایش خیرین مدرسه ساز استثنایی استان که در مجتمع آموزشی فرهنگی و توانبخشی امام رضا (ع) برگزار شد، گفت: قدرشناسی مسئله مهم و اثرگذاری است. قدرشناسی در خانواده باعث محبت آفرینی می‌شود. در جامعه اگر تمام افراد قدردانی کنند و قدرشناس شوند، این جامعه وحدت آفرین است.
وی ادامه داد: اینگونه همایش و جمع‌ها، هم محبت است و هم محبت خدا با شماست. ساخت مراکز آموزشی برای بچه های کم توان باعث می‌شود آنها باور کنند که کسی دنبال آنها و باورهای آنهاست. باورها جامعه را بر محور پیشرفت، پایداری و سالم سازی قرار می‌دهد و خیرین در این پیشرفت سهیم هستند.
فخریان عنوان کرد: جشنواره خیرین مدرسه ساز استثنایی قدرشناسی از یک مجموعه است. قدرشناسی از این مجموعه ها، هویت آفرین و ارزشمند خواهد بود. تمام نظام آموزش و پرورش ما بر این استوار است که استعداد یک قدم پیشرفت کند و این جمع نشان داده است در این عرصه پیشران است. خیرین سبکبال از علایق دنیایی به سمت بالا می‌روند.
مشاور مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تاکید کرد: ما در قرلرگاه عدالت تربیتی به سمت ساخت و ساز مجموعه های آموزش و پرورش هستیم و مساعدت می‌کنيم. قرارگاه از نهادهای دولتی و غیر دولتی کمک می‌گیرد تا اتفاقات خوبی انجام شود، اما نیازهای آموزش و پرورش زیاد است که باید کمک شود تا آموزش و پرورش مردمی شکل بگیرد.
جواد روحانی، ریاست آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی نیز در جشنواره خیرین مدرسه ساز استثنایی خراسان رضوی گفت: امروز خوشحال هستیم و به خود می‌بالیم که خدمت شما هستیم. انجام کار خیر یک توفیق است. خیلی افراد ثروت دارند اما این توفیق را ندارند. همیشه کار خیر به دنبال افراد نیکوکار است و آنها را جذب می‌کند.
وی افزود: اگر دانش آموزان کم توان، نقصی جسمانی دارند، اما این کمبود مانع رشد و تعالی این دانش آموزان نشده است. این دانش آموزان می‌توانند توفیقاتی کسب کنند که دانش آموزان سالم از آن عاجز هستند. دانش آموزان مدارس استثنایی استان در سطح جهانی افتخاراتی در ورزش شنا و محاسبات ذهنی و..... کسب کرده‌اند. همچنین مقام های کشوری این دانش آموزان متعدد است که برخی از آنها بالاتر از دانش آموزان عادی بوده است.
ریاست آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی عنوان کرد: آموزش و پرورش استثنایی خراسان رضوی ۲ هزار و ۷۰۰ پرسنل دارد. کل دانش آموزان استثنایی استان ۱۸ هزار و ۴۱۱ نفر است. ۸ هزار و ۹۰۹ دانش آموز در ۲۶۶ فضای آموزشی استثنایی استان تحصیل می‌کنند.
جواد روحانی با بیان اینکه ۷ گروه دانش آموز با نیازهای ویژه داریم گفت: دانش آموزان آسیب دیده بینایی، آسیب دیده شنوایی، جسمی حرکتی، چند معلولیتی، کم توان ذهنی، اوتیسم، تلفیقی - فراگیر، اختلالات یادگیری تحت پوشش آموزش و پرورش استثنایی هستند.
وی در خصوص وضعیت فیزیکی آموزشگاه‌های استثنایی خراسان رضوی نیز توضیح داد: ۱۴ ساختمان اجاره‌ای و موقت، ۱۸ آموزشگاه‌ تخریبی، ۹ کانکسی، ۴۸ ساختمان نیاز به بازسازی داریم که ۲۳۸ کلاس آموزشی کمبود داریم. همچنین تعداد آموزشگاه‌های قابل توسعه ۸۸ اموزشگاه هستند. ۶۵ مدرسه نیاز به محوطه سازی دارند و ۹۷ کارگاه در ۵۷ مدرسه مورد نیاز است.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر