@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

رویداد ملی مسئله محور نان برگزار شد

-site-0(2)(3)(4).jpg')">
جستجو
۱۴۰۳/۹/۲۰ سه شنبه
(0)
(0)
رویداد ملی مسئله محور نان برگزار شد
رویداد ملی مسئله محور نان برگزار شد

رویداد ملی مسئله محور نان برگزار شد

 
 
 
 
نخستین رویداد ملی مسئله‌ محور" نان" با هدف بررسی راهکار‌های علمی‌پژوهشی برای ارتقای کیفیت انواع نان در سبد غذایی جامعه برگزار شد.
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد به نقل از روابط عمومی موسسه علوم و صنایع غذایی؛"نخستین رویداد ملی مسئله‌محور نان" با هدف بررسی راهکار‌های علمی‌ پژوهشی برای ارتقای کیفیت انواع نان در سبد غذایی جامعه، با حضورریاست موسسه پژوهشی علوم وصنایع غذایی و جمعی از اساتید، پژوهشگران و محققان دانشگاه‌های کشور در مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار شد.
 
سیدمحمدعلی رضوی، مدیرعامل مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، در این مراسم گفت: برگزاری" رویداد مسئله محور نان"، بهانه‌ای برای هدفمندسازی تلاش‌های علمی برای ارتقای کیفیت نان است.
 
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با تاکید براهمیت نان به عنوان قوت غالب مردم ایران اظهار کرد: این موضوع در سبد غذایی ایرانیان به عنوان قوت غالب مردم اهمیت زیادی دارد؛ زیرا در کشور ما متوسط مصرف نان توسط اقشار مختلف مردم معادل ۱۸۰ کیلوگرم در سال و بیش از سه برابر متوسط جهانی است و اقشار متوسط و ضعیف جامعه براساس تحولات اقتصادی و معیشتی که در سال‌های اخیر ایجاد شده است، به‌جای برنج یا اقلام غذایی دیگر متمرکز بر مصرف نان هستند تا موادمغذی موردنیاز خود، فرزندان و اعضای خانواده‌شان را از این محل تأمین کنند.
 
دکتر سید محمد علی رضوی با اشاره به انواع آردهای متنوع در حوزه آرد افزود: در کشور ما با توجه به تنوع گسترده گندم و آرد، افزودن نمک به آرد یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است که به بخش محوری ذائقه مردم نیز تبدیل شده است وی با ابراز نگرانی و اظهار ایجاد ذائقه های متفاوت مردم اعلام کرد:، حدود ۳۵ درصد از مصرف نمک مردم ایران از منبع غلات وبه‎ویژه نان تأمین می‌شود.
 
وی همچنین با اشاره به بیماریهای روز جامعه عنوان کرد: نجات مردم از بسیاری از بیماری‌ها ازجمله فشارخون فقط با اصلاح و مهندسی نان می‌تواند یک هدف دردسترس و قابل‌تحقق باشد.
 
دکتر زمانی دبیر رویداد مسئله محورنان نیز با اشاره به اولین شعارسال رویداد ملی مسئله محور نان گفت: رویداد مسئله محور نان عنوان شعار سالم با در تاریخ اول مهرماه فراخوان پذیرش طرحها آغاز گردید و در تاریخ ۱۵ آذرماه پایان خاتمه دریافت طرح ها بوده است.
 
دبیر رویدادمسئله محور نان با اشاره به شعارسال تحت عنوان رویداد نان سالم و جامعه سالم اظهار کرد: ۲۲ طرح کاربردی مسئله محور نان ارسال گردید که ۹ طرح به منظور طرحهای منتخب برگزیده و سه طرح اصلی انتخاب گردید. 
 
وی با ابراز خرسندی ازبرگزاری رویداد نان بیان کرد: در رویداد مسئله محور نان سه طرح منتخب جایزه نقدی اهداء شد و از دیگر شرکت کنندگان دیگرنیز با لوح تقدیرقدر دانی گردید.
 
دبیر رویداد مسئله محور نان نیز همچنین بیان کرد: به منظور حمایت از ارائه دهنگان طرح جلسات b2b برگزار و دراین جلسات سرمایه گذاران با ارائه دهندگان طرح توانستند مذاکرات اولیه درخصوص عقد قرارداد فراهم گردید
 
 
 
 
 
 
 
 
 
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر