@mashhadrokhdad
menusearch
mashhadrokhdad.ir

تدبیر و برنامه ریزی در راستای تأمین گوشت مرغ در ایام نوروز مشهد

جستجو
۱۴۰۱/۱۱/۲۶ چهارشنبه
(0)
(0)
تدبیر و برنامه ریزی در راستای تأمین گوشت مرغ در ایام نوروز مشهد
تدبیر و برنامه ریزی در راستای تأمین گوشت مرغ در ایام نوروز مشهد

تدبیر و برنامه ریزی در راستای تأمین گوشت مرغ در ایام نوروز مشهد

 
 
 
 
 
 
 
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد گفت : طی ماه های دی و بهمن سالجاری ماهیانه حدود ۷ میلیون قطعه جوجه ریزی در کل استان خراسان رضوی انجام شده که گوشت حاصله حدودا ۴۵ روز بعد از زمان جوجه ریزی وارد بازار مصرف می‌شود.
 
 
 
 
 
 
 
 
به گزارش پایگاه خبری مشهد رخداد به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مشهد؛ محمد میری دیسفانی خاطر نشان کرد: در شرایط عادی و با جوجه ریزی بالای ۶ میلیون قطعه در ماه، تمامی نیاز بازار به گوشت گرم مرغ تامین می‌شود با این حال برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز بازار شب عید و روزهای پایانی سال مقدار ۳ هزار ۸۰۰ تن گوشت مرغ توسط اداره کل پشتیبانی امور دام استان تهیه و در سردخانه های استان ذخیره سازی شده است.
 
میری دیسفانی اظهار کرد: ذخیره سازی انجام شد تا در مواقع لزوم برای عرضه جهت تنظیم بازار مصرف مورد استفاده قرار گیرد .ضمن اینکه در حال حاضر در راستای حمایت از تولیدکنندگان مرغ گوشتی خرید مرغ توسط شرکت پشتیبانی اموردام استان در حال انجام است.
 
وی خاطر نشان کرد : همچنین در این حوزه تدابیری اندیشیده شده تا در صورت لزوم از توان تشکلها و بخش خصوصی نیز بهره گرفته، لذا در این راستا مجوز انجماد و ذخیره سازی گوشت مرغ برای این واحدها صادر شده تا در صورت نیاز و کمبود احتمالی بتواند مورد استفاده قرار گیرند.
 
 
مدیر جهاد کشاورزی مشهد عنوان کرد: خوشبختانه برای تامین گوشت مرغ مورد نیاز در ایام پایانی سالی مشکلی نداریم و در این خصوص نگرانی وجود ندارد. برآورد مقدار گوشت گرم روزانه مورد نیاز شهرستان مشهد در روزهای پایانی سال حدودا ۳۵۰ تا ۴۰۰ تن است.
نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر